Belépés
Augusztus 20-án kezdődik a Fesztivál Akadémia Budapest idei koncertsorozata
... Kelet-közép-európai Hubay Jenő Hegedűversenyt, amelyre a szomszédos és a visegrádi országokból várják a jelentkezőket.
Fazekas Gergely tájékoztatása szerint nem tartják meg a fesztivál alatti mesterkurzusokat sem, de több mint hatvan magyar művész a tanév folyamán 2-2 mesterkurzust ad majd a Fesztivál Akadémia Budapest szervezésében.
Az idei rendezvény programjait Buda...
2020-08-15 13:22:19
Kisvárdán rendezik a ZeneVarázslat Művészeti Tábort
...
A táborban Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész szakmai koordinálásával mintegy negyven zenei pályára készülő fiatal zongorista vehet részt a mesterkurzusok és koncertek mellett drámapedagógiai-, táncművészeti- és képzőművészeti foglalkozásokon - közölték a szervezők caz MTI-vel.
A zongora mesterkurzust Várnagy Andrea és Eckhardt Gábor Liszt Ferenc-díjas zongo...
2020-07-31 07:41:12
Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál a biztonság jegyében
... hárfairodalomból.
A zárónapon, augusztus 9-én vasárnap délelőtt ingyenes gyerekkoncertet rendeznek, amelyen be is mutatják a hangszert az érdeklődőknek, kellő távolságtartással. 14 órakor mesterkurzust tartanak, este pedig a 17 éves Tallós Álmos, a nemzetközi Szegedi Hárfaverseny tavalyi győztese ad szólóestet.
Idén sem marad el a hárfakiállítás. Vigh Andrea elmondta, ho...
2020-07-30 10:31:34
Augusztusban rendezik a Fesztivál Akadémia Budapest idei koncertsorozatát
...
A Fellélegzés címet viselő fesztiválon fellépő művészek mesterkurzusokat is tartanak országszerte és a FAB új kezdeményezéseként december 3. és 6. között Miskolcon rendezik meg a Kelet-közép Európai Hubay Jenő Hegedűversenyt - közölték a fesztivál alapítói csütörtökön az MTI-vel.
A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás által alapított kamarazenei fesztivál koncertsorozata au...
2020-06-04 12:11:33
Elhunyt Terrence McNally Tony-díjas amerikai színműíró
... kilencvenes években egy interjújában mondta, megnyerné a legtöbb rossz kritikát elnyerő színmuírók versenyét.
Négy Tony-díját A pókasszony csókja (1993), a Szerelmi csetepaté (1995), a Mesterkurzus (1996) és a Ragtime (1998) című darabjaiért kapta.
Tavaly egész munkásságát - számos színművét, tucatnyi musicaljét és több operáját - Tony-életműdíjjal jutalmazta a színházi...
2020-03-25 09:41:57
Hetven magyar művészt támogat meghívásával az idei Fesztivál Akadémia Budapest
... akik a tavaszra tervezett egyéb külföldi versenyekre jelentkeztek volna, de azokat lemondták.
A kö...
2020-03-24 13:53:17
Borásznők tartanak kóstolót szombaton
... Magyarország szinte mindegyik borvidékéről kóstolhatnak habzó és csendes, fehér és vörös, száraz és édes borokat, köztük számos, most debütáló újdonságot.
A sétálókóstoló ideje alatt két mesterkurzus zajlik: Hámori Gabriella színművész, a tállyai Szóló és a móri Csetvei Pincészet segítségével a természetes borok világát ismerhetik meg az érdeklődők, majd Ónodi Eszter színművé...
2020-03-06 18:42:08
Március 16-án kezdődik a Bach Mindenkinek Fesztivál
...
A programok - amelyek között kiállítások, mesterkurzus és verseny is szerepel - a hangversenytermek mellett mintegy 80 templomban, 50 iskolában és 20 kórházban várják a közönséget - mondta el Kovács Zalán László tubaművész, fesztiváligazgató a rendezvényt beharangozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.
Kitért arra is, hogy az idei fesztiválon a közönség a Magyar Gyer...
2020-03-05 13:12:16
Magyar borászati bemutatót tartottak Varsóban
...
A HNT közleménye szerint a borbemutatón két hagyományos tematikus mesterkurzus is zajlott a több mint 230 fős lengyel üzleti közönség számára.
Brazsil Dávid, a HNT főtitkára úgy értékelte: előrejelzések szerint az elkövetkező években a lengyel borfogyasztás mind mennyiségben, mind értékben várhatóan növekszik. A következő öt évben az export mennyiségét legalább háromszo...
2020-02-26 18:22:34
Neves vendégek az idei DEX dalszerző expón a BMC-ben
... által megszervezett, Európában egyedülálló rendezvény a kezdő és a tapasztalt szerzők számára is gyakorlati tudást, tanácsokat és karrierépítési lehetőségeket kínál. Az előadások és a mesterkurzusok a szerzői pálya kreatív és üzleti oldalát egyaránt érintik, külön program járja körül a zene és a film sokrétű kapcsolatát - közölték a szervezők az MTI-vel.
Steve Dub, a többször...
2020-02-01 15:03:06
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...52 53 
Címkék: Fesztivál Akadémia Budapest, ZeneVarázslat Művészeti Tábort, Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál, Elhunyt Terrence McNally Tony-díjas, Bach Mindenkinek Fesztivál, Kelet-közép-európai Hubay Jenő Hegedűversenyt, Fazekas Gergely, Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas, Várnagy Andrea, Eckhardt Gábor Liszt Ferenc-díjas, Tallós Álmos, Szegedi Hárfaverseny, Vigh Andrea, Kelet-közép Európai Hubay Jenő Hegedűversenyt, Kokas Katalin, Kelemen Barnabás, Négy Tony-díját, Hámori Gabriella, Csetvei Pincészet, Ónodi Eszter, Kovács Zalán László, Magyar Gyer, Brazsil Dávid, Steve Dub, biztonság jegyében, idei Fesztivál, visegrádi országokból, fesztivál alatti, tanév folyamán, idei rendezvény, táborban Várnagy, zongora mesterkurzust, nemzetközi Szegedi, fesztivál alapítói, interjújában mondta, legtöbb rossz, pókasszony csókja, tavaszra tervezett, sétálókóstoló ideje, tállyai Szóló, móri Csetvei, természetes borok, hangversenytermek mellett, rendezvényt beharangozó, idei fesztiválon, több mint, elkövetkező években,
© 2013 TVN.HU Kft.