Belépés
Brexit - EU-fővárosokba látogat a brit miniszterelnök
... felszólalásában utalást tett arra, hogy a következő napokban az EU-társállamok vezetőivel megvitatja a brit parlament aggályait.
A Downing Street hétfő esti tájékoztatása szerint May utazása miatt a szokásos keddi kabinetülést más időpontra helyezik át.
A kormányfői hivatal egyelőre nem közölte, hogy Hágán és Berlinen kívül Theresa May más EU-fővárosokat is felkeres-e, ...
2018-12-10 23:32:30
Amnesztiáért éhségsztrájkolnak a legnagyobb macedón börtön lakói
... tartó börtönbüntetésüket töltőkre, valamint azokra, akiket gyilkosság, erőszak, pedofília, terrorizmus, illetve a közrend és a béke megsértése vagy az emberiség és a nemzetközi jog megsértése miatt ítéltek el.
A jobboldalt támogató tüntetők azt követően törtek be a macedón parlamentbe 2017. április 27-én, hogy a szociáldemokraták és az albán kisebbségi pártok új házelnököt v...
2018-12-10 23:02:44
Női kézilabda Eb - Montenegró legyőzte Szerbiát
...
A Dunaújváros szerb kapusa, Katarina Tomasevic az ellenfél első öt lövéséből kettőt kivédett, de a 11. percben súlyosnak tűnő térdsérülés miatt le kellett cserélni. Ennek ellenére egy 5-0-s sorozattal fordított csapata, és 25 percen keresztül vezetett.
A második félidőben előbb egyenlített, majd egy 4-1-es sorozattal fordított Montenegró, amely izgalmas hajrában végül gy...
2018-12-10 23:02:31
Francia zavargások - Macron: jogos az elégedetlenség, az erőszak elfogadhatatlan
... ellenálló franciákkal szemben. Elismerte azt is, hogy sokan érezhették úgy, hogy a sárgamellényesek problémái nem érdekelték őt. Pedig - ahogy fogalmazott - ennek a válságnak az előérzete miatt indult a 2017-es elnökválasztáson és indította el a reformprogramját annak érdekében, hogy mindenki jobban élhessen.
"Nem felejtettem el ezt az ígéretemet. Olyan Franciaországot szere...
2018-12-10 22:22:23
Az Európai Parlament üdvözölte az ENSZ globális migrációs csomagjának elfogadását
...
Közleményében a képviselőtestület sajnálatát fejezte ki a "dezinformációs kampány miatt, amelynek nyomán számos ország végül visszavonta támogatását az egyébként jogilag nem kötelező érvényű keretegyezménytől, amely semmiféle új kötelezettséget nem ró az államokra és teljesen tiszteletben tartja a nemzeti szuverenitás elvét".
Mint írták, e megállapodás elsőként teremt gl...
2018-12-10 21:12:18
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Tolvanen nagy kihívásra számít Norvégiában
... szakvezető, utalva a novemberi, magyar rendezésű tornára, amelyen a kazahoktól 3-1-re kikapott, az olaszokat viszont 7-1-re legyőzte együttese, míg a Koreai Köztársaság elleni összecsapás jéghiba miatt elmaradt.
Elárulta, az olaszok ellen mutatott játékot szeretnék továbbvinni, és azt még inkább csiszolni a norvégiai tornán.
"Látni akarjuk, hogy kicsivel jobb csapatok el...
2018-12-10 20:02:10
Szakértők: az európai állampolgárok akaratával fordulnak szembe a migrációs paktumot elfogadó vezetők
... országok és néhány bevándorláspárti nyugat-európai állam egyessége - tette hozzá.
Horváth József felidézte, a belga kormánykoalíció felbomlott az ENSZ migrációs csomagja feletti vita miatt, de a külügyminiszter, Didier Reynders így is támogatja a paktumot.
A szakértő szerint a világ nagyhatalmainak Európa meggyengítése a célja, amit a migráció ösztönzésével, a paktum el...
2018-12-10 19:42:57
A Missziós kereszt szentjei: Anton Durcovici püspök
... egyházmegyéjét.
1949. június 26-án Popesti-Leordeni-be indult bérmálni, amikor a Securitate (titkosrendőrség) letartóztatta. Megkínozták és a jilavai börtö...
2018-12-10 16:54:44
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Három változás a magyar keretben
...
A hazai szövetség (MJSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint Kóger Dániel, Magosi Bálint és Nagy Gergő sérülés miatt nem áll rendelkezésre, így helyettük a korábbi román válogatott, a magyar csapatban újonc Becze Tihamér (Csíkszereda), illetve Benk András (UTE) és Németh Attila (DEAC) került a névsorba.
A keret kedden délután kezdi meg a közös munkát Újpesten, majd sz...
2018-12-10 16:21:51
Tízmillió forint segélyt küld a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a dél-indai Keralába
...
Az MKPK hétfői közleményében arra kérte a magyar hívőket, hogy "imáikban emlékezzenek meg a katasztrófa áldozatairól".
Az idei monszun időszakában a térséget sújtó heves esőzések miatt kialakult árvizek és földcsuszamlások miatt a hatóságok több mint 1 millió embert evakuáltak a dél-indiai államból, a halottak száma pedig több százra tehető - tették hozzá....
2018-12-10 16:02:08
1 2 3 .......11788 11789 ....17683 17684 ....23576 23577 23578 
Címkék: Európai Parlament, Jégkorong Négy Nemzet Torna, Anton Durcovici, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Downing Street, Theresa May, Katarina Tomasevic, Olyan Franciaországot, Koreai Köztársaság, Horváth József, Didier Reynders, Kóger Dániel, Magosi Bálint, Nagy Gergő, Becze Tihamér, Benk András, Németh Attila, brit miniszterelnök, legnagyobb macedón, erőszak elfogadhatatlan, európai állampolgárok, migrációs paktumot, magyar keretben, dél-indai Keralába, következő napokban, brit parlament, szokásos keddi, kormányfői hivatal, béke megsértése, jobboldalt támogató, macedón parlamentbe, albán kisebbségi, ellenfél első, 5-0-s sorozattal, második félidőben, 4-1-es sorozattal, sárgamellényesek problémái, előérzete miatt, 2017-es elnökválasztáson, reformprogramját annak, képviselőtestület sajnálatát, egyébként jogilag, nemzeti szuverenitás, kazahoktól 3-1-re, olaszokat viszont, olaszok ellen, norvégiai tornán, belga kormánykoalíció, szakértő szerint, világ nagyhatalmainak, migráció ösztönzésével,
© 2013 TVN.HU Kft.