Belépés
Az elhízás formái és megoldásuk
Tudod, melyik testrészedre miért hízol, és hogyan fogyhatsz le? Íme a válasz!

Tudományos bizonyított tény, hogy a 6 leggyakoribb típusú elhízás különböző tényezők által következik be. Ha ismerjük az okot, könnyebben le tudjuk faragni magunkról a plusz kilókat.

1. Étkezés okozta elhízás

Az ilyen típusú elhízás a legelterjedtebb a világon, és a túlzot...
2021-01-20 00:19:56
Mit árul el a családrajz?
... valódi érzéseit tükrözik a saját családjáról.
A rajzolt állatok igazán beszédesen jelenítik meg az egyes családtagok tulajdonságait. Érdekes és elgondolkodtató, hogy a gyermek vajon miért látja az apát nyuszinak, az anyát medvének, a tesót póknak.

Ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani veled egy személyes tapasztalatot.

Egy fiatal nő a hatéves kislá...
2021-01-19 21:47:42
Hopsza ......
De mi az a "Hopszázás", és miért volt tilos?

Az emberek mindig szerettek mulatni, és a fiatalság mindig is kicsit bolondosabb táncokkal szórakoztatta magát, mint az előző generációk.
Minden korban voltak olyan táncok, amik kiverték a biztosítékot, és megpróbálták tiltani. Ilyen volt egykoron a Hopszázás is, ami valójában nem csak egy tánc, hanem egy táncelem is. |...
2021-01-19 13:40:29
Miért együnk mindennap egy marék diót?
... ásványi anyagokat tartalmaz, nemcsak antioxidánsokban rendkívül gazdag, hanem kiváló omega-3 zsírforrás is. A dió rendszeres fogyasztása számtalan egészségügyi előnnyel jár, mutatjuk is, hogy miért olyan hasznos számunkra.

A dió a fogyókúrás étrend részét is képezheti. Mivel sok rostot tartalmaz, így könnyen eltelít, ez pedig elősegítheti a fogyást is. Kalóriát ugyan ta...
2021-01-18 20:27:08
Miért fogyasszunk rendszeresen gyömbért?
... émelygést, illetve csillapítja a hányingert. A gyömbér ezen kívül mérsékli a fájdalmat és a gyulladást, hozzájárul a stabil koleszterinhez és alacsonyabb vércukorszinthez. Cikkünkben bemutatjuk, miért is olyan előnyös, ha a konyhánkban mindig van gyömbér?

A gyömbérben olyan vegyületek, anyagok is megtalálhatók, melyek serkentik az epetermelést, így azok, akik gyakran kü...
2021-01-18 17:30:50
Mire jó a bodza és miért fogyasszuk rendszeresen?


A bodzát minden magyar ember ismeri. Hazánkban az egyik legközkedveltebb gyógynövény, nemcsak azért, mert remek szörp készülhet belőle, hanem azért is, mert számtalan egészségügyi előnnyel rendelkezik.

A bodza nagyon sok értékes tápanyagot tartalmaz, többek...
2021-01-18 17:26:17
Kutya a zöldségesnél
... mandarint, krumplit és savanyúságot vegyek. Közben jött egy idősebb nő, a kutyájával. A kutya mindent megszagolt, lihegett és odadörgölte magát a rekeszekhez is.
Megkérdeztem tőle, hogy miért van erre szükség, persze jött a védekezés, hogy az Ő kutyája nem hullajtja a szőrét, meg milyen jól nevelt, végül kivitte az állatot.
Szeretem a kutyákat, igaz, hogy nekem nincs, de...
2021-01-18 14:39:29
Válóczy Szilvia versei
... időnek!

Hozd el, Ember, hozd el végre
boldog mennyet, le a Földre!
Te teremted a világod,
körforgásban valóságod!

Lásd be, Ember, lásd be végre,
Isten, miért emelt fel az égbe!
Lelked szabad és hittel érző...
Testbe zárt örökkön létező...

ÉletBiztatás

Forrás: www.poet.hu...
2021-01-17 20:00:24
Harmónia......
... legyőzhetetlen, mégis meghódítható. Ha hegyre mászunk és visszacsúszunk, akaraterőnket növelni kell, ha el akarjuk érni a célunkat. Jusson eszünkbe a mitológiai hős: Siszifusz. Ne felejtsük el, hová, miért indultunk útnak. A hegy a felsőbbrendű én lakhelye, az energiák középpontja. A hegy formája a női kebelét idézi.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élők számára a köz...
2021-01-17 14:09:31
Aranyosi Ervin: Ébredezni kell!
... szeretettel,
mitől boldog lenne
minden egyes ember!
Fel kéne ébrednünk,
új útra találnunk,
egymás támaszává,
angyalává válnunk!
Tenni csak a dolgunk,
miért leszülettünk,
hiszen a világot
jobbá tenni lettünk!
Ébredjünk fel végre
és tegyük a dolgunk.
Rövid lesz az élet,
ha csak morgolódunk.
Nyissuk fel társai...
2021-01-17 09:17:48
1 2 3 .........9628 9629 .....14442 14443 .....19255 19256 19257 
Címkék: Válóczy Szilvia, Aranyosi Ervin, elhízás formái, marék diót, plusz kilókat, ilyen típusú, saját családjáról, rajzolt állatok, egyes családtagok, gyermek vajon, apát nyuszinak, anyát medvének, tesót póknak, személyes tapasztalatot, hatéves kislá, emberek mindig, fiatalság mindig, előző generációk, fogyókúrás étrend, gyömbér ezen, stabil koleszterinhez, konyhánkban mindig, gyömbérben olyan, bodzát minden, egyik legközkedveltebb, bodza nagyon, kutya mindent, energiák középpontja, hegy formája, antioxidánsokban, vércukorszinthez, legközkedveltebb, legelterjedtebb, párkapcsolatban, elgondolkodtató, visszacsúszunk, tulajdonságait, legyőzhetetlen, koleszterinhez, akaraterőnket, megtalálhatók, szórakoztatta, tapasztalatot, testrészedre, epetermelést, rendszeresen, életbiztatás, meghódítható, egészségügyi, leggyakoribb, elősegítheti, megpróbálták, biztosítékot, kapcsolatban, körforgásban, zöldségesnél, leszülettünk, felsőbbrendű, savanyúságot, megkérdeztem, csillapítja, konyhánkban, szeretettel, rekeszekhez, odadörgölte,
© 2013 TVN.HU Kft.