Belépés
Menczer Tamás: nem támogatjuk kontinensek népességének kicserélését
...
Menczer Tamás elmondta, van egy másik álláspont Brüsszelben és az ENSZ-ben, amely arról szól, hogy a migrációt meg kell szervezni, az ENSZ-ben elfogadott migrációs csomag címe is azt mutatja, hogy a "biztonságos, szervezett és rendszeres" migrációt akarják segíteni.
"Mi viszont nem tudjuk, és nem is akarjuk támogatni különböző országok és kontinensek népességének kicseré...
2018-12-20 18:16:58
A szlovén parlament elutasította a jobboldali ellenzék népszavazás kiírására tett javaslatát a migrációs megáll
... migrációs politika terén.
Ezzel szemben Janez Jansa, a legnagyobb jobboldali ellenzéki párt, a Szlovén Demokrata Párt (SDS) elnöke a vita során arról beszélt, hogy az egyezmény a migrációt alapvető emberi jogként definiálja. Hozzátette: Szlovéniában és Európában az emberek többsége ellenzi a paktumot.
Szavai szerint nem minden migráns terrorista, de a migránshullámot a...
2018-12-12 18:12:33
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: az ENSZ migrációs csomagja erőltetett politikai nyilatkozat
... ami hivatkozási alap lehet a nemzetközi bíróságok számára, így 5-10 év múlva kötelező joganyaggá válhat.
Felidézte: a dokumentum alapvető jogként, sőt a jólét forrásaként kezeli a migrációt.
Bár az illegális migrációt valóban problémaként határozza meg, ám úgy fogalmaz, hogy azt legálissá kell tenni és az érintett államoknak meg kell teremteni az ehhez szükséges kereteke...
2018-12-11 08:50:54
OGY Krónika 2. rész (napirend előtt)
... tervezetet" és kilépett annak tárgyalásából, veszélyesnek tartja a szövegtervezetet.
Ennek okaként említette, hogy az nem megállítani, hanem legális csatornába akarja terelni az illegális migrációt, a származási országok helyett pedig magát az elvándorlás jelenségét támogatja, miközben biztonsági megfontolásokat háttérbe szorítják az emberi jogiak.
Üdvözölte, hogy Magyar...
2018-12-10 15:51:58
Szijjártó: Az ENSZ ugyanazt a hibát követi el a migrációs csomaggal, mint az EU a kvótákkal
... A miniszter kijelentette: az ENSZ hazug módon a migrációnak csakis a jó oldalát domborítja ki, míg a biztonsági kockázatokra nem tér ki, és ugyancsak hazug képzetet kelt azzal, hogy a migrációt alapvető emberi jognak nyilvánítja.
Szijjártó Péter felidézte, hogy Európát teljesen felkészületlenül érte 2015-ben a migrációs hullám, Magyarországon pedig 400 ezer illegális bevándor...
2018-12-06 15:56:46
Illegális bevándorlás - Hollik: a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak a
... nyilatkozatokat tesznek, és támadják az ezt ellenző magyar politikát.
A képviselő kitért arra, hogy az ENSZ jelenleg is egy migrációs paktum elfogadásán dolgozik, a dokumentum célja, hogy a migrációt alapvető emberi joggá tegyék. "Ezt a Fidesz-KDNP és a magyar kormány határozottan elutasítja" - jelentette ki.
Hozzátette: ennek a dokumentumtervezetnek az elutasítását Magy...
2018-11-18 11:15:50
Szijjártó: az ENSZ globális migrációs csomagja Európa elárulása
...
Szijjártó Péter azt mondta, hogy a migrációs csomag súlyos veszélyt jelent Európa számára, mert legalizálni akarják vele az illegális migrációt, alapvető emberi jognak akarja beállítani azt, ezért a jövő évi ENSZ-közgyűlésen Magyarország nem fogja megszavazni a csomagot.
A külgazdasági és külügyminiszter gratulált az osztrák alkancellárnak, hogy Ausztria sem fogja elfog...
2018-11-07 18:42:15
Szijjártó: az ENSZ migrációs csomagja veszélyezteti a magyar emberek biztonságát
... főtitkárának, az ENSZ migrációért felelős különleges képviselőjének, valamint a migrációs csomagért felelős mexikói és svájci ENSZ-nagykövetnek küldött levélben Szijjártó Péter kiemelte, hogy a migrációt nem megszervezni, hanem megállítani kell.
A segítséget kell odavinni, ahol a baj van, a rászorulóknak abban kell támogatást nyújtani, hogy a hazájukhoz minél közelebb maradha...
2018-11-02 12:30:45
Illegális bevándorlás - Babis: Európának meg kell védenie természetes határait
... bizonyos előrehaladást értünk el" - mondta Macron szombaton újságíróknak séta közben válaszolva a kérdésekre.
Babis szerint egyetértés volt abban, hogy ellenőrzés alatt kell tartani a migrációt. Példaként Csehországot hozta fel. "Csehország csak egy kis sziget Európában. Mindenkinek, aki Csehországban akar letelepedni, munkavállalási engedéllyel kell rendelkeznie. Ilyen rend...
2018-10-27 16:11:46
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a migrációs ENSZ-paktum a lehető legrosszabb lépés az illegális bevándorlás kezelés
... kapcsolatban állnak a migrációval. Ezekben több mint 300 ember meghalt, ezernél többen megsebesültek - sorolta Szijjártó Péter.
Brüsszel azt mondja, hogy lehetetlen megállítani a migrációt, de Magyarország bebizonyította, hogy ez lehetséges: a többi visegrádi ország segítségével lezárta a határt, és elzárta az utat a szárazföldi illegális bevándorlás elől - tette hozzá.
...
2018-09-29 07:04:28
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Menczer Tamás, Alapjogokért Központ, Janez Jansa, Szlovén Demokrata Párt, Szijjártó Péter, ENSZ-közgyűlésen Magyarország, Példaként Csehországot, szlovén parlament, jobboldali ellenzék, migrációs megáll, hibát követi, migrációs csomaggal, migránskártyák ügyében, magyar emberek, migrációs ENSZ-paktum, lehető legrosszabb, illegális bevándorlás, másik álláspont, legnagyobb jobboldali, vita során, migrációt alapvető, emberek többsége, nemzetközi bíróságok, dokumentum alapvető, jólét forrásaként, illegális migrációt, érintett államoknak, ehhez szükséges, származási országok, elvándorlás jelenségét, emberi jogiak, miniszter kijelentette, migrációnak csakis, biztonsági kockázatokra, migrációs hullám, képviselő kitért, migrációs paktum, dokumentum célja, magyar kormány, elutasítását Magy, migrációs csomag, osztrák alkancellárnak, migrációs csomagért, segítséget kell, rászorulóknak abban, hazájukhoz minél, többi visegrádi, szárazföldi illegális, szövegtervezetet, felkészületlenül, nyilatkozatokat,
© 2013 TVN.HU Kft.