Belépés
A DK megtiltaná, hogy a polgármesterek éveken keresztül halmozzák fel a szabadságukat
... frakciószóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján indoklásként elmondta, azért kezdeményezik a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény módosítását, mert a "bukott" fideszes polgármesterek milliókkal rövidítik meg az önkormányzatokat, amikor sokéves, "állítólag" ki nem vett szabadságokat váltanak ki pénzzel. Ezt az emberek többsége nem teheti meg, ugyanis a szabadságokat n...
2019-12-02 13:11:56
Győrffy-Deák Éva versei
... pára.
Vihar jön, nagy eső, nincs erő,
Hitel vagy háború, s oda a háza.
Nyomora elől menekül ő.

Lennon zongorára írt békedalát
Mai ifjúság is elképzeli.
Milliókkal álmodjuk ma is tovább,
Dédunokánk talán megérheti.


...
2019-10-24 21:00:39
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... kérdezte.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt firtatta, Szanyi Tibor (MSZP) "csuda furcsa dolgokat" írt az elmúlt napokban arról, milyen milliókkal zsonglőrködik az MSZP vezetése. Akkor az MSZP ellen is vizsgálatot kell indítani? - kérdezte.
Elmondta, Békés megyében 300 EFOP-pályázat "fut", 32,5 milliárd forint értékben. Azt ...
2019-07-01 18:02:38
Nem akarok továbbra is indiánként élni a saját hazámban
... 2000-ben!
Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal támogatta!!!
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
...
2019-03-22 16:46:31
Krónika 3. rész (eszközkezelő, népszavazás)
... 5-6 éves periódus lejárta után, ezzel azonban csak ezren éltek. Megismételte álláspontját, néhány tízezer forint kedvezményt adnak az adósoknak a visszavásárláshoz, miközben a bankok milliókkal károsították meg őket.
A törvényjavaslatot a lakástakarékok állami támogatásának megszüntetéséhez hasonlította és úgy látta, hogy az része egy átfogó megszorító csomagnak, amellyel 60-...
2018-11-28 13:52:52
Bertók László
... nyelvével,
ujjaival érzékeli, agyával felfogja, fantáziájával
becsomagolja? Bizonyos lehetsz-e benne, hogy
nem torzít a tükör, s hogy mint a messzi csillagok
fénye, nem évezredekkel (-milliókkal?) ezelőtti
állapotról tudósít-e, amelyre legfeljebb a génjeid
emlékeznek? Miért takarod le, akarod elzárni
(magad elől is), ha néha már azt a gyógyszert ...
2018-09-25 19:59:58
Itt az augusztus,és vele együtt érkezik a készülődés a szept
... vagyunk. Megosztjuk a baromi okos gondolatot, hogy a szív többet ér, mint a pénz, közben pedig alányomjuk a gyerek fejét a kételybe, hogy pénz nélkül majd semmit nem ér. Elfeledve, hogy milliókkal rendelkezők éppúgy élhetnek antidepresszánson, és a szobafestő, pénztáros lehet annyira boldog, hogy nem cserélne senkivel. Mi vagyunk azok, akik azt gondolják, ha kacsalábon forog majd ...
2018-08-02 15:50:09
Köszönöm!
... hallhatom,
s oltáraidnál megtalálhatom
fészkem fáradt madárként, Istenem.

Testvérek énekével száll feléd,
milliók énekével énekem.
Irgalmadat velük dicsérhetem.
Milliókkal borulhatok eléd.

Szegényen, koldusmódra érkezem.
Felédnyújtom kérő, üres kezem.
Tied a gazdag ajándéközön.

Gazdagokat elküldesz üresen,
de...
2018-07-06 07:57:32
A Momentum Mozgalom meghirdette "a kiegyezés politikáját"
... Cseh Katalin, aki arról is beszélt, hogy nem a kormánynak akar szülni, hanem a szerelmének.
Soproni Tamás, a Momentum Mozgalom egy másik elnökségi tagja kiemelte, fáj neki, hogy milliókkal elhitették: Magyarország szövetségese nem Európa, hanem Vlagyimir Putyin orosz elnök.
Egyre kevesebb a független újság, a propaganda sokak napi valósága - vélekedett. Szerinte a rezsim...
2018-05-01 21:32:29
Munkások ünnepe 05.01 - Szent József
... Isten nélküli ideológiának. A szerzetesrendek feloszlatása és a szervezetek felszámolása után nem volt olyan felkészült papi közösség, aki foglalkozhatott volna a kommunizmust építő milliókkal.
Ennek átkos terheit máig magunkon hordozzuk. Nagyvárosaink lakótelepei továbbra is vallásilag a leginkább tartózkodóbb területeink közé tartoznak.
A munkásság vallási közömbössége...
2018-05-01 08:24:15
1 2 3 ....16 17 ..24 25 ..32 33 34 
Címkék: Győrffy-Deák Éva, Bertók László, Momentum Mozgalom, Szent József, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Szanyi Tibor, Lásd Bajnai, Cseh Katalin, Soproni Tamás, Vlagyimir Putyin, polgármesterek éveken, saját hazámban, kiegyezés politikáját, közszolgálati tisztviselőkről, emberek többsége, elmúlt napokban, 2014-es kampányát, külföldi magyarnak, volt miniszterelnök, bankok milliókkal, lakástakarékok állami, átfogó megszorító, messzi csillagok, baromi okos, szív többet, gyerek fejét, gazdag ajándéközön, kormánynak akar, másik elnökségi, független újság, propaganda sokak, szerzetesrendek feloszlatása, szervezetek felszámolása, kommunizmust építő, leginkább tartózkodóbb, munkásság vallási, minisztériumának, megszüntetéséhez, önkormányzatokat, frakciószóvivője, tisztviselőkről, szerzetesrendek, foglalkozhatott, javadalmazásért, polgármesterek, lakástakarékok, miniszterelnök, szabadságukat, zsonglőrködik, közszolgálati, szabadságokat, kezdeményezik, támogatásának, fantáziájával, megtalálhatom,
© 2013 TVN.HU Kft.