Belépés
Győrbe igazolt a kézilabda Eb legjobb beállója
... célokért" - fogalmazott Pintea.
A győriek klasszis beállója,...
2018-12-17 18:32:06
Nemanja Nikolics: Győzelmet érdemelt volna a Vidi
... kedvenc csapata ellen. Jelezte, ez is ugyanolyan futballmeccs lesz, mint a többi, jó hangulatban, nagy meccset játszhatnak.
Kérdésre közölte: az őszi menetelés mind fizikálisan, mind mentálisan ,,sokat kivett" belőlük, de a Chelsea elleni találkozón szerinte nem lesz problémájuk ezekkel.
A Vidi-Chelsea összecsapás csütörtökön 18.55-kor kezdődik a Groupama Arén...
2018-12-14 13:40:53
Stollár Fanny: jövőre a top 50 a cél
... 2015-ös wimbledoni bajnokság junior páros bajnoka.
Stollár Fanny szerint rendben halad az "átállása" a korosztályos szintről a felnőtt élteniszbe, és úgy érzi, fizikailag, illetve mentálisan is sokat képes még fejlődni.
"A jövő évből talán a márciusi amerikai tornákat várom a leginkább, kedvenc borításom pedig nincs, mindegyik felületen jól érzem magam" - tette hozzá....
2018-12-14 10:01:44
Női kézilabda Eb - A csapatkapitány maradéktalanul elégedett
... percet kapott alkalmanként, és 23 gólja volt.
Hangsúlyozta, Kim Rasmussen szövetségi kapitány ért a csapat nyelvén, odafigyel a játékosokra, és arra, hogy minél többet pihenhessenek. Mentálisan nagyon erőssé tette őket, és ez látszik az eredményen.
A dán edző emlékeztetett, hogy sok játékost veszítettek el, amióta a válogatottnál dolgozik, így több új embert és több fiat...
2018-12-13 09:41:49
Európa-liga - Marko Nikolic: mindent megteszünk a csodáért
... kedvenc csapata ellen. Jelezte, ez is ugyanolyan futballmeccs lesz, mint a többi, jó hangulatban, nagy meccset játszhatnak.
Kérdésre közölte: az őszi menetelés mind fizikálisan, mind mentálisan "sokat kivett" belőlük, de a Chelsea elleni találkozón szerinte nem lesz problémájuk ezekkel.
A Vidi-Chelsea összecsapás csütörtökön 18.55-kor kezdődik a Groupama Arénában, a mecc...
2018-12-12 13:21:37
Kiállítás nyílik a 9. PsychArt24 Művészeti Maraton alkotásaiból
... életminőségük javulása és társadalmi integrációja érdekében hozott létre nyolc évvel ezelőtt a Moravcsik Alapítvány. Az eseményen a pszichiátriai betegséggel küzdők és családtagjaik mellett a mentálisan egészségesek is részt vettek. Az idén 415 festményt készített 357 résztvevő - közölték a szervezők az MTI-vel.
A pszichiátriai betegek kezelésében kiemelt szerepet kap a művé...
2018-12-04 07:05:19
Női kézilabda Eb - Rasmussen: az elsődleges célunkat teljesítettük
... körbeverésből is jól jönnének ki.
"Jól kezdtünk, irányítottuk a játékot, eleinte nem tudtak meglepni bennünket a horvátok, de később az öt-egyes védekezésükkel meggyűlt a bajunk. Kemény és mentálisan nehéz meccs volt, sok kiállítással. Nem voltam teljesen elégedett a játékkal, de boldog vagyok, mert továbbjutottunk, ami az elsődleges célunk volt" - értékelt a lefújás után a d...
2018-12-03 21:06:52
Női kézilabda Eb - Tomori Zsuzsanna is tagja a bő keretnek
... lehetőség.
Alapvetően a nyári és az őszi edzőtáborokban az A és B csapatban szereplők kaptak helyet a bő keretben. Olyanok, "akik egészségesek, elhivatottak, motiváltak, fizikailag és mentálisan is készen állnak az Európa-bajnokság sorozatterhelésére" - mondta Rasmussen.
Hozzátette, a bő keretbe tapasztaltabb és fiatalabb játékosokat is jelölt, hogy megfelelő legyen az e...
2018-10-26 17:14:06
Naphimnusz - Csongrádi Kata
... a fix, kiszámítható dolgokat.

- Pedig az egyetlen biztos dolog: az állandó változás. Aki nem képes ehhez alkalmazkodni, az betokosodik szó szerint és átvitt értelemben is, mentálisan, szellemileg, fizikailag egyaránt. Elkezd öregedni, megbetegszik, elveszíti a rugalmasságát. A világ nem áll meg, ezért ha egy fix helyzetbe, pozícióba vagy személybe kapaszkodunk, és a cél...
2018-10-05 10:00:31
A kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatottból hiányoznak az igazi lövőjátékosok
... beépítésére még időre van szükség, hiszen két külön világról van szó: fizikálisan olyan, mintha a női válogatottat a férfiak ellen állítanák ki.
"Óriási tehetségek, jó játékosok, de még mentálisan és fizikálisan fel kell nőniük ehhez a feladathoz, ezen dolgozunk most a B-csapattal. Ezen a héten kilencen voltak ott a juniorcsapatból, de azt nem szabad elfelejteni, hogy nagy kü...
2018-10-01 17:13:21
1 2 3 ...................62 63 ..........93 94 .........123 124 125 
Címkék: Nemanja Nikolics, Stollár Fanny, Marko Nikolic, PsychArt24 Művészeti Maraton, Tomori Zsuzsanna, Csongrádi Kata, Groupama Arén, Groupama Arénában, Moravcsik Alapítvány, csapatkapitány maradéktalanul, elsődleges célunkat, kapitány szerint, igazi lövőjátékosok, győriek klasszis, őszi menetelés, korosztályos szintről, felnőtt élteniszbe, jövő évből, márciusi amerikai, csapat nyelvén, válogatottnál dolgozik, pszichiátriai betegséggel, mentálisan egészségesek, pszichiátriai betegek, öt-egyes védekezésükkel, elsődleges célunk, lefújás után, őszi edzőtáborokban, egyetlen biztos, állandó változás, férfiak ellen, héten kilencen, juniorcsapatból, továbbjutottunk, csapatkapitány, maradéktalanul, védekezésükkel, edzőtáborokban, lövőjátékosok, válogatottból, alkalmazkodni, családtagjaik, életminőségük, pszichiátriai, rugalmasságát, teljesítettük, pihenhessenek, körbeverésből, tapasztaltabb, emlékeztetett, válogatottnál, futballmeccs, megbetegszik, egészségesek, kiállítással, elhivatottak, hangsúlyozta, alkalmanként,
© 2013 TVN.HU Kft.