Belépés
Migrációs konferencia - Orbán: most kell cselekedni!
... és akkor játszik kiemelt szerepet, amikor keletről vagy délről veszély fenyegeti Európát. Ezért került Magyarország az újságok címoldalára 1956-ban, és most ugyanez a helyzet: amikor a migránsok nem a tengert, hanem a szárazföldet választják, akkor szükségszerűen Magyarország déli határai felől jönnek - fejtette ki.
Közölte: "sem Magyarország, sem a politikai vezetői - ideért...
2019-03-23 13:21:55
Migrációs konferencia - Szakértő: a bevándorlási politikának óvatosnak kell lennie
...
Kifejtette: szükség van bevándorlásra, de csak bizonyos feltételek mellett, például nem lehet túl nagy létszámú, mert akkor a társadalom úgy érzi, elözönlik a migránsok. Továbbá a bevándorlás nem lehet kampányszerű, kontrollálatlan, és az is elengedhetetlen, hogy a bevándorlók elfogadják a befogadó társadalom értékeit.
A csehek úgy látják, hogy Nyugat-Európának nem siker...
2019-03-22 20:02:41
Illegális bevándorlás - Szánthó Miklós: Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél
... keretein kell dolgozni, ehhez kell a szolidaritási mechanizmus, amelyből nem lehet kimaradni. Tehát - összegezte Szánthó Miklós - a jog nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy még mindig a migránsok, menekültek elosztásáról van szó, és aki nem akar részt venni az említett eljárásban, annak fizetnie kell bevándorlónként "súlyos euró-százezreket".
Kérdezték arról is, hogy háro...
2019-03-21 22:02:07
Illegális bevándorlás - CSU-politikus: a migránsok vagy részei lesznek a társadalomnak, vagy el kell hagyniuk a
... kínálat és az is igaz, hogy túl későn kezdik a nyelvoktatást, ennek ellenérenagyon fontos, hogy valaki akarjon is tanulni - tette hozzá.
Arra a kérdésre, hogy miért utasítja el a migránsok egy része ezeket a kurzusokat, Uwe Brandl úgy válaszolt: különösen ott, ahol nagyon sok menekült él, képtelen az infrastruktúra ezzel lépest tartani. Németországban az a rend - ismertette -...
2019-03-21 21:02:04
Migránsok halála - Elrendelte egy korábban szökésben lévő vádlott letartóztatását a Szegedi Ítélőtábla
... Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a bűnszervezett 2015 februárja és 2015. augusztus 27. között működött, júniustól napi rendszerességgel szállítottak embertelen körülmények között migránsokat arra alkalmatlan, zárt, sötét és levegőtlen tehergépkocsikba zsúfolva Ausztriába és Németországba.
A bűnszervezet tagjai augusztus 25-én hajnalban 59 férfit, nyolc nőt és négy gyereke...
2019-03-21 13:11:51
Nem vonja meg Matteo Salvinitől a mentelmi jogot az olasz parlament felsőháza
... kevesebben érkeznek az olaszországi partokra, és annál kevesebb az út közben életét veszítő ember is. Megjegyezte, hogy aki nyitott kikötőket követel, valójában a temetőket nyitja meg a migránsok előtt.
Elemzők szerint a felsőházi szavazás eredménye gyengítés helyett tovább erősítette Matteo Salvini politikai pozícióját azt a benyomást keltve, hogy a kormány egységesen kiáll...
2019-03-20 17:01:51
Matteo Salvini: az olasz kormánypártok közösen döntöttek a Diciotti hajó szállította migránsok sorsáról
... kevesebben érkeznek az olaszországi partokra, és annál kevesebb az út közben életét veszítő ember is. Megjegyezte, hogy aki nyitott kikötőket követel, valójában a temetőket nyitja meg a migránsok előtt.
"Mindenkinek segítséget nyújtunk, soha nem lesz elmondható rólam, hogy olyan miniszter vagyok, aki embereket hagy meghalni a Földközi-tengeren anélkül, hogy a kisujját is meg...
2019-03-20 13:11:56
Illegális bevándorlás - Bakondi: az ENSZ migrációs paktumát a brüsszeli bürokrácia rendelte meg
... oda kell venni, ahol a probléma van, és mindent meg kell tenni a keresztény kultúra megvédéséért - hangsúlyozta.
Hozzátette, Angela Merkel német kancellár nyilatkozata, miszerint a migránsoknak a hazájukhoz minél közelebb kell segíteni nyújtani, megkésett, mert a nyugat-európai befogadó országokban, köztük Németországban már olyan létszámban vannak muszlim tömegek, hogy kétsé...
2019-03-20 09:31:21
Illegális bevándorlás - Kikötött Lampedusán az olasz civil szervezet hajója, a hatóságok lefoglalták
... Mediterranea-nak a hajón tartózkodó tagjaival szemben illegális bevándorlás segítése címén, ami Olaszországban bűncselekménynek számít. Az ügyészek szerdán hallgatják meg a legénység tagjait és a migránsokat annak megállapítására, hogy valóban "szükséghelyzet" miatt szállították-e Olaszországba a migráncsoportot.
Matteo Salvini olasz belügyminiszter közösségi oldalán azt írta...
2019-03-19 22:52:14
Donald Trump lehetséges NATO-tagként említette Brazíliát
... volt főtanácsadójával, interjút adott a Fox televíziónak. Ebben dicsérte az amerikai elnök migrációs politikáját, kivált azt a tervét, hogy falat építtet az amerikai-mexikói határon. "A migránsok többsége nem jó szándékú és nem a legjobbakat akarja az amerikai népnek" - fogalmazott.
A Fehér Házban folytatott kétoldalú tárgyalásokon Trump és Bolsonaro elsősorban az amerikai-b...
2019-03-19 22:51:23
1 2 3 ..............344 345 .......516 517 .......688 689 690 
Címkék: Szánthó Miklós, Szegedi Ítélőtábla, Matteo Salvinitől, Matteo Salvini, Kikötött Lampedusán, Donald Trump, Angela Merkel, Fehér Házban, bevándorlási politikának, kötelező kvóták, migránsok vagy, korábban szökésben, mentelmi jogot, olasz parlament, olasz kormánypártok, brüsszeli bürokrácia, olasz civil, hatóságok lefoglalták, újságok címoldalára, szárazföldet választják, politikai vezetői, bevándorlók elfogadják, befogadó társadalom, szolidaritási mechanizmus, említett eljárásban, része ezeket, infrastruktúra ezzel, bűnszervezett 2015, bűnszervezet tagjai, olaszországi partokra, temetőket nyitja, migránsok előtt, felsőházi szavazás, benyomást keltve, kormány egységesen, keresztény kultúra, hazájukhoz minél, nyugat-európai befogadó, hajón tartózkodó, ügyészek szerdán, legénység tagjait, migránsokat annak, amerikai elnök, amerikai-mexikói határon, migránsok többsége, legjobbakat akarja, amerikai népnek, főtanácsadójával, rendszerességgel, bűncselekménynek, tehergépkocsikba, letartóztatását,
© 2013 TVN.HU Kft.