Belépés
Ezek a szívroham jelei
... az orvoshoz, akkor az életünket is köszönhetjük ennek a döntésnek.

A szívroham egyik legjellemzőbb tünete a mellkasi fájdalom. A betegek ilyenkor szorító érzést éreznek a mellkasukban, amely tarthat folyamatosan is, de rövid idő után meg is szűnhet.

Pont ez utóbbi dolog miatt nem fordulunk időben orvoshoz, hiszen a fájdalom nem mindig folyamatosan, hanem kise...
2021-01-06 22:17:38
Puffadás ellen
... és visszaadják a gyomor komfortérzetét.
- Gyógyhatásainak köszönhetően a teát ajánlják azoknak, akiknek problémájuk van a ke...
2020-11-02 19:58:22
Apa és fia
De ki törődik az apákkal?

Sajnos megcáfolhatatlan adatok igazolják, hogy manapság nagyjából minden második házasságkötés válással végződik. Komoly sztereotípiáink vannak arról, hogy a férfiak mocskos trógerek, akik 2 hetente sem viszik el a lurkókat, nem fizetnek utánuk gyerektartást és felszívódnak a nagyvilágba, magukra hagyva a volt feleséget és a kicsiket.
...
2019-01-04 13:22:02
érzelmek
... mintha "remegne" a térdünk a szeretett ember láttán. Ezzel szemben azok, akiknek szívfájdalma van, vagy ahogy mondani szoktuk, megszakadt a szíve, fájdalmat vagy elnehezedést éreznek a mellkasukban. Általában a csalódás gyengeség érzését okozza a végtagokban, és magasabb szintű aktivitást a szívben, míg a depresszió szó szerint "lefagyasztja" a testet, "elvágva" a kezet és a lábat...
2016-01-12 10:21:29
...De ki törődik az apákkal? -Egy apa őszinte vallomása
... távozáshoz.

Mosolyogva integettek utánam az erkélyről, szertettel ölelték át egymást és remélem csodálatos éjszakájuk volt, mert vannak még olyan apák, akiknek érző szív dobog a mellkasukban, akik kisfiúk lélekben és harcosok a mindennapokban, akik normális értékrenddel vannak megáldva és akikről nem beszél senki.

Értük szólt ez a poszt, hogy róluk is tudjunk...
2015-08-03 18:50:26
De ki törődik az apákkal?
...,,Sajnos megcáfolhatatlan adatok igazolják, hogy manapság nagyjából minden második házasságkötés válással végződik.
Komoly sztereotípiáink vannak arról, hogy a férfiak mocskos trógerek, akik 2 hetente sem viszik el a lurkókat, nem fizetnek utánuk gyerektartást és felszívódnak a nagyvilágba, magukra hagyva a volt feleséget és a kicsiket.

Rengeteg ilyen története...
2014-11-12 21:44:42
Család
... távozáshoz.

Mosolyogva integettek utánam az erkélyről, szertettel ölelték át egymást és remélem csodálatos éjszakájuk volt, mert vannak még olyan apák, akiknek érző szív dobog a mellkasukban, akik kisfiúk lélekben és harcosok a mindennapokban, akik normális értékrenddel vannak megáldva és akikről nem beszél senki.

Értük szólt ez a poszt, hogy róluk is tudjunk...
2014-07-27 17:48:33
szeretettel
... költő
vagyok, aki az élettől sose félhet. A halottak gyámoltalanok. Feküsznek
a koporsóban, a ravatalon, mint az ősi borostyánkő-szilánkrögök:
halállá-dermedt ős-szúnyog-szívvel mellkasukban. Orcáik a zárt szemek
alatt, az orrvonaltól jobbra és balra, mint egy-egy tojássárgája, vagy egy-egy
barnára égett cipó, tojásdad halál-vekni, narancssárga domború cím...
2011-06-17 10:11:50
Vesztergom Andrea
...
Pedig csak elfáradt, por-szürke panel,

S kihalt gyárak között kósza köd kutat,
Az idő zúzta vakká ablakukat,

S a kémény se lök füstöt már az égnek,
Mellkasukban tetszhalott szívek élnek.

De lüktet a lég... este, alkonyatkor,
Mikor a nyugta naplementet rajzol,

S az uszály csendesíti munkakedvét mára,
...
2010-06-02 09:36:32
1 
Címkék: Vesztergom Andrea, szívroham jelei, szívroham egyik, mellkasi fájdalom, betegek ilyenkor, gyomor komfortérzetét, teát ajánlják, férfiak mocskos, volt feleséget, szeretett ember, csalódás gyengeség, élettől sose, halottak gyámoltalanok, zárt szemek, orrvonaltól jobbra, nyugta naplementet, uszály csendesíti, megcáfolhatatlan, sztereotípiáink, gyógyhatásainak, komfortérzetét, mindennapokban, gyámoltalanok, gyerektartást, legjellemzőbb, házasságkötés, köszönhetjük, értékrenddel, mellkasukban, folyamatosan, szilánkrögök, felszívódnak, tojássárgája, köszönhetően, narancssárga, elnehezedést, szívfájdalma, lefagyasztja, visszaadják, naplementet, alkonyatkor, végtagokban, borostyánkő, problémájuk, nagyvilágba, orrvonaltól, munkakedvét, szeretettel, tetszhalott, vesztergom, távozáshoz, aktivitást, depresszió, koporsóban, integettek, szertettel, csodálatos, éjszakájuk, csendesíti, mosolyogva, megszakadt, története, ablakukat, igazolják, szeretett, szívroham, döntésnek, ravatalon, nagyjából, feleséget, erkélyről,
© 2013 TVN.HU Kft.