Belépés
Halálos baleset a 8-as főúton Várpalotánál
...
Kómár Viktória elmondta: 8-as számú főúton, Várpalota külterületén egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze frontálisan; az elsődleges információk szerint egy ember meghalt; ketten súlyosan megsérültek, őket mentőhelikopterrel szállítják kórházba.
A mentés és helyszínelés ideje alatt teljes az útzár a 8-as főúton, mindkét irányban elterelik a forgalmat - tette hozzá...
2012-08-01 14:53:23
London 2012 - Továbbra is félig üresek a lelátók
... mert bár a 8,8 millió olimpiai belépőjegy 75 százalékát elvileg brit igénylők kapták, a hónapokig tartó, több hullámban lezajlott internetes értékesítési kampányok azonban korántsem voltak mentesek a komolyabb zökkenőktől. A jegyeladási folyamat többször is botrányba fulladt a hatalmas forgalom miatt rendre hozzáférhetetlenné váló értékesítési portálok és a sajtóban időről időre f...
2012-08-01 12:02:32
Harmonia kártyám!
... - Hit, tökéletesség

A tökéletesség, a teremtés száma. Mutatja a jó győzelmét, és a lelki aktivitás száma is ez. Az Isteni beteljesülés száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. ...
2012-08-01 08:11:09
A magyar holokauszt tettesei
... romániai kiadás címe: Procesul sionismului israelian). Ennek a munkának az adatait még senki nem vonta kétségbe. Roger Garaudy, jól ismert baloldali egyéniség, demokratikus beállítottsággal, mentes mindenféle párt besorolástól, többször kapott kritikát egyesektől az utóbbi írásainak, úgymond, antiszemita jellege miatt, de senki sem tudta felróni neki azt, hogy valótlan vagy elferd...
2012-08-01 07:36:43
Huszonnyolc embert temetett be a sár Kínában, halottak
...
A hömpölygő sár keddre virradóra öntött el egy vasércbányát, illetve a hozzá tartozó építményeket a Hszincsiang-Ujgur (Xinjiang Uygur) autonóm terület kazah prefektúrájának településén.
Az áldozatok között legkevesebb három nő és egy gyerek is van. A mentés folyik, de helyszíni források szerint kevés az esély arra, hogy túlélőket találnak. A 28 ember közül, akiket a sárt...
2012-08-01 07:06:04
Nincs határa a történelmi tudatlanságnak
... szembeállíthatatlan, egymást kiegészítő mivoltát, akik nem mutatnak rá arra, hogy nemzeti megmaradásunk elképzelhetetlen a (természetesen nem a mai cionista politikával átszőtt, hanem attól mentes) kereszténység nélkül, amely – korunk nemzetiszínű köntösbe bújtatott ateistáival ellentétben – nemzeti hagyományainknak nem kiirtója, hanem ápolója volt.

Amint már szóvá ...
2012-07-31 01:40:30
Gondmentes Új hetet Neked!
GONDOKTÓL MENTES,
HETET KÍVÁNOK!

AN
...
2012-07-31 00:57:13
Feloldották a teljes útzárat az M7-esen Balatonszárszónál
...
Méhes Dóra tájékoztatása szerint a forgalom egyelőre csak a leállósávban haladhat, a két másik sávot még takarítják, de azokon is rövid időn belül elindulhat a közlekedés.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat Balatonőszödnél leterelték az autópályáról, és Balatonszárszónál lehetett rá visszatérni.
Mivel a felborult jármű vezetőfülkéje a két pályat...
2012-07-30 21:16:31
Baleset miatt teljes útzár van az M7-es főváros felé vezető oldalán Balatonszárszónál - órákig tart a műszaki m
...
Méhes Dóra tájékoztatása szerint a 16 óra körül történt balesetnek nincs sérültje, de az oldalára borult jármű szinte az egész pályatestet elfoglalja. A fűrészelt faáru leszóródott az útra.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat Balatonőszödnél leterelik az autópályáról, és Balatonszárszónál lehet rá visszatérni.
Mivel a felborult jármű vezetőfülkéj...
2012-07-30 21:13:46
Ha már nincs hivatalban, akkor miért jár?
Drágáim, mindenkinek igaza van, de megismétlem: Tényleg pusztán gyakorlati szempontból politika mentesen és nem megnevesítve vagyok kíváncsi rá.

Vagyis, hogy képzeljük el egy volt méltóság mindenkori hétköznapját a fenti ellátmányokkal. (Nacsa már kezdett a jó úton járni a két fős titkársággal....!)
...
2012-07-30 09:46:56
1 2 3 ..................961 962 .1017 1018 1019 ........1441 1442 .........1921 1922 1923 
Címkék: Gondmentes Új, M7-esen Balatonszárszónál, Kómár Viktória, Roger Garaudy, Xinjiang Uygur, GONDOKTÓL MENTES, HETET KÍVÁNOK, Méhes Dóra, 8-as főúton, magyar holokauszt, történelmi tudatlanságnak, teljes útzárat, személyautó ütközött, elsődleges információk, ember meghalt, hónapokig tartó, komolyabb zökkenőktől, jegyeladási folyamat, hatalmas forgalom, sajtóban időről, teremtés száma, lelki aktivitás, nyolcas jelentette, újra éledő, utóbbi írásainak, hozzá tartozó, áldozatok között, mentés folyik, esély arra, forgalom egyelőre, leállósávban haladhat, műszaki mentés, forgalmat Balatonőszödnél, felborult jármű, oldalára borult, egész pályatestet, fűrészelt faáru, volt méltóság, fenti ellátmányokkal, elképzelhetetlen, hagyományainknak, beállítottsággal, balatonőszödnél, prefektúrájának, ellátmányokkal, tudatlanságnak, kereszténység, nehézségeidet, tájékoztatása, természetesen, vezetőfülkéje, megmaradásunk, értékesítési, beteljesülés, besorolástól, várpalotánál, leállósávban, nemzetiszínű, titkársággal, vezetőfülkéj,
© 2013 TVN.HU Kft.