Belépés
Újabb demokrata politikus jelentette be indulását a 2020-as amerikai elnökválasztáson
... időben a közösségi médiában közzétett rövid videóban fejtette ki céljait. "Igazság, egyenlőség, szabadság, demokrácia. Ezek nem csupán szavak, hanem értékek, amelyeket amerikaiként mindannyian nagy becsben tartunk" - fogalmazott. A tévéinterjúban pedig leszögezte: "Mi akkor vagyunk a legjobbak, amikor ezekért az elveinkét küzdünk". Hozzátette: "Nem vagyunk tökéletesek, de nagyszer...
2019-01-21 17:11:50
Kálnoky László
... hanghullámok áradása sodrába kapja a járókelőket,
tempóznak a karok, a víz fölött pontyszájak, harcsabajszok,
fuldokló kapkodás, némán tátogó halálfélelem,
így sodródnak mindannyian az éjfekete torkolat felé,
döglött pisztráng, én is velük, de lehorzsolt ezüstpikkelyeim
sokáig ott csillognak még az alkonyatban
a házfalakon vagy a parti sziklák oldalán...
2019-01-20 22:00:35
Férfi kézilabda-vb - Megsérült a Veszprém dán beállója
... a beálló a Norvégia elleni csoportrangadón, csütörtök este sérült meg.
"Ez hatalmas veszteség számunkra, mert rendkívül fontos tagja a csapatunknak. Nincs esély a játékára, ezt mindannyian nagyon sajnáljuk" - mondta az edző, aki Henrik Möllgaard mellett a védelem oszlopának nevezte René Toft Hansent. A Veszprém légiósa eddig öt gólt dobott a világbajnokságon.
Jacobsen mé...
2019-01-18 13:41:26
Esti mese.......
... egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!
Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.
Ekkor derült ki, hogy...
A győztes béka SÜKET volt ...
2019-01-17 18:21:13
Weber: az EPP nem tervez partneri viszonyt Kaczynski és Salvini pártjainak esetleges EP-frakciójával
... működött együtt a szociáldemokratákkal, a liberálisokkal és a zöldekkel, mert ezek a frakciók jórészt osztják a pártcsalád Európai Unióval kapcsolatos vízióját.
Leszögezte: ők mindannyian "békés, virágzó Európát" akarnak, ezzel szemben szerinte a PiS és a Liga "viszályt és gyűlölet szít" a kontinensen.
A Jog és Igazságosság jelenleg az Európai Konzervatívok és Reformerek...
2019-01-17 18:12:13
MK-Ultra - Delta - Black Operations
... mondom ez bizarr, akkor enyhén fogalmaztam.
Robert Duncan O'Finionan:
- Ez több mint bizarr! Annál bizarrabb, minél mélyebbre ásunk a nyúl üregében.
Jesse Ventura:
- Mindannyian olvastunk az úgynevezett "Mandzsúriai jelöltekről" és te most itt azt állítod nekem, hogy mindez abszolút valóságos.
Robert Duncan O'Finionan:
- Igen, teljesen valóságos. De...
2019-01-17 09:48:42
ooOoo
... és én is számítok rád. Add nekem a beletörődésedet és közönyödet!" Azt gondolod, te vagy az utolsó. Bizonnyal az első lesz belőled!"

Akkor a Lustaság jelt ad a többieknek, mindannyian fölállnak és megfogják egymás kezét. Körbeállják a gyermeket, örömmel telt szívvel nézik, és nem tudnak betelni a látvánnyal. Ezután egymásra néznek, átölelik egymást, és békességet kívánn...
2019-01-17 09:46:09
Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepére
... csendjéről soha el ne felejtkezzünk. Tekintsetek a mai kor remetéire, hogy példátok által bennük is kialakuljon az az elszántság ás a magánynak szeretete, amely benneteket jellemez. Mi mindannyian pedig a Ti segítségetekkel minden földi nehézséget hősiesen viseljünk és éljünk meg. Amen.

7. nap: Imádság a megszentelt élet intézményeiben élőkért

Felajánló napi ...
2019-01-17 07:36:16
Szíria - Amerikai alelnök: az Egyesült Államok kitart a csapatkivonás mellett
... nemcsak szomorú tragédia, hanem remélhetőleg arra készteti az elnököt, hogy újragondolja a szíriai csapatkivonást. "Minden amerikai azt akarja, hogy katonáink hazatérjenek, de szerintem mindannyian azt is akarjuk, hogy amikor hazatérnek, biztonságban legyünk" - fogalmazott a dél-karolinai szenátor, aki bár Donald Trump szoros szövetségeseként ismert, de maga is többször bírálta a ...
2019-01-16 21:52:33
A horvát és a magyar csipkekészítés örökségéről nyílt kiállítás Budapesten
... sokoldalú kapcsolatok bővítését Horvátországgal, amelyben az Emmi is aktív szerepet vállal.
"A több nemzetközi elismeréssel díjazott pagi és halasi csipkékre méltán lehetünk büszkék mindannyian" - hangoztatta az államtitkár, hozzátéve: a kiállítás azt is jelképezi, hogy a két nemzetet a szellemi kulturális örökség és a közös hagyományok is összekötik.
Domagoj Vicevic, P...
2019-01-15 18:12:45
1 2 3 ..................887 888 .........1331 1332 .........1774 1775 1776 
Címkék: Kálnoky László, Black Operations, Gyertyaszentelő Boldogasszony, Egyesült Államok, Henrik Möllgaard, René Toft Hansent, Európai Unióval, Európai Konzervatívok, Robert Duncan, Jesse Ventura, Donald Trump, Domagoj Vicevic, 2020-as amerikai, csapatkivonás mellett, magyar csipkekészítés, közösségi médiában, tévéinterjúban pedig, elveinkét küzdünk, éjfekete torkolat, házfalakon vagy, parti sziklák, védelem oszlopának, békát kivéve, torony csúcsára, többi béka, néző odament, győztes béka, frakciók jórészt, pártcsalád Európai, nyúl üregében, első lesz, magánynak szeretete, megszentelt élet, szíriai csapatkivonást, dél-karolinai szenátor, több nemzetközi, szellemi kulturális, közös hagyományok, elnökválasztáson, világbajnokságon, szövetségeseként, gyertyaszentelő, beletörődésedet, segítségetekkel, csoportrangadón, ezüstpikkelyeim, horvátországgal, tévéinterjúban, csipkekészítés, csapatkivonást, intézményeiben, liberálisokkal, boldogasszony, felejtkezzünk, harcsabajszok, csapatkivonás, lehetetlennek, konzervatívok,
© 2013 TVN.HU Kft.