Belépés
Mint Don Bosco – A nevelés betegségei: a papagáj jelen
... gyermek megszületik, mindenki azt mondja: teljesen olyan, mint az apja"; vagy: ,,Olyan intelligens, mint a nagybátyja"... miért nem tesszük fel magunknak a kérdést: ,,Miben különbözik mindenki mástól?" Hozzátehetjük azt is: ,,Isten gyenge matekból, és nem használ sablont! Valójában csak egyig tud számolni, aztán kezdi elölről: még csak nem is d...
2022-08-11 23:11:00
Ez a pihenés 7 típusa! Nem csak az alvás pihentet! A pihenés
... pihenést?
Nincs egy olyan univerzális recept, ami mindenkinél működne. A legfontosabb a probléma feltárása. Ha végiggondoljuk a fentebb felsorolt 7 területet, saját magunk fogjuk felismerni, miben szenvedünk hiányt. Innen már csak egy lépés, hogy tegyünk is ellene.
Dalton-Smith doktornő könyvében elmesélte, nála mi működött.
Ki voltam égve. Kimerültem. Emlékszem, ah...
2022-07-27 07:27:04
Rabindranath Tagore bengáli költőről

Rabindranath Tagore, bengáli költő neve hazánkban, kevésbé munkássága, ill. versei, írásai kapcsán ismert. Pedig, kevesen képesek arra, hogy mindössze 3 sorban összefoglalják, miben is áll az élet, és miként lehet benne megtalálni az örömöt.

Aludtam, és azt álmodt...
2022-07-27 00:12:20
Lúgosító táplálékok
... hangsúlyozza, hogy a szervezetnek hatalmas szüksége van a lúgosító ásványi sókra annak érdekében, hogy egyensúlyban tudja tartani pH-értékét.

Mik ezek a lúgosító ásványi sók és miben találhatók meg?

Kálium
Avokádó, spenót, szója csíra, lencse, paradicsom, brokkoli, uborka, cékla, sárgarépa, stb.

Magnézium
Tökmag, spenót, szója csíra, bro...
2022-07-21 10:07:41
Áramfogyasztás
... tudom, hogy sikerült ilyen borzasztó alacsony lehetetlen értéket kiszámolnotok átlagnak, de nem lőném le a poént egyelőre, először következzenek a nyers tények, és majd a végén részletezném miben hibáztatok...)
Tehát engedjétek meg, hogy üljünk le együtt egy kis fizikai számolgatásra mint villanyász a gulyáslevessel meg a szentkirályi ásványvízzel....
Engedjétek meg, hog...
2022-07-20 06:24:13
A kolin élettani hatásai
... B-vitaminok közé soroltunk. Szükséges a máj és az agy megfelelő működéséhez, biztosítja az idegrendszer és az izmok egészségét, valamint hozzájárul a normális anyagcsere fenntartásához.

Miben nyújt segítséget?
A kolin vízben oldódó tápanyag, hasonlóan hat az agyműködésre és a szervezet kiválasztó-rendszerére, mint a B-komplex tagjai. Az idegrendszert támogató funkc...
2022-07-16 13:27:47
A fejfájás okozói
... táplálékban, húsban, gyümölcsben és zöldségben is megtalálható, és ez is kiválthatja a fej fájdalmát. Elsősorban a füstölt és pácolt ételekben található meg, illetve a savanyított táplálékokban. Miben található meg még ez a vegyület? A tofuban, a savanyú káposztában, a savanyúságokban és a sajtokban.

Jelentős mennyiségű tiramin található még a banánban, az avokádóban, a...
2022-07-13 23:30:21
Euphorbia hirta - Egzotikus immunerősítő gyógynövény
... alkotóelemekkel bír.

A sokoldalú hatóanyag-tartalommal rendelkező Euphorbia hirta számos egészségügyi probléma kezelésében nyújthat segítséget. Lássuk, melyek ezek!

Miben nyújthat segítséget a tafedim?

Immunerősítés
Az Euphorbia hirta természetes immunstimuláns, antioxidáns, vírus- és baktériumölő hatóanyagai révén segít az immunrendszer mege...
2022-07-09 22:20:38
Az omega-3 hiányának tünetei a testen
... észrevehető változások következnek be alacsony omega-3-szint esetén. Gyengék, puhák, töredezettek lesznek, de az is gyakori jelenség, hogy feljön a felső rétegük, és hámlani kezdenek.

Miben van omega-3?
A hiány orvoslására léteznek vitaminkészítmények, melyekből fontos, hogy jó minőségűt válasszunk, de a legjobb, ha étkezéssel visszük be a szükséges napi mennyiség...
2022-06-18 22:11:54
Lúgosító ásványi anyagok
... hangsúlyozza, hogy a szervezetnek hatalmas szüksége van a lúgosító ásványi sókra annak érdekében, hogy egyensúlyban tudja tartani pH-értékét.

Mik ezek a lúgosító ásványi sók és miben találhatók meg?

Kálium
Avokádó, spenót, szója csíra, lencse, paradicsom, brokkoli, uborka, cékla, sárgarépa, stb.

Magnézium
Tökmag, spenót, szója csíra, ...
2022-06-17 21:30:57
1 2 3 .............503 504 .......755 756 .......1006 1007 1008 
Címkék: Mint Don Bosco, Rabindranath Tagore, nevelés betegségei, papagáj jelen, alvás pihentet, kolin élettani, fejfájás okozói, omega-3 hiányának, olyan univerzális, probléma feltárása, fentebb felsorolt, szervezetnek hatalmas, lúgosító ásványi, poént egyelőre, nyers tények, végén részletezném, szentkirályi ásványvízzel, izmok egészségét, normális anyagcsere, kolin vízben, idegrendszert támogató, savanyított táplálékokban, savanyú káposztában, immunrendszer mege, felső rétegük, hiány orvoslására, szükséges napi, alkotóelemekkel, savanyúságokban, áramfogyasztás, összefoglalják, fenntartásához, immunstimuláns, végiggondoljuk, gulyáslevessel, következzenek, immunerősítés, számolgatásra, kiszámolnotok, idegrendszert, immunrendszer, táplálékokban, hozzátehetjük, hangsúlyozza, baktériumölő, megtalálható, egészségügyi, töredezettek, immunerősítő, legfontosabb, agyműködésre, egyensúlyban, szervezetnek, rabindranath, szentkirályi, idegrendszer, ásványvízzel, részletezném, savanyított, orvoslására, intelligens, következnek,
© 2013 TVN.HU Kft.