Belépés
Az ukrán hatóságok elfogták és meggyanúsították a kijevi megyei képviselő elleni merénylet elkövetőit
... kisfia, aki halálos sérülést szenvedett. Szoboljev Porosenko...
2019-12-03 12:21:38
Ukrán főügyész: vádalkut kötött a Babcsenko ellen tervezett gyilkosság megszervezője
... ügyvédje alkut kért a nyomozóhatóságtól, amibe az ügyészség beleegyezett. A döntést én magam hoztam meg" - mondta el Lucenko. Szavai szerint ezután a férfi megnevezte a merényletek megrendelőjét, aki - mint mondta - jelenleg Oroszországban van, de az ukrán hatóságok már kiadták a körözést ellene.
Hermant az illetékes kijevi kerületi bíróság néhány napja zárt ülésen négy év és...
2018-09-11 15:03:12
Meggyilkoltak egy vezető Porosenko-párti politikust a kelet-ukrajnai Szeverodonyeckben
... miatt gyilkolták meg. Feltételezése szerint a 2014-ben Oroszországba menekült Viktor Janukovics volt elnök mögötti, egykori Régiók Pártjának tagjai között kell keresni a gyilkosság megrendelőjét. Emlékeztetett arra, hogy Szamarszkij 2014 előtt hevesen bírálta a Régik Pártjának megyei képviselőit, rengeteg információ volt a birtokában korrupciós ügyekről, amelyekben 2010-2014. közö...
2017-11-03 12:01:54
Szentpétervári robbantás - Az orosz médiában megnevezték a merénylet feltételezett megrendelőjét
...
Muhtarov ellen az Interpol tavaly nemzetközi körözést adott ki a biskeki kínai nagykövetség ellen augusztus 30-án megkísérelt terrortámadás miatt. A kínai diplomáciai képviselet kapujában egy ujgur öngyilkos merénylő vezette gépkocsi robbant fel, egy ember halálát okozva és további hármat megsebesítve.
Muhtarovot a terrortámadás megszervezése mellett a terrorizmus finan...
2017-04-25 17:26:22
Nyemcov-gyilkosság - A fellebbviteli bíróság törvénytelennek ítélte három gyanúsított letartóztatását
... bűnüldöző szerveknek más nyomok is a rendelkezésére állnak, de azokat egyelőre nem hozhatják nyilvánosságra. Azt is elmondta, hogy a nyomozást intenzíven folytatják, a gyilkosság megrendelőjét keresik. Borisz Nyemcov orosz ellenzéki politikus megölését ugyanis bérgyilkosságként is vizsgálják.
A moszkvai városi bíróság helybenhagyta Dadajev letartóztatását, és így döntött a f...
2015-04-01 21:59:29
Titokzatos halálok százada
... volt, akit nem véletlenül gyilkoltattak meg Jack Rubyval, még mielőtt kihallgathatták volna. Jellemző a gyilkosságot övező homályra, hogy a mai napig is emlegetik, mint a gyilkosság megrendelőjét: Fidel Castro kubai elnököt, a CIA-t, a KGB-t, de még alelnökét is - aki az elnöki székben követte -, L. B. Johnsont, az USA 36. elnökét is.

A XX. század vége előtt három évvel...
2009-05-17 08:56:48
1 
Címkék: Szoboljev Porosenko, Viktor Janukovics, Régiók Pártjának, Régik Pártjának, Borisz Nyemcov, Jack Rubyval, Fidel Castro, ukrán hatóságok, kijevi megyei, vezető Porosenko-párti, kelet-ukrajnai Szeverodonyeckben, orosz médiában, merénylet feltételezett, fellebbviteli bíróság, ügyészség beleegyezett, férfi megnevezte, merényletek megrendelőjét, körözést ellene, illetékes kijevi, 2014-ben Oroszországba, gyilkosság megrendelőjét, birtokában korrupciós, biskeki kínai, kínai diplomáciai, ujgur öngyilkos, ember halálát, terrortámadás megszervezése, terrorizmus finan, rendelkezésére állnak, nyomozást intenzíven, moszkvai városi, gyilkosságot övező, elnöki székben, meggyanúsították, törvénytelennek, kihallgathatták, letartóztatását, szentpétervári, rendelkezésére, nyilvánosságra, oroszországban, feltételezett, megrendelőjét, megszervezése, feltételezése, emlékeztetett, megszervezője, fellebbviteli, meggyilkoltak, terrortámadás, helybenhagyta, gyilkoltattak, oroszországba, megsebesítve, gyilkosságot, nagykövetség,
© 2013 TVN.HU Kft.