Belépés
Kétmilliárd forintból gyártási központot alakít ki a Laurastar Kapuváron
... részlegüket, ahol az úgynevezett refurbished termékekkel is foglalkoznak, vagyis a rövid időn belül meghibásodott vagy szállítási sérült árukat újítják fel, a gyártósorival megegyező minőségben.
Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy éves szinten mintegy harmincezer terméket javítanak, a refurbished termékek felújítása pedig eléri az ötezret.
A Laurastar kapuvári üzemébe...
2018-12-13 13:01:49
Brexit - Theresa May megnyerte a bizalmi szavazást
... szavazást, távoznia kellett volna a párt éléről és így a kormányfői tisztségből is. Ebben az esetben az utódválasztási versenyben sem indulhatott volna, bár az utód megválasztásáig ügyvezető minőségben a kormányfői tisztségben maradhatott volna.
A szavazás eredményének ismertetése után, a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal előtt elmondott rövid nyilatkozatában Theresa M...
2018-12-12 23:33:15
Brexit - A minimálisan szükségesnél több képviselő jelezte, hogy Theresa Mayt készül támogatni a bizalmi szavaz
... bizalmi szavazást, távoznia kellene a párt éléről és így a kormányfői tisztségből is. Ebben az esetben az utódválasztási versenyben sem indulhatna, bár az utód megválasztásáig ügyvezető minőségben a kormányfői tisztségben maradhatna.
Szerdán Theresa May kabinetje gyakorlatilag teljes létszámban támogatásáról biztosította a kormányfőt. Mivel a brit parlamentarizmus törvényerej...
2018-12-12 17:02:51
Brexit - Szakértő: Theresa May megbuktatása nem segít
... ahhoz, hogy Theresa May távozzon a ...
2018-12-12 14:02:03
Brexit - Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May ellen a Konzervatív Párt
... hogy Theresa May távozzon a párt éléről és így a kormányfői tisztségből is.
Ebben az esetben May az utódválasztási versenyben nem indulhatna, bár az utód megválasztásáig ügyvezető minőségben a kormányfői tisztségben maradhat.
Ha viszont megnyeri a szavazást, egy évig nem indítható ellene újabb bizalmatlansági kezdeményezés a Konzervatív Párton belül.
A konzervatív...
2018-12-12 11:31:26
Kásler: 8,5 milliárd forintot fordítanak nővérszállók építésére és felújítására
... beteggel kapcsolatban álló szakdolgozók munka- és életkörülményei is.
Úgy fogalmazott, a munka igazi minőségét az adja, hogy kik dolgoznak az egészségügyi intézményekben és azt milyen minőségben teszik. Ezért - emelte ki - 2010 óta számos alkalommal került sor az egészségügyi dolgozók különböző rétegeinek támogatására és béremelésekre.
Kiemelte azt a legutóbbi kormánydön...
2018-12-11 12:46:49
Varga Mihály: a magyar gazdaság növekedési pályára állt
... szerint lehet akár 3 százalék is a gazdasági növekedés, az elsődleges cél az, hogy a gazdaság szerkezete, a növekedés összetétele legyen jobb. Ehhez versenyképességben, hatékonyságban, minőségben kell javulni - szögezte le a miniszter.
Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke arról beszélt, hogy a szövetség az idén aktualizálta a célkitűzéseit. Továbbra is fő célnak tekintik a gazdaság ve...
2018-12-07 20:02:23
Kövér: valódi nemzeti konszenzus a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács működése
... egyáltalán nem volt - és talán még ma sincs - tisztában - fejtette ki a házelnök.
Úgy vélte: számos más nemzeti erőforrásunkat sem gyarapítottuk, tartottuk fenn a megfelelő mértékben és minőségben.
"Az általunk korábban értékalapon idealizált nyugati világ gazdasági és politikai szereplői - ahogy mondani szokás - 1990 után csak a javunkat akarták, és mi majdnem minden ja...
2018-12-07 12:11:35
Kovács Zoltán kormánybiztosként segíti a vadászati világkiállítás szervezését
... d...
2018-12-01 14:41:43
A termőföldek negyedének virágzó növényekkel való bevetése megmenthetné a méheket
... gyakorlat meglepő eredményeket hozott a gazdáknak és növelte a térség biodiverzitását. A termőnövényeket jóval hatékonyabban porozták be a méhek, kevesebb volt a kártevő, és mennyiségben és minőségben is növekedett a termés.
Négy különféle klímájú területen végezték el a próbát, és mindenhol növekedett a gazdák bevétele. A legnagyobb növekedést a félsivatagi területen érték e...
2018-11-23 18:02:32
1 2 3 ....................133 134 ...........200 201 ..........265 266 267 
Címkék: Laurastar Kapuváron, Theresa May, Theresa Mayt, Konzervatív Párt, Varga Mihály, Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács, Kovács Zoltán, Downing Street-i, Theresa, Szerdán Theresa May, Konzervatív Párton, Tolnay Tibor, bizalmi szavazást, minimálisan szükségesnél, bizalmi szavaz, magyar gazdaság, vadászati világkiállítás, termőföldek negyedének, úgynevezett refurbished, rövid időn, gyártósorival megegyező, ügyvezető igazgató, refurbished termékek, párt éléről, kormányfői tisztségből, utódválasztási versenyben, utód megválasztásáig, kormányfői tisztségben, szavazás eredményének, brit parlamentarizmus, munka igazi, egészségügyi intézményekben, egészségügyi dolgozók, legutóbbi kormánydön, gazdasági növekedés, gazdaság szerkezete, növekedés összetétele, idén aktualizálta, megfelelő mértékben, általunk korábban, javunkat akarták, térség biodiverzitását, termőnövényeket jóval, gazdák bevétele, legnagyobb növekedést, félsivatagi területen, parlamentarizmus, megválasztásáig, nyilatkozatában,
© 2013 TVN.HU Kft.