Belépés
Rendőrszúnyog
...
- Három szúnyog közül melyik a rendőr?
- ???
- Amelyik nyakon csíp!
...
2018-12-01 17:52:51
Plébániai kormányzó: advent üzenete, hogy legyen idő a lelkünkre, a felkészülésre
... megnyugvásra, a lelkére fordíthatja az ember.
Feltette a kérdést, hogy mennyi értelme van hatalmas pénzeket "elszórni" ajándékokra, ha a gyerekek néhány óra múlva már arra se emlékeznek, hogy melyiket kitől kapták.
Fontos gondolni a rászorulókra is és megbeszélni a gyerekekkel, hogy egy játékukat vigyék el a szegény gyerekeknek - mondta a plébániai kormányzó.
Hodá...
2018-12-01 15:21:52
PM: szombattól kétszeresére nőtt a kiva belépési határa
...
Megjegyezték, hogy a vállalkozóknak decemberben érdemes dönteni arról, hogy az új évben melyik adózási mód szerint teljesítik közteherfizetési kötelezettségüket
Az év utolsó hónapjában még több közepes cégnek nyílik meg a kiva választási lehetősége.
Az adónem mellett döntőknek az értékhatár gyors kinövésétől sem kell tartaniuk, mivel a jövő évtől a kiva alanyiság m...
2018-12-01 11:11:21
Mit jelentenek a számok a PET palackok alján?
... bemutatott körlevélben forrás nélkül keringetett információ a mindennapokban, azt már sokkal nehezebb megfogni.

Azt állítja például a felhívás, hogy veszélyes az egyes. Ki mondja ezt, melyik kutatás? Gyors kereséssel minden bizonnyal találhatunk nyolc másikat, amely ezt nem igazolja. De játsszunk el a gondolattal, hogy forrás nélkül is elfogadjuk a körlevél állítását. M...
2018-11-29 19:32:26
Harmonia.......
... át, hogy törekedsz-e a biztonságra, egyáltalán fontos-e számodra ez az érzet.
Keresel-e folyton újdonságot, és ha igen, mi lehet a valódi gyökere az örökös nyughatatlanságodnak?
Melyik a te mondásod: "Céltalan hajósnak egyik szél sem kedvez" vagy "Céltalan hajósnak minden szél a barátja"?

Erre is gondolj: Noé bárkája, Halak csillagkép, Amerika felfedezése (Col...
2018-11-29 18:42:28
Kercsi incidens - Kreml: Washington nem tájékoztatta Moszkvát a Putyin-Trump csúcs elmaradásáról
... számolni. Azt, hogy kivel szándékozik beszélni az orosz elnök, nem mondta el. A szóvivő nem bocsátkozott részletekbe azzal kapcsolatban sem, hogy a pénteken és szombaton megtartandó G20-csúcs melyik napján találkozna Putyin és Trump csak annyit mondott, hogy az orosz elnök napirendje az első napra betelt.
Peszkov nem tudta megnevezni azokat a feltételeket sem, amelyek mellett...
2018-11-28 12:32:13
Krónika 1. rész (eszközkezelő)
... érintettek.
Szerinte a javaslat "uzsoraárfolyamon" vásároltatná vissza a hitelesekkel az indokolatlanul elvett ingatlanjukat, néhány tízezer forintos kedvezményt biztosítva.
Azt firtatta, melyik országban stabilizálódott a bérlők helyzete. Soha ennyi kilakoltatás nem volt még Magyarországon, még háborús években sem - hangoztatta.
Az ellenzéki politikus az Orbán-féle...
2018-11-28 10:41:36
A szlovák külügyminiszter lemond, ha hazája nem csatlakozik az ENSZ migrációs megállapodásához
... kötelezi a csatlakozó országokat lépések megtételére, azonban az "idegenellenesek" egészen másnak láttatják.
Hozzátette: kérdés, hogy a megállapodás ügyében Szlovákia "a történelem melyik oldalára áll", arra az oldalra, amelyen a felelősséget vállaló és a problémák megoldására törekedő országok állnak, vagy arra, amelyen "átengedik az irányítást az idegenelleneseknek".
"...
2018-11-27 13:09:20
Trenkwalder: év végéig minden munkavállalónak ki kell adni az idei szabadságát
... Példaként a keresőképtelenséget jelentő betegséget vagy gyesről való visszatérést említették.
A Trenkwalder úgy véli, hogy az év végéhez közeledve minden cégnek időszerű átvilágítani, melyik munkavállalója hol tart az idei szabadságok felhasználását. Példaként a keresőképtelenséget jelentő betegséget vagy gyesről való visszatérést említették.
A Trenkwalder úgy véli, ho...
2018-11-27 09:08:27
BÉT - Iránykeresésre vagy kisebb csökkenésre számítanak nyitásban az elemzők
... ellenálláshoz ért, ami valószínűleg megállítja a papírt, illetve kezd túlvetté válni a részvény. A Richter továbbra is a mozgóátlagai közé van szorulva; az elemző szerint érdekes lesz, hogy melyik irányba fog kitörni nagyobb forgalommal, ez rövid távon irányadó lehet a részvény további menetére - tette hozzá.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 218,51 pontos, 0,55 s...
2018-11-27 08:48:48
1 2 3 4 5 ...........2283 2284 ......3425 3426 .....4566 4567 4568 
Címkék: Budapesti Értéktőzsde, kiva belépési, szlovák külügyminiszter, idei szabadságát, lelkére fordíthatja, gyerekek néhány, játékukat vigyék, szegény gyerekeknek, plébániai kormányzó, vállalkozóknak decemberben, kiva választási, adónem mellett, értékhatár gyors, jövő évtől, kiva alanyiság, körlevél állítását, valódi gyökere, orosz elnök, első napra, indokolatlanul elvett, bérlők helyzete, ellenzéki politikus, csatlakozó országokat, megállapodás ügyében, történelem melyik, felelősséget vállaló, problémák megoldására, idei szabadságok, mozgóátlagai közé, elemző szerint, részvény további, megállapodásához, uzsoraárfolyamon, közteherfizetési, munkavállalónak, idegenellenesek, stabilizálódott, külügyminiszter, iránykeresésre, magyarországon, vállalkozóknak, mindennapokban, indokolatlanul, munkavállalója, felhasználását, részvényindexe, elmaradásáról, ellenálláshoz, rendőrszúnyog, felkészülésre, ingatlanjukat, mozgóátlagai, átvilágítani, eszközkezelő, kétszeresére, bocsátkozott, visszatérést, hitelesekkel, tájékoztatta,
© 2013 TVN.HU Kft.