Belépés
Halálos baleset történt Hodászon
...
A tájékoztatás szerint két embert a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, a gépkocsi 14 éves utasa azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit....
2020-07-13 23:32:54
Üldöznek a Fekete-erdőben egy férfit, aki lefegyverzett négy rendőrt
... és drónreptetési tilalmat is elrendeltek Oppenau körül 5,5 kilométer sugarú körben, és újabb egységeket irányítottak a helyszínre. A műveletben a katasztrófavédelmi hatóság és a mentőszolgálat is közreműködik.
A rendőrség szokatlan módon nyilvánosságra hozta a gyanúsított nevét és arcképét. Közleményük szerint a 31 éves Yves Etienne Rausch-t keresik. Felszólították a környék...
2020-07-13 14:52:01
Lovassy Krisztián: én még ennyi vérző embert kerékpárversenyen nem láttam
...
A mintegy 200 tagú mezőnyből körülbelül 50-en estek el csaknem 70 kilométer/órás sebességnél. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint 19-en sérültek meg.
A 32 éves profi pályakerékpáros - akit fejsérülése miatt kétnapos megfigyelésre kórházban tartottak - az M1 aktuális csatornának hétfőn azt nyilatkozta: Magyarországon ilyen versenybalesetben még nem volt része, de kü...
2020-07-13 12:01:28
Koronavírus - Nem vezetnek be kijárási tilalmat Belgrádban, de korlátozzák a vendéglátóhelyek működését
... köztársasági elnök ezen állítását támasztotta alá az, hogy szerdán ismét heves tüntetések voltak Belgrádban, de más szerb városokban is.
A szerda esti tiltakozások során a mentőszolgálat jelentése szerint 19 rendőr és 17 tüntető sebesült meg Belgrádban.
A tiltakozók szerda este a kordonokkal védett parlament épületéhez vonultak, ahol palackokkal, kövekkel és égő szurkol...
2020-07-09 15:52:09
Koronavírus - A belügyminiszter szerint erőszakos hatalomátvételi kísérlet zajlik Szerbiában
...
A szerda esti tiltakozások során a mentőszolgálat jelentése szerint 19 rendőr és 17 tüntető sérült meg Belgrádban.
A tiltakozók a kordonokkal védett parlament épületéhez vonultak, ahol palackokkal, kövekkel és égő szurkolói fáklyákkal dobálták meg a rendőröket, valamint kukákat borogattak és gyújtottak fel. A rendőrség könnygázgránátokkal igyekezett oszlatni a tömeget.|...
2020-07-09 09:51:16
Súlyos vonatbaleset Csehországban, több halott és sok sérült
...
Martin Kasal, a regionális mentőszolgálat szóvivője szerint legalább két ember meghalt, mintegy harmincan megsérültek, s néhány személy állapota súlyosnak minősíthető. A közszolgálati televízió értesülései szerint a halottak száma legalább három.
A Nové Hamry-Pernink települések közti vasútvonalat és a környékbeli közutakat lezárták. A tragédia helyszínére több mentőkoc...
2020-07-07 17:31:53
Dr. Gyökössy Endre
... tenni szülői szeretetedet, mert ez az Ige. Jézus azonnal megmondja az így kérdezőnek: hol a baj. De azt is - újra és újra -, hogy a mi nevelésünk elsősorban: szolgálat. Mégpedig mentőszolgálat. Odamentés az Orvoshoz, Jézushoz, aki meg is tudja menteni gyermekünket. Erre és az örök életre, velünk együtt.


Dr.Gyökössy Endre: Így szeresd gyermeked Videó

[...
2020-06-29 22:00:40
Nem szabad hátradőlni, mert még világjárvány van
... lesz, hogy azonnal reagáljon, ha szükséges - tette hozzá.
Az egységben népegészségügyi szakemberek, illetve a rendvédelmi szervek, az Állami Egészségügyi Központ, valamint a mentőszolgálat, a kórházparancsnoki rendszerben dolgozók és a fertőtlenítéseket végző honvédek vesznek részt - mondta.
Müller Cecília reményét fejezte ki, hogy az egység bevetésére nem lesz s...
2020-06-23 10:15:49
A baloldal álhíreket gyárt a járvány elleni védekezésről
... Hihetetlen dolgokat állított (hazudott): például azt, hogy tíz hazaküldött betegből kilenc meghalt.

Miután a teljes baloldali propagandahálózat átvette a hírt, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) közleményben jelezte, hogy a nőt egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri, és nem szerepel sem a szervezet, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában.

Az...
2020-06-22 22:14:59
Koronavírus - Emmi: büntetőfeljelentés az MSZP hamisított videója miatt
...
A minisztérium keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a nőről kiderült, hogy sem az Országos Mentőszolgálat, sem a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, sem az Állami Egészségügyi Ellátó Központ nyilvántartásában nem szerepel, sőt az általa megnevezett Szamaritánus Mentőszolgálat is cáfolta, hogy valaha dolgozott volna náluk.
Az Emmi szerint a videóban elhan...
2020-06-09 17:33:33
1 2 3 ....................124 125 ..........186 187 .........247 248 249 
Címkék: Lovassy Krisztián, Gyökössy Endre, Yves Etienne Rausch-t, Országos Mentőszolgálat, Martin Kasal, Nové Hamry-Pernink, Állami Egészségügyi Központ, Müller Cecília, Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Szamaritánus Mentőszolgálat, vendéglátóhelyek működését, belügyminiszter szerint, baloldal álhíreket, járvány elleni, tájékoztatás szerint, mentőszolgálat munkatársai, helyszínen életét, rendőrség szakértők, baleset körülményeit, rendőrség szokatlan, gyanúsított nevét, szerda esti, mentőszolgálat jelentése, tiltakozók szerda, kordonokkal védett, regionális mentőszolgálat, közszolgálati televízió, halottak száma, környékbeli közutakat, tragédia helyszínére, örök életre, egységben népegészségügyi, rendvédelmi szervek, kórházparancsnoki rendszerben, fertőtlenítéseket végző, egység bevetésére, teljes baloldali, magyar egészségügyi, minisztérium keddi, nőről kiderült, általa megnevezett, videóban elhan, vendéglátóhelyek, hatalomátvételi, belügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.