Belépés
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
2009-07-10 17:49:01
A kóser konyha
... hogy a csont egybe maradjon. Húsdarálón ledaráljuk, összekeverjük az áztatott zsemlével, a hagymával, a tojással, a zsírral és a fűszerekkel. A masszát visszarakjuk eredeti formájában a mellcsontra, majd meleg sütőben, kevés vizet öntve alá, gyakori locsolás mellett pirosra sütjük. Melegen burgonyapürével tálaljuk, hidegen majonézes burgonyasaláta illik hozzá.

Libamell ...
2008-12-01 23:00:02
1 
Címkék: Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, kóser konyha, csont egybe, áztatott zsemlével, masszát visszarakjuk, burgonyapürével, tartalomjegyzék, burgonyasaláta, magyarországon, összekeverjük, visszarakjuk, fűszerekkel, mellcsontra, ledaráljuk, húsdarálón, formájában, barangolás, recepttár, zsemlével, hagymával, majonézes, tálaljuk, libamell, locsolás, áztatott, tojással, maradjon, gyakori, mellett, hidegen, zsírral, pirosra, melegen, eredeti, masszát, sütőben, sütjük, magyar, konyha, öntve, vizet, meleg, kevés, kóser, csont, egybe, hozzá, illik,
© 2013 TVN.HU Kft.