Belépés
Spanyol kormányfő: többet kell tenni Európa biztonságért
... unió előtt tornyosuló problémák hatékony megoldása érdekében meg kell szüntetni az egyhangúsági döntés szabályát nem csak a külpolitikában, hanem az uniós költségvetés vagy az adóügyek területén annak érdekében, hogy az unió tiszteletben tudja tartani a jogállamiságot és az emberi jogokat.
Az Egyesült Királyság uniós tagságának megszűnésével (Brexit) kapcsolatban hangsúlyozta...
2019-01-16 13:01:46
Illegális bevándorlás - A német CDU megkezdi migrációs politikája felülvizsgálatát
... év" - tette hozzá Annegret Kramp-Karrenbauer, utalva arra, hogy az európai parlamenti választás mellett tartományi parlamenti választást tartanak Brémában és három keleti, a volt NKD területén fekvő tartományban - Brandenburg, Szászország, Türingia -, amelyekben igen erős a CDU új jobboldali vetélytársa, az Alternatíva Németorzságnak (AfD) nevű párt.
Hangsúlyozta, hogy a CDU...
2019-01-13 19:49:48
Román miniszter: a Máltánál veszteglő mentőhajókon tartózkodó migránsok ügye lendíthet a migrációs tárgyalásoko
...
A brüsszeli uniós tudósítóknak szervezett eseményen George Ciamba kijelentette, az Európai Uniót érintő egyik legnehezebb kérdés a migráció, amelyet tekintve komoly ellentétek osztják meg az unió tagországait. Mivel a májusban esedékes európai parlamenti választások egyik központi kérdése is a migráció lesz, a román elnökség ezen a téren előremutató tárgyalásokat akar folytat...
2019-01-10 12:31:39
Kavosz: fontos, hogy ne legyen uniós forrásvesztés 2021 után
... f...
2019-01-09 12:12:51
Terrorizmus - Törökország és Irak fokozza együttműködését
... annak, hogy a terrorizmus elleni küzdelem sikeréhez együtt kell működnie Bagdaddal. A török elnök - anélkül, hogy részletezte volna - kiemelte: a két országnak különösen a védelmi ipar területén van sok teendője.
Erdogan egyúttal arról is beszélt, hogy országa kész minden támogatást megadni Iraknak az újjáépítéshez, legyen szó egyebek mellett akár a víz-, akár az élelmiszer-,...
2019-01-03 15:20:29
Bakondi: a migráció az EP-választás meghatározó kérdése lesz
...
Bakondi György szerint az európai lakosságnak a májusi EP-választáson lehetősége lesz véleményt nyilvánítani a migrációs folyamatokról. Hozzátette: a nemzeti választásokat nézve az elmúlt esztendőkben az európai emberek véleménye jelentősen változott, és ez várhatóan kihatással lesz az Európai Parlament összetételére is.
A főtanácsadó elmondta, az illegális bevándorlók t...
2018-12-28 12:38:01
5. A jelen tüntetés-sorozat is provokáció
... körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
Ez konkrét terv, hogy a NATO Magyarország területén építse ki EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT.
A magyarság maradékai, pedig mehetnek a nemzeti parkokban kialakított rezervátumokba.
Valójában, amit sikerrel kirobbantottak UKRAJNÁBAN, azt ide...
2018-12-21 11:53:41
Illegális bevándorlás - Az Európai Bizottság támogatást nyújt négy uniós országnak migráció okozta kiadásaikhoz
... hozzáférést.
Mint elmondta, ez alkalommal Görögország esetében az unió 190 millió eurót biztosít az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR), hogy folytatni tudja az integráció és a segítségnyújtás területén megkezdett tevékenységét. Ötmillió euró jut majd konténerek beszerzésére, amely az újonnan érkezett menedékkérők elszállásolását segíti majd. 61 millió euró kerül a Nemz...
2018-12-20 18:31:56
A mostani tüntetés-sorozat provokáció
... sugarú körben - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID= &pid=10145&n=furaila&blog
*
Konkrét terv, hogy a NATO Magyarország területén építse ki EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT. A magyarság maradékai, pedig mehetnek a nemzeti parkokban kialakított rezervátumokba.
Valójában, amit sikerrel kirobbantottak UKRAJNÁBAN, azt ide terv...
2018-12-18 10:23:51
Szijjártó: először akkreditál Magyarország nagykövetet Libériába
...
Szijjártó Péter az egyeztetés után hangsúlyozta, a történelemben eddig soha nem került sor magyar-libériai külügyminiszteri találkozóra.
Közölte: átadta partnerének az arra vonatkozó hivatalos kérelmet, hogy Magyarország Libériában konzuli képviseletet létesíthessen, amelyet tiszteletbeli konzul vezetne.
A két politikus szándéknyilatkozatot írt alá a Külgazdasági és...
2018-12-17 20:13:07
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: Európai Bizottság, Egyesült Királyság, Annegret Kramp-Karrenbauer, Alternatíva Németorzságnak, George Ciamba, Európai Uniót, Bakondi György, Európai Parlament, NATO Magyarország, EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT, ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, Szijjártó Péter, Magyarország Libériában, migrációs tárgyalásoko, jelen tüntetés-sorozat, mostani tüntetés-sorozat, egyhangúsági döntés, uniós költségvetés, adóügyek területén, unió tiszteletben, emberi jogokat, európai parlamenti, brüsszeli uniós, unió tagországait, májusban esedékes, migráció lesz, román elnökség, téren előremutató, terrorizmus elleni, török elnök, védelmi ipar, európai lakosságnak, májusi EP-választáson, migrációs folyamatokról, nemzeti választásokat, elmúlt esztendőkben, európai emberek, főtanácsadó elmondta, illegális bevándorlók, magyarság maradékai, nemzeti parkokban, segítségnyújtás területén, újonnan érkezett, egyeztetés után, történelemben eddig, arra vonatkozó, felülvizsgálatát, külügyminiszteri,
© 2013 TVN.HU Kft.