Belépés
Női kézilabda Eb - Norvégia lett az ötödik
... ezzel el is döntötték a találkozót. A svédek ezt követően nem tudták csökkenteni a különbséget, és a közepes színvonalú mérkőzésen végül súlyos vereséget szenvedtek.
A mezőny legeredményesebb játékosa a svéd Anna Lagerquist volt, aki kilenc lövésből hét gólt dobott. A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC norvég játékosai közül Veronica Kristiansen hat, Stine Oftedal négy...
2018-12-14 15:52:49
Női kézilabda Eb - Szoros román győzelem a spanyolok ellen
... Pintea góljaival tudott a szünet után. A románok 7-2-es sorozatát követően is igyekeztek a spanyolok, a hajrát is szorossá tették, de a vereséget nem tudták elkerülni.
A mezőny legeredményesebb játékosa Cristina Neagu volt, aki 15 lövésből hét gólt dobott. A magyar élvonalban játszó román légiósok közül a siófoki kapus, Denisa Dedu 35 lövésből 11-et védett, klubtársai közül M...
2018-12-11 19:45:23
Női kézilabda Eb - Az orosz válogatott az első elődöntős
... százalékos hatékonysággal értékesítették helyzeteiket, az I. csoport további eredményeitől függetlenül biztosították, hogy az első helyen jutnak a párizsi elődöntőbe.
A mezőny legeredményesebb játékosa Anna Vjahirjeva volt, aki mind a kilenc lövését gólra váltotta. A dánok magyarországi légiósai közül a debreceni Lotte Grigel mindhárom kísérletéből betalált, a győri Anne Mett...
2018-12-10 19:42:48
Női kézilabda Eb - Rasmussen: szerencsések és jók is voltunk
... szempont.
"Sajnos Alicia Stollét nem tudtuk megállítani, de úgy gondolom, a többieket jól tudtuk fogadni" - utalt arra a beálló, hogy a Thüringer HC jobbátlövője kilenc góllal a mezőny legeredményesebb játékosa lett.
Schatzl Nadine-t az első és a második félidőben is ápolni kellett, de elmondása szerint nincs különösebb probléma a vállával.
"Mindkét csapat nagyon ak...
2018-12-09 18:12:47
Női kézilabda Eb - Óriási küzdelemben magyar siker a németek ellen
... Rasmussen időt kért 21 másodperccel a vége előtt. Az utolsó támadásból Háfra Noémi - megannyi hiba után - betalált, így a magyarok óriási küzdelemben, bravúrral győztek.
A mezőny legeredményesebb játékosa Stolle volt, aki 14 lövésből kilenc gólt dobott.
A kapusok közül Bíró Blanka 27-ből kilenc, Kiss Éva nyolcból egy, Dinah Eckerle 29-ből hét lövést hárított.
tovább...
2018-12-09 17:02:59
Női kézilabda Eb - Súlyos magyar vereség a címvédő norvégoktól
... befolyásolta.
Tetemes előnyük birtokában a norvégok pörgetett lövésekkel, ejtéssel és fül mögötti passzal is sikerrel próbálkoztak, így végül meggyőző fölénnyel győztek.
A mezőny legeredményesebb játékosa Heidi Löke volt, aki mind a hét kísérletét gólra váltotta. A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC irányítója, Stine Oftedal 8/6-os, klubtársai közül a beálló Kari ...
2018-12-07 23:56:06
Férfi kosárlabda NB I - Egy pont döntött Kecskeméten
...
A hazaiak részéről az amerikai Juan'Ya Green egy másodperccel a rendes játékidő vége előtt a győzelemért dobhatott, ám kísérlete kimaradt.
A mezőny legeredményesebb játékosa a szolnokiak szerb légiósa, Strahinja Milosevic volt 19 ponttal.
Győzelmükkel a Tisza-partiak megerősítették vezető helyüket a tabellán.
Eredmény (a szövetség honlapjáról):KTE-Duna Aszfalt ...
2018-12-07 20:02:37
Női kézilabda Eb - Montenegró simán legyőzte Svédországot
... vége előtt ismét héttel jobban állt ellenfelénél. A hajrában felzárkóztak a skandinávok, ezért szoros lett a végeredmény, de az egyenlítésre már nem volt idejük.
A mezőny legeredményesebb játékosa Radicevic volt kilenc góllal. Csapattársai közül a Debrecen balátlövője, Jelena Despotovic kettő, a Kisvárda balátlövője, Andrea Klikovac egy gólt dobott.
Eredmény, középdöntő,...
2018-12-06 22:47:40
Női kézilabda Eb - Planéta Szimonetta: ki kell zárnunk a külső tényezőket
... Európa-bajnokságot.
"A helyi szurkolóim is tudják követni a mérkőzéseket, gyakran írnak is. A csapattársaim viszont sajnos nem tudnak eljönni" - mesélte Planéta, aki szerdán nyolc góllal a mezőny legeredményesebb játékosa volt.
A meccs legjobbjának megválasztott kapus, Bíró Blanka elmondta, a lefújás után az öltözőben énekeltek és táncoltak örömükben, ám az ünneplés a sz...
2018-12-06 20:37:27
Női kézilabda Eb - Fontos magyar győzelem a spanyolok ellen
...
A Montbéliard-ban rendezett mérkőzésen a mezőny legeredményesebb játékosa Planéta Szimonetta volt nyolc góllal.
A magyar együttes múlt szombaton 28-25-re kikapott az előző tornán ezüstérmes Hollandiától, majd hétfőn 24-18-ra legyőzte Horvátországot, így a C csoport második helyén végzett. A középdöntő II. csoportjában, Nancyban a németekkel, a románokkal, valamint a címv...
2018-12-05 23:42:52
1 2 3 ....16 ..24 ..31 32 
Címkék: Planéta Szimonetta, Anna Lagerquist, Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC, Veronica Kristiansen, Stine Oftedal, Cristina Neagu, Denisa Dedu, Anna Vjahirjeva, Lotte Grigel, Anne Mett, Sajnos Alicia Stollét, Thüringer HC, Schatzl Nadine-t, Háfra Noémi, Bíró Blanka, Kiss Éva, Dinah Eckerle, Heidi Löke, Strahinja Milosevic, KTE-Duna Aszfalt, Jelena Despotovic, Andrea Klikovac, spanyolok ellen, orosz válogatott, első elődöntős, németek ellen, címvédő norvégoktól, pont döntött, külső tényezőket, közepes színvonalú, mezőny legeredményesebb, svéd Anna, szünet után, románok 7-2-es, magyar élvonalban, siófoki kapus, első helyen, párizsi elődöntőbe, kilenc lövését, dánok magyarországi, debreceni Lotte, győri Anne, második félidőben, vége előtt, utolsó támadásból, magyarok óriási, kapusok közül, norvégok pörgetett, beálló Kari, hazaiak részéről, amerikai Juan, rendes játékidő, győzelemért dobhatott, szolnokiak szerb, szövetség honlapjáról, hajrában felzárkóztak, gólt dobott, helyi szurkolóim, csapattársaim viszont,
© 2013 TVN.HU Kft.