Belépés
Fidesz: migránsok tömegét akarják ráereszteni Európára a migránsvízummal
... igazgatója hangsúlyozta, szó sincs már határvédelemről vagy a migráció megfékezéséről, épp ellenkezőleg: újabb és újabb javaslatokkal állnak elő, amelyeknek egy közös célja van, hogy minél több migránst minél könnyebben minél kevesebb fizikai vagy jogi akadállyal beutaztassanak Európa területére.
Ennek a célnak az érdekében a demokrácia legalapvetőbb szabályai sem számítanak...
2018-12-04 13:22:08
Illegális bevándorlás - Fidesz: Brüsszel gőzerővel gyártja a migránspárti javaslatokat
... azt jelentené, Brüsszel "simán felülbírálhatná" egy tagállam döntését arról, hogy kit enged be és kit nem.
A mostani brüsszeli vezetés minden egyes lépése arról szól, hogy még több migránst engedjenek be Európába, és még több hatalmat akarnak maguknak - jelentette ki Halász János hozzátéve: "úgy van ez, ahogy az a Soros-terveben le lett írva".
A nagyobbik kormánypárti p...
2018-11-28 12:32:05
Illegális bevándorlás - Ismét a folyóba fulladt egy migráns, aki illegálisan próbált Szlovéniába jutni Horvátor
...
A belügyminisztérium korábban azt közölte: a nyár folyamán nőtt az illegális határsértők száma. A legtöbb migránst, egy nap alatt összesen 48-at, a délkelet-szlovéniai Bela Krajina községben, a szlovén-horvát határon fogtak el, ahol a legtöbb közel-keleti bevándorló próbál meg illegálisan belépni az országba.
Az év eleje óta a szlovén rendőrség hivatalos adatai szerint ...
2018-11-27 16:09:33
Illegális bevándorlás - Hollik: a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak a
...
Hollik István közölte, egyenes választ várnak a Magyarországon tartózkodó főbiztostól arra, hogy hány Európába érkező és ide tartó migránst "pénzelt" az ENSZ, hány fajta kártyát működtet és finanszíroz a szervezet, mennyi pénzt fizettek ki ezeken a kártyákon összesen, és ebből egy migránsra mennyi pénz jut.
A politikus emlékeztetett, a héten ezekkel a kérdésekkel már meg...
2018-11-18 11:15:50
Szép estét kívánok mindenkinek!
... Magyarországra".

2017-ben a fő csapásirány nem változott: Az országokat pályaudvarokká változtatják, hogy mindenki ki s be járhasson, ha pedig valaki a sarkára áll, rájuk borítanak néhány millió migránst."Az igazi menekültet persze be fogjuk fogadni: németet, hollandot, franciát, ha az elveszített otthonát nálunk akarják megtalálni."

...
2018-10-30 17:42:32
Illegális bevándorlás - Kósa: fokozott a készültség a déli határon
... 70 ezer migráns tartózkodik a balkáni útvonalon.
Hozzátette: a bihaci határáttörési kísérlet miatt a belügyminiszter fokozott készültséget rendelt el a déli határon, és pénteken 23 migránst fogtak el a magyar rendőrök a szerb-magyar határszakaszon. A rendőrség helikopterrel naponta kétszer járőrözik a határ teljes hosszában, és a többi között elektronikus eszközökkel figyeli,...
2018-10-27 14:51:43
Illegális bevándorlás - Donald Trump az elődje, Barack Obama álláspontjával érvelt az illegális migráció ellen
... adófizető állampolgároknak jelent terheket. A kormányzat ezért tett agresszív lépéseket a határok védelmére, rekord számban alkalmazva új határőröket és a korábbinál kétszer több illegális migránst, köztük bűnözőket kiutasítva".
Donald Trump, aki a katonaság bevetését ígérte a déli határok védelmében, kedden a Fehér Házban újságíróknak azt mondta: ő nacionalista. A CNN tudós...
2018-10-24 07:05:27
Kontrát: a határvédelem nélkül Magyarország átjáróház és a migránsok gyűjtőhelye lenne
... erőknek azért van az útjában a magyar határvédelem, mert ők nem megállítani, hanem megszervezni és legalizálni akarják a migrációt. Azért akarják elvenni a határőrizet jogát, hogy még több migránst engedjenek be - jelentette ki.
Hangsúlyozta, mindent meg fognak tenni, hogy ezektől a tervektől megvédjék Magyarországot.
Kitért arra is, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizo...
2018-10-10 14:01:36
Illegális bevándorlás - Csaknem 700 migránst mentettek ki a spanyol hatóságok a Földközi-tengeren
...
Háromszázötvenhét migránsra nyolc csónakban a Gibraltári-szorosban, 303 migránsra hat csónakban az Alborán-tengeren, további 31 emberre egy csónakban pedig Fuerteventura közelében bukkantak rá - derül ki a SASEMAR Twitter-bejegyzéséből.
A spanyol belügyminisztérium múlt keddi közlése szerint az év első kilenc hónapjában több mint 41 ezren érkeztek illegálisan Spanyolorsz...
2018-10-08 22:11:19
Sargentini-jelentés - Fidesz: elutasítjuk Magyarország megbélyegzését!
... többségének - szögezte le.
Kijelentette: a jelentéssel az EP zsarolja Magyarországot, mert el akarja venni a határőrizet és a menedékkérelmi eljárások lefolytatásának jogát és még több migránst akar beengedni. "Mi pedig nem engedünk a zsarolásnak" - nyomatékosította.
Rámutatott: Brüsszel továbbra is migránsokkal akarja elárasztani Európát, erről árulkodik a migrációs b...
2018-10-08 17:20:07
1 2 3 ...............51 52 ........77 78 ........101 102 103 
Címkék: Donald Trump, Barack Obama, Halász János, Bela Krajina, Hollik István, Fehér Házban, SASEMAR Twitter-bejegyzéséből, migránspárti javaslatokat, folyóba fulladt, migránskártyák ügyében, déli határon, illegális migráció, határvédelem nélkül, migránsok gyűjtőhelye, spanyol hatóságok, migráció megfékezéséről, közös célja, demokrácia legalapvetőbb, tagállam döntését, mostani brüsszeli, nagyobbik kormánypárti, nyár folyamán, illegális határsértők, legtöbb migránst, szlovén-horvát határon, legtöbb közel-keleti, szlovén rendőrség, kártyákon összesen, migránsra mennyi, politikus emlékeztetett, héten ezekkel, országokat pályaudvarokká, igazi menekültet, elveszített otthonát, balkáni útvonalon, bihaci határáttörési, belügyminiszter fokozott, magyar rendőrök, szerb-magyar határszakaszon, rendőrség helikopterrel, határ teljes, többi között, kormányzat ezért, határok védelmére, korábbinál kétszer, katonaság bevetését, déli határok, magyar határvédelem, határőrizet jogát, tervektől megvédjék, csónakban pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.