Belépés
5 ok, hogy megszeressük a zöld teát
... egészségét hivatott támogatni, de csökkenti a stresszt és a szorongást is.

Egy tanulmány arról számolt be, hogy a zöld tea megakadályozhatja a vastagbélrák kialakulását, illetve a máj, a mell és a prosztata sejtjeit is védi a rákos betegségekkel szemben. Az antioxidánsok akkor is segíthetnek, ha már kialakult a betegség, mivel csökkenti a daganat méretét.

Ame...
2021-07-20 16:15:01
Az aratás története
... fémpengéből és a hozzá kapcsolódó egyenes fanyélből áll. Az aratás úgy történt, hogy egyik kézzel megfogtak egy kötegnyi gabonát, a másikkal a földtől 30 cm-re elvágták a szárát, majd letették maguk mellé. Az aratók mellett dolgozott egy kötöző munkás is, aki szalmakötéllel kévébe kötötte a szárakat.
Az aratás másik kézi munkaeszköze sokáig a kasza volt. A kaszás aratás több ...
2021-07-05 22:35:03
Az uborka gyógyhatásairól
... a közkedvelt zöldség nagyon sok polifenolt tartalmaz, melyeknek kitüntetett szerepe van egyes rákos megbetegedések megelőzésében. Az uborkában található polifenolok védelmet jelenthetnek a mell-, a méh-, a petefészek- és a prosztatarákkal szemben. Ezen kívül fitonutrienseket is tartalmaz, amelyek szintén aktívan veszik fel a harcot a rákos sejtekkel szemben.

Az uborka o...
2021-05-31 21:49:13
A kukrkumatea készítése
... Önökkel és egyúttal bemutatjuk áldásos hatásait is.

A kurkumatea egyik csodás tulajdonsága, hogy rákellenes hatással rendelkezik. Bebizonyosodott, hogy eredményes lehet a bőr, a mell, a gyomor és a bél rákos megbetegedései ellen. A kurkumin antioxidáns tulajdonságai csökkentik a gyulladást, ami sok esetben megelőzi a rákos megbetegedések kialakulását.

A kurku...
2021-05-29 22:06:44
Jobb légzés és egészséges tüdő
... hatása, de vérnyomás csökkentőként is felhasználhatjuk. Néhány kutatás a fokhagyma egészen különleges hatásáról számolt be. Bebizonyosodott, hogy rendszeres fogyasztása számos más pozitív hatása mellett egyes tüdőbetegségekre, például a nehézlégzésre is hatékony lehet.

A sötét leveles zöldségek, mint például a spenót, a mángold vagy a káposzta nagyon sok vitamint és ásv...
2021-05-09 22:12:29
10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek
... Kurkuma
Ezeket az ételeket nem csak a napi menühöz vagy az ételek ízesítéséhez használhatjuk. Ez a sok hozzávaló több különböző egészségügyi problémára és betegségre lehet gyógyír, ráadásul mellékhatások nélkül. Ezen felül megspórolhatjuk magunknak az időt, energiát és pénzt, amit a rendelőbe látogatásokra és a drága gyógyszerekre költenénk.

A kurkuma az egyik legn...
2021-04-08 21:26:41
Legjobb rákpusztító ételek
...

1) Ananász
A bromelain enzim, ami az ananászban található például képes arra, hogy károsítsa a védelmező réteget a tumorokon. Ez megtalálható a gyümölcs törzsében és húsában is. Emellett támogathatja a DNS megjavítását és a sejtek normális növekedését. Emellett pedig a rákpusztító tulajdonságai mellett segíti a normális sejteket egészségesnek és erősnek maradni. |...
2021-03-19 15:39:14
A maitake gomba jótékony hatásai
... folyamatosan magas a vércukorszint, annak komoly következményei lehetnek az egészségre nézve. A magas vércukor következménye ugyanis nem csak a cukorbetegség kialakulása lehet, hanem az olyan mellékhatások megjelenése is, mint például a fejfájás, a fokozott szomjúság-érzet, a homályos látás vagy a súlycsökkenés. Hosszú távon a cukorbetegség tünetei súlyosbodhatnak: ilyenkor kialak...
2021-03-18 22:45:28
Mindennap több emlék
... Most szünet van,
pihen a szív, tüdő.
Emlékezzünk! Tavasz van,
vidám és frissítő,

mint akkor, hajdanán - vagy
tegnap volt? meglehet -,
mikor dagadt a mell, és
üres volt még a zseb.

Akkor voltunk-e inkább,
vagy most-e boldogok?
Húsz év, micsoda húsz év
hagyott rajtunk nyomot!

Mögöttünk sírkeresztek...
2021-02-11 07:41:32
Dr Hamer - a rák okairól
... DHS egy személyes esemény, saját élettapasztalataink által meghatározva és befolyásolva, kiszolgáltatottságunk, személyes felfogásunk, értékeink és személyes meggyőződésünk által. Mindezek mellett a DHS nem csak egy érzelmi konfliktus, hanem biológiai is, melyet személyes fejlődésünk tükrében kell vizsgálni.

Az állatok esetében biológiai sokkot okoz a fészek vagy terüle...
2021-01-15 22:04:30
1 2 3 .................214 215 .........321 322 .........427 428 429 
Címkék: zöld teát, aratás története, uborka gyógyhatásairól, kukrkumatea készítése, maitake gomba, tanulmány arról, vastagbélrák kialakulását, prosztata sejtjeit, rákos betegségekkel, antioxidánsok akkor, daganat méretét, hozzá kapcsolódó, kötegnyi gabonát, aratók mellett, kötöző munkás, aratás másik, kasza volt, kaszás aratás, közkedvelt zöldség, uborkában található, prosztatarákkal szemben, rákos sejtekkel, kurkumatea egyik, kurkumin antioxidáns, rákos megbetegedések, fokhagyma egészen, sötét leveles, mángold vagy, káposzta nagyon, napi menühöz, ételek ízesítéséhez, rendelőbe látogatásokra, drága gyógyszerekre, egyik legn, bromelain enzim, ananászban található, védelmező réteget, gyümölcs törzsében, sejtek normális, rákpusztító tulajdonságai, normális sejteket, egészségre nézve, magas vércukor, cukorbetegség kialakulása, olyan mellékhatások, fokozott szomjúság-érzet, homályos látás, cukorbetegség tünetei, személyes esemény, érzelmi konfliktus, állatok esetében, fészek vagy, fitonutrienseket, tüdőbetegségekre,
© 2013 TVN.HU Kft.