Belépés
Illegális bevándorlás - Migrációkutató: 2050-re 500 millióval nő a migrációt kibocsátó országok népessége
... ENSZ előrejelzései alapján az várható, hogy ennek az övezetnek a lakossága 2050-re 1,282 milliárdra nő. Dezső Tamás közölte: ehhez hozzávéve Fekete-Afrikát az valószínűsíthető, hogy a migráció potenciális kibocsátó országainak népessége a következő 32 évben több mint 500 millióval nő majd.
Felhívta a figyelmet arra is, hogy több kutatás alapján a mediterrán térség az édesvízk...
2018-12-09 21:39:54
CDU-tisztújítás - A migráció és a biztonság témáját veszi elsőként napirendre a német CDU új elnöke
... am Sonntag című vasárnapi német lapban megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy mi lesz az első nagy "projektje", elmondta, hogy januárban úgynevezett műhelytanácskozást szerveznek a migrációról és a biztonságról szakértők és a jelenlegi "migrációs és menekültügyi politika bírálói" részvételével.
A tanácskozás célja "konkrét javítások kidolgozása" - mondta Annegret Kramp-Ka...
2018-12-09 12:21:39
Salvini: ne Párizs vagy Brüsszel mondja meg, mit tegyen Olaszország
... senkihez képest, ne Párizs vagy Brüsszel mondja meg, mit tegyenek az olaszok" - jelentette ki a Róma egyik legnagyobb terét megtöltő, 80 ezresre becsült tömeg előtt. Hozzátette: Európa a migrációról is azt állította, hogy megállíthatatlan "korszakváltó jelenségről van szó, de elég volt egy kis bátorság, és sikerült elérni, hogy a migránsok ne kössenek ki az olasz partokon".
M...
2018-12-08 17:16:57
CDU-tisztújítás - Annegret Kramp-Karrenbauer váltja Angela Merkelt a német CDU elnöki tisztségében
... számon, de számos területen irányváltást hirdetett, a többi között nagyobb beleszólást követel a pártnak a kormányzati döntések meghozatalába, és újabb szigorításokat sürget a menekült- és migrációs politikában. Azonban a német sajtóban az elnökválasztás után megszólaltatott elemzők mind arra számítanak, hogy jól együttműködik majd a 2005 óta betöltött kancellári pozíciót megtartó...
2018-12-08 15:56:57
EP-választás - Hivatalosan is Frans Timmermans lett az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje
... jelöltségét, akit hosszan méltatott.
Az 57 éves, holland Frans Timmermans tapasztalt, több nyelven kiválóan beszélő, szenvedélyesen EU-párti politikus, akit ugyanakkor sokan támadnak a migrációs és a jogállamisági vitákban képviselt álláspontja miatt.
Az előző, 2014-es EP-választáson Jean-Claude Juncker volt a legtöbb szavazatot szerző néppárt listavezetője. Az uniós ta...
2018-12-08 15:46:46
Illegális bevándorlás - KDNP: nem csökken, hanem nő a migrációs nyomás Törökország felől
...
Nacsa Lőrinc, a kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón közölte, a migrációs nyomás nem csak Afrika felől, hanem keleti irányból is nő. Az idén novemberig már 240 ezer migráns érkezett Törökországba, ami 40 százalékkal több, mint az elmúlt év egészében - közölte.
Hangsúlyozta, már ötmillió migráns tartózkodik Törökországban é...
2018-12-08 12:46:50
CDU-tisztújítás - A német CDU támogatja az ENSZ migrációs csomagját
... megpróbálta befolyásolni a "parlamentáris demokráciát".
Mint mondta, ennek a nyomásgyakorlásnak a következménye az ENSZ tervezett megállapodása körüli vita, holott a világszervezett migrációs csomagja a német érdekeket szolgálja és nem teremt jogi kötelezettségeket.
A Bundestagban a kormánypártok - a CDU/CSU és a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) - előterjesztésére megs...
2018-12-08 10:19:19
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége
... CDU élére a magyar-német barátság és a két párt viszonya szempontjából, változtatni fog-e a párt irányvonalán az új vezető, és milyen válaszai lesznek az európai kihívásokra, köztük a migrációra. Mindenesetre most olyan nőt választottak a CDU élére,aki három gyermekes édesanya.
A közelgő EP-választásokról szólva közölte: sok országban belpolitikáról lesz szó a választáson, Ma...
2018-12-07 22:52:18
ENSZ-javaslat - Bakondi: az ENSZ menekültügyi csomag azoknak segítene, akik a migránspaktummal nem tudnának beu
... aktuális csatornán, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a nap folyamán közölte: Magyarország elutasítja az ENSZ globális menekültügyi csomagját is, mert az veszélyes és újabb migrációs folyamatok megindulását ösztönözheti.
A főtanácsadó azt mondta: 2015 óta folyamatosan keverték a migráció és a menekültügy fogalmát, először menekültválságnak "akarták beállíta...
2018-12-07 22:32:32
Washington: az ENSZ migrációs csomagterve a "világkormányzást" segíti elő a nemzetállamok rovására
...
Az állásfoglalásban az amerikai ENSZ-nagykövet emlékeztetett rá: az Egyesült Államok már 2017-ben kilépett a globális migrációs csomagterv tárgyalási folyamatából, mert "a paktum nem egyeztethető össze az amerikai törvényekkel, politikával és az amerikai nép érdekeivel".
A dokumentum hangsúlyozza: "egy államlegfontosabb szuverén döntései közé tartoznak a határok biztons...
2018-12-07 19:32:01
1 2 3 ................397 398 ........596 597 .........794 795 796 
Címkék: Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkelt, Frans Timmermans, Európai Szocialisták Pártjának, Novák Katalin, Európai Néppártra, Dezső Tamás, Annegret Kramp-Ka, EP-választáson Jean-Claude Juncker, Nacsa Lőrinc, Német Szociáldemokrata Párt, Szijjártó Péter, Egyesült Államok, migrációt kibocsátó, biztonság témáját, migrációs nyomás, néppártnak erős, nemzetállamok rovására, lakossága 2050-re, migráció potenciális, figyelmet arra, mediterrán térség, első nagy, biztonságról szakértők, tanácskozás célja, olasz partokon, többi között, kormányzati döntések, német sajtóban, elnökválasztás után, jogállamisági vitákban, legtöbb szavazatot, kisebbik kormánypárt, idén novemberig, világszervezett migrációs, német érdekeket, magyar-német barátság, párt irányvonalán, európai kihívásokra, közelgő EP-választásokról, menekültügy fogalmát, amerikai ENSZ-nagykövet, globális migrációs, amerikai törvényekkel, dokumentum hangsúlyozza, államlegfontosabb szuverén, határok biztons, megállíthatatlan, migránspaktummal,
© 2013 TVN.HU Kft.