Belépés
Irjunk történelmet 2019 május 26-án is!
... kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok — nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Orbán Viktor miniszterelnök.

Még megvédhető a demokrácia ...
2019-05-25 20:00:38
EP-választás - Orbán: akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!
... kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok".
Kitért arra is, hogy a baloldali pártok Európában minden alkalommal a bevándorláspárti erőkkel szavaztak együtt.
A magyar pártok képviselőjelöltjei közül csak a Fidesz politik...
2019-05-25 09:10:56
Embercsempészeket ítélt el a Zalaegerszegi Törvényszék
...
Az afgán, pakisztáni, indiai, albán, cseh és román állampolgárságú férfiak 2016 nyarától szervezték a balkáni országok felől érkező migránsok Magyarországra, majd onnan nyugat-európai országokba történő eljuttatását. Sofőröket toboroztak, személy- és teherautókat biztosítottak számukra és megbízták őket a bevándorlók szállításával.
A szerb-magyar határszakaszra eljuttat...
2019-05-24 18:39:52
EP-választás - Fidesz: aki nem akarja fizetni a migránskvóták árát, szavazzon a Fidesz-KDNP-re
... kényszeríteni" a kötelező betelepítési kvótát. Hozzátette: számos tervet készítettek erre vonatkozóan.
Azokban az országokban, ahol engedtek a nyomásnak, és beengedték, betelepítették a migránsokat, ott az emberek már fizetik a migránskvóták árát - mondta a fideszes politikus.
Böröcz László Németországot hozta példaként, ahol elképesztően nagy összeget, 23 milliárd euró...
2019-05-24 14:19:37
EP-választás - Kormánypártok: akiknek fontos a határvédelem, azoknak a Fidesz-KDNP-re kell szavazniuk
... ellen - mondta.
Rámutatott arra is: Magyarország az elmúlt években 300 milliárd forintot költött határvédelemre, amelyből Brüsszel egyetlen fillért sem térített meg, ellenben "a migránsok és a Soros-szervezetek pénzelésére talált forrást".
Felidézte a magyar kormány és az Országgyűlés által a migrációs válság kezelése érdekében hozott döntéseket: a déli határkerítés meg...
2019-05-23 20:59:35
Illegális bevándorlás - Tartálykocsiba rejtőzött migránsok haltak meg Szerbiában
... oxigénhiány miatt halt meg - közölték a hatóságok.
A négy férfit az Újvidékhez közeli Futakon egy szlovén rendszámú tartálykocsiban találták meg. A rendőrség megállapította, hogy a migránsok órák óta rejtőzködtek a több mint 60 Celsius-fokos üres tartályban, és már eszméletlenek voltak, amikor rájuk leltek. A rendőrség közlése szerint legalább ketten afganisztáni származásúak...
2019-05-23 20:52:44
Több mint nyolcmilliárdot költött.....
... azóta, a miniszterelnök a múlt héten, Matteo Salvini olasz belügyminiszter budapesti látogatása előtt egy lapinterjúban szintén kitért a programra:
Nem kell szétosztani Európában a migránsokat. Haza kell őket vinnünk, és nem a bajt kell idehozni, hanem ott helyben segítséget kell nekik adnunk. Tegyük rendbe azokat a térségeket, ahonnan elindulnak. Magyarország már ezt teszi, ...
2019-05-07 07:58:44
Trump új vezetőt nevez ki az amerikai bevándorlás- és vámügyi hivatal élére
... nyilatkozott úgy, hogy támogatja Trump elnök bevándorlási politikáját. Áprilisban például a Fox televíziónak azt mondta: egyetért Trump felvetésével, miszerint a határt átlépő illegális migránsokat az úgynevezett menedékvárosokba kellene küldeni. "Ebben benne lennék. A határőrség, az ICE létesítményei túltelítettek, a vallásos szervezetek és a nem-kormányszervek létesítményei szin...
2019-05-05 21:32:06
EP-választás - Marine Le Pen örömmel látná a magyar és a lengyel kormánypártot egy közös frakcióban
... Jog és Igazságosságot (PiS) említve.
"Orbán úron áll, hogy úgy látja-e, jobban összetartozik politikailag az Európai Néppárt tagjaival, akik ellene szavaztak, akik megszavazták a migránsok kötelező áthelyezését (...), mint a miénkhez hasonló mozgalmakkal" - mondta.
A sajtótájékoztatón Le Pent megkérdezték arról, hogy pártja, illetve az olasz Liga oroszbarátsága akadályát...
2019-05-05 20:02:10
EP-választás - Erdős Norbert: az agrártámogatások megőrzése is a voksoláson múlik
... a következő költségvetési ciklusban a mezőgazdaságnak 25 százalékkal kevesebb forrás juthat. A támogatások csökkentésével drágulhatnak a mezőgazdasági termékek, a kieső összeget pedig migránsok letelepítésére fordíthatják, az uniós agrárpolitika jövője tehát nem csak a gazdákat érinti - tette hozzá.
Erdős Norbert jelentős eredménynek nevezte ugyanakkor, hogy az uniós agrárpol...
2019-05-05 15:11:33
1 2 3 ..............346 347 .......519 520 .......691 692 693 
Címkék: Zalaegerszegi Törvényszék, Marine Le Pen, Erdős Norbert, Magyar Nemzetnek Orbán Viktor, Böröcz László Németországot, Matteo Salvini, Európai Néppárt, migránskvóták árát, amerikai bevándorlás-, lengyel kormánypártot, közös frakcióban, agrártámogatások megőrzése, voksoláson múlik, baloldali pártok, bevándorláspárti erőkkel, magyar pártok, balkáni országok, bevándorlók szállításával, szerb-magyar határszakaszra, kötelező betelepítési, fideszes politikus, elmúlt években, magyar kormány, migrációs válság, déli határkerítés, négy férfit, szlovén rendszámú, rendőrség megállapította, migránsok órák, több mint, rendőrség közlése, múlt héten, lapinterjúban szintén, bajt kell, határt átlépő, úgynevezett menedékvárosokba, vallásos szervezetek, migránsok kötelező, miénkhez hasonló, olasz Liga, következő költségvetési, támogatások csökkentésével, mezőgazdasági termékek, kieső összeget, uniós agrárpolitika, gazdákat érinti, uniós agrárpol, agrártámogatások, bevándorláspárti, menedékvárosokba, mezőgazdaságnak,
© 2013 TVN.HU Kft.