Belépés
Rekord nézőszám mellett tovább fejlesztik a százéves hévízi mozit
...
Az éppen száz éve megnyitott Fontana Filmszínházba júniusban több mint 1300, júliusban viszont már csaknem 3200 néző váltott jegyet, noha a múlt hónapban a korszerűsítések miatt egy hétig zárva tartott a mozi - mondta el az MTI-nek Halász Gábor, a vetítőhelyet is működtető Festetics művelődési központ igazgatója.
Hozzátette, hogy a tavalyi egész éves, mintegy 21 ezres n...
2012-08-05 10:02:12
MSZOSZ: félmillió új munkahely kellene az uniós foglalkoztatási átlag eléréséhez
... munkavállalók ki...
2012-06-26 13:33:35
Martonyi János: új lendületet kaptak a Latin-Amerikához fűződő kapcsolatok
... dél-amerikai útja végén az MTI-nek pénteken úgy nyilatkozott, "várakozáson felüli" eredményeket hozott az Argentínában és Brazíliában tett látogatása, a globális nyitás politikájában "minőségi előrelépést" sikerült elérni a politikai, a gazdasági, a kereskedelmi, a tudományos és az oktatási kapcsolatokat illetően.
Mint kiemelte, a térség magyar közösségei is hozzájárulnak a k...
2012-05-18 21:19:41
Moszkva közös rakétavédelmi rendszert szorgalmaz a NATO-val
... európai rakétapajzsról és az afganisztáni nemzetközi biztonsági erő (ISAF) szerepéről.
Grusko az amerikai rakétapajzsra vonatkozó kérdésre válaszolva kifejtette: ebben nem érdemes előrelépésre számítani Brüsszelben, ha csak nem következik be lényeges változás az Egyesült Államok és NATO-beli szövetségeseinek álláspontjában.
Grusko elismerte: van jogosultsága annak az é...
2012-04-16 21:07:58
Megint az új opról
... a billentyűzet vagy az egér használata - kiteljesítésétől a fejlesztői platform finomításáig a Consumer Preview minden területen jelentős teljesítménybeli, minőségi és megbízhatósági előrelépést mutathat fel. Az újonnan hozzáadott funkciók révén ráadásul jóval pontosabb képet nyújt a Windows 8 képességeiről.


...
2012-03-06 09:01:56
Nem lesz pénz a nyugdíjakra
... támogató szerepét a nyugdíjreformokban, amit a demográfiai változások miatt különösen sürgetőnek lát.

A Fehér Könyv rámutat, hogy az EU-ban az elmúlt évtizedben számottevő előrelépés történt a nyugdíjrendszerek fenntarthatóvá tételében, a tagállamok többsége ennek szem előtt tartásával módosította a saját szabályait - szemlézte a kiadványt a Bruxinfo. Ettől függet...
2012-02-29 19:42:38
Nyílt levél Orbán Viktorhoz, a
... a munkanélküliség problémájának megoldását az éhbérért való rabszolgamunkában - közmunka programban - látja, s nem a munkáért járó tisztességes fizetésben, addig nem lesz előrelépés, csak hazudozás, az ég ,,kékre festése", ami ugyebár szintén pazarlás, mert kék az ingyen is, ha szép, napsütéses az idő.

Szomorú tisztelettel:

Czakó István...
2011-11-27 08:34:33
Megnégyszerezhető a balatoni kerékpáros körút forgalma
...
Németh Zsolt szerint nagy előrelépés a balatoni kerékpárturizmusban, hogy a kormány egy múlt heti határozata szerintkiemelt állami fejlesztésnek tekinti a Balaton kerékpáros körútjának komplex minőségi fejlesztését - a Duna menti és a Budapest-Balaton közötti kerékpárutak kiépítésével, fejlesztésével együtt -, és január közepéig át kívánja tekinteni a fejlesztési koncepcióját...
2011-11-16 11:06:53
szeretettel
... amit mindenki tesz.r1;
/ Dr. Gyökössy Endre /

§ A nő a férfitól való elfordulásával nemcsak szépségét kockáztatja. A teljesen matériába fulladt, acélkemény nő r11; mivel előrelépést csak egy nívós férfi iránti szerelme jelentene r11; visszafelé hanyatlik. Mivel ő maga képtelen önfeláldozóan szeretni, azt keresi, aki majd őt imádja.

§ Semmi sem véletlen, ...
2011-10-25 16:08:18
A szabad akaratról - XXIV.
... ellentmondást is szül. A pesszimista nem hihet abban, hogy a világot bármi is előreviheti, ergo a világ nem is léphet előre; ha a világ mégis előrelép, az önmagában abszurd, hiszen a világ előrelépése lehetetlenség. A világ tehát abszurd. A pesszimista helyzete is abszurd, mert minden percben mégsem lehet tökéletes pesszimista — úgy nem lehet élni — viszont az “e...
2011-08-25 23:28:12
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Martonyi János, Orbán Viktorhoz, Fontana Filmszínházba, MTI-nek Halász Gábor, Egyesült Államok, Consumer Preview, Fehér Könyv, Czakó István, Németh Zsolt, Gyökössy Endre, százéves hévízi, uniós foglalkoztatási, balatoni kerékpáros, szabad akaratról, éppen száz, múlt hónapban, korszerűsítések miatt, hétig zárva, tavalyi egész, globális nyitás, oktatási kapcsolatokat, térség magyar, afganisztáni nemzetközi, amerikai rakétapajzsra, billentyűzet vagy, egér használata, fejlesztői platform, újonnan hozzáadott, demográfiai változások, elmúlt évtizedben, nyugdíjrendszerek fenntarthatóvá, tagállamok többsége, saját szabályait, munkanélküliség problémájának, éhbérért való, munkáért járó, múlt heti, fejlesztési koncepcióját, férfitól való, teljesen matériába, nívós férfi, világot bármi, világ mégis, önmagában abszurd, világ előrelépése, világ tehát, pesszimista helyzete, kiteljesítésétől, teljesítménybeli, szövetségeseinek, foglalkoztatási, munkanélküliség, korszerűsítések, megbízhatósági, fenntarthatóvá,
© 2013 TVN.HU Kft.