Belépés
Amit a szénhidrátról tudni kell
... gyümölcscukor egy finomítatlan szénhidrát.

Az összetett szénhidrátok közül is vannak finomított és finomítatlan változatok. Az előbbiek közé tartozik például a fehér liszt, míg a teljes kiőrlésű gabonák finomítatlan összetett szénhidrátok csoportjába sorolandók.

Az étkezés során arra kell törekednünk, hogy minél több finomítatlan szénhidrátot vegyünk magunkho...
2021-01-19 23:15:44
Dr Hamer - a rák okairól
... hogy szembenézzen az adott helyzettel. Ez fizikai szinten a sejtek elváltozásával, az autonóm vegetatív idegrendszer túlzott ingerlésével jár.

Átlépve a stressz-fázisba az elme teljesen el van foglalva a konfliktus tartalmával. Az alvászavar, étvágy hiánya jellegzetes tünetek lehetnek.

Az aktív fázist hideg fázisnak is hívják, mert a stressz ideje alatt az er...
2021-01-15 22:04:30
Egy éve kezdődött a koronavírus-járvány
Egy éve kezdődött a koronavírus-járvány, amely teljesen megváltoztatta mindannyiunk életét. Kína 2020. január 5-én jelentette be hivatalosan, hogy az először Vuhan városában terjedő vírus nem a SARS újbóli megjelenése, és amelyet WHO - 2019-nCOV, azaz koronavírus névre keresztelt!

Imádkozzunk, hogy az emberiség minél hamarabb véglegesen győzze le e világjárványt elindí...
2021-01-06 15:18:26
Immunvédő stratégiák víruskrízisben
... kétségbeesett ember mindenütt. Általánosságban elmondható, hogy nagy a bizonytalanság, a tanácstalanság, nem véletlen, hiszen sok az ellentmondó információ, és nem látjuk még a végét. Egy viszont teljesen biztosan kijelenthető, az egészség értéke és megőrzése nagyobb figyelmet kap, mint valaha.

Az elhúzódó védekezés, a folyamatosan szigorodó szabályok, az egyre több bet...
2021-01-01 19:42:03
Wass Albert - Karácsony igaz története
... összeomlásához vezetett. Ez szolgált alapul új birodalmak építéséhez. Ahogy az idő múlt, tanult emberek, akik a tanítást mégsem értették egészen, Jézus emlékezete nyomán felállítottak egy teljes, új tantétel-gyűjteményt. Az évszázadok során ezer és ezer embert sanyargattak, kínoztak és öltek meg Jézus nevében, úgymond ,,a kereszténység javára". A Jézus nevével alapított...
2020-12-31 14:26:59
Anthony Hopkins szavai: Engedd el azokat az embereket
... rájöjj, hogy te vagy a sorsod ura és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled.
Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel.
Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg fog is fog minden változni, az biztos.
Pozitív és j...
2020-12-28 08:11:12
Ricinusolaj és a nyirokrendszer
... folyadékok kis helyen, a sejtek között gyűlnek.
Ha ezek az anyagok valahogy nem tudnának eltávozni, elkezdenénk dagadni, mint a béka, és 24 órán belül meghalnánk. Szerencsére van egy teljesen különálló keringési rendszerünk, a nyirokrendszer, mely képes felszívni és eltávolítani ezeket a folyadékokat, proteineket és elhasználódott anyagokat.

A kiterjedt nyirokhálóz...
2020-12-27 23:13:53
Hanna és a Szűzanya
... nincs köze az áldozatvállaláshoz.
A legnagyobb áldozatvállaló pedig maga a mi Urunk. Ő az, aki vállalta, hogy mint nászházából kilépő vőlegény, a mennyországból, az isteni boldogság teljességéből kilépjen, alászálljon, és belépjen a mi halandóságunk világába. A szenvedhetetlenségből a szenvedés világába. Ahogy Szent Pál apostol mondja, kiüresítette önmagát, egy lett közülünk....
2020-12-22 18:39:40
Ternyák Csaba érsek mondott elmélkedést advent .....
... maga is gyermekké lesz, mert így tudja a legérthetőbben elmondani, mi a szeretet. Ez a nagy titok, amire...
2020-12-22 18:30:28
Koleszterinszint csökkentő táplálékok
... a fogamzásgátlók, a hormonpótló gyógyszerek, a szteroidok és a vérnyomáscsökkentők is.

Most nézzünk meg 5 olyan táplálékot, melyek csökkenthetik az LDL-koleszterin szintjét. A teljes kiőrlésű gabonák hasznosak lehetnek ebben az esetben, leginkább a bulgur, a barna rizs, a zab, az árpa és a quinoa a legjobb választás.

A diófélék és a magvak egyszeresen telítet...
2020-12-14 21:10:38
1 2 3 ...................918 919 .........1378 1379 ..........1836 1837 1838 
Címkék: Wass Albert, Anthony Hopkins, Ternyák Csaba, Ahogy Szent Pál, szénhidrátról tudni, finomítatlan szénhidrát, összetett szénhidrátok, előbbiek közé, fehér liszt, teljes kiőrlésű, étkezés során, adott helyzettel, sejtek elváltozásával, autonóm vegetatív, elme teljesen, konfliktus tartalmával, aktív fázist, stressz ideje, először Vuhan, emberiség minél, ellentmondó információ, viszont teljesen, egészség értéke, elhúzódó védekezés, folyamatosan szigorodó, egyre több, tanítást mégsem, évszázadok során, kereszténység javára&#8221, igazi barátságot, igazi elkötelezettséget, teljes szeretetet, sejtek között, anyagok valahogy, teljesen különálló, kiterjedt nyirokhálóz, legnagyobb áldozatvállaló, isteni boldogság, szenvedés világába, lett közülünk, legérthetőbben elmondani, nagy titok, hormonpótló gyógyszerek, barna rizs, legjobb választás, magvak egyszeresen, koleszterinszint, általánosságban, víruskrízisben, elváltozásával, megváltoztatni, elhasználódott, nyirokrendszer, fogamzásgátlók, mennyországból,
© 2013 TVN.HU Kft.