Belépés
Felbecsülhetetlen áldás
... te voltál nekünk hajlékunk nemzedékről nemzedékre!" (Zsolt 90,1)


Az aki ezt szívből elmondhatja, az a mennyel, Istennel teljes és kimondhatatlanul áldott. Ez mindazoknak a kiváltsága akik igazán hisznek Jézusban, akik kijöttek a világból, és akik Ábrahámhoz hasonlóan, hívő életet élnek (1Móz 12,4). Hajtsd meg a fejed, hívő lélek, és hagyd, hogy az Úr Isten, ...
2022-01-12 20:14:31
„Ragadjátok meg Baal prófétáit!”
... mindenestül: a hettitákat, az emóriakat, a kánaániakat, a perizzieket, a hivvieket és a jebúsziakat, ahogyan megparancsolta neked Istened, az ÚR; azért, hogy meg ne tanítsanak benneteket mindazoknak az utálatos dolgoknak az elkövetésére, amelyeket ők isteneik tiszteletére elkövetnek, és így ne vétkezzetek Istenetek, az ÚR ellen."

Folytathatnám, de azt hiszem, eleg...
2022-01-06 07:56:30
Az Úr az Isten
... változtatni.

Erről olvasunk a Jn 1,12-13 verseiben amikor János beszél Jézus eljöveteléről:

,,Akik pedig befogadták, azoknak hatalmat adott arra, hogy Isten gyermekeivé legyenek; mindazoknak, akik hisznek az ő nevében, akik nem vérből, sem a test, sem a férfi akaratából, hanem Istentől születtek."

Mindannyian eltévedtünk, de Isten orvoso...
2021-12-31 07:16:37
Gyógyteák, amelyek felpezsdítik az életünket
... család tagjaként hatékonyan gyógyítja az emésztési problémákat, a gyomorpanaszokat, a fog- és a fejfájást, illetve a mentális zavarokat. A citromfű nyugtató hatással rendelkezik, így mindazoknak ajánlott a fogyasztása, akik szorongástól és álmatlanságtól szenvednek. Ez a tea remek antioxidáns-forrás is, amely hatékonyan pusztítja el a vírusokat a szervezetben.

A borsmen...
2021-11-15 18:59:27
Megigazulás
Szükséges volt, hogy Krisztus Isten legyen, mert így az Ő istensége korlátlan értékkel ruházta fel a népéért bemutatott áldozatát. Hasonlóképpen elengedhetetlen volt, hogy Krisztus ember legyen, hogy emberként tökéletesen engedelmes életet élhessen, a bűnösök helyett meghaljon, és ezután az Ő igazságos életét Isten mindazoknak tulajdonítsa, akik hisznek.

Paul Washer...
2021-11-07 21:17:41
Megigazulás
Krisztus tökéletes életét Isten mindazoknak tulajdonítja, számlájára írja, akik hisznek.

Paul Washer...
2021-11-07 21:13:39
Ferenc pápa Magyarországon
... mindenki felé" - mondta.

Ferenc pápa hangsúlyozta, a kereszt "arra hív, hogy ragaszkodjunk gyökereinkhez, de ne elégedjünk meg ezzel; merítsünk a forrásból, és adjunk inni mindazoknak, akik szomjaznak a mi korunkban".

Az egyházfő azt kívánta a híveknek, legyenek "megalapozottak és nyitottak, mélyen gyökerezők és másokat tisztelők".


Magyarul i...
2021-09-12 20:30:44
Józsué átka
... - sem az erejének, sem a fegyvereiknek - hanem csak Isten csodálatos beavatkozásának. Az egykor hatalmas fal romjai hirdették Izráel Istenét és az Ő hatalmas, korlátlan erejét mindazoknak akik arra jártak el.

Jerikó falait maga Isten rombolta le. Azt hirdették minden arra elmenőnek, hogy egyetlen katonai erő sem tudja legyőzni azokat akik Őbenne bíznak. Isten hata...
2021-08-20 07:38:48
A hála biztatása
A hála biztatása

A hála mindazoknak biztatást ad,
kiknek hálátlan hivatása van,
s továbbviszik a terhet boldogan,
ha érzik, hogy feléjük hála árad.

Ó, mennyi testi, lelki fogyatékos,
és mennyi kórház, mennyi szenvedő!
Lebeg feléjük már a szemfedő,
érettük áldozatot már ki sem hoz.

De hogyha mégis... Egy hálás tekintet,|...
2021-07-23 22:02:24
94.5 tonna az aranytartalék - sosem volt még ennyi
... Matolcsy György, az MNB elnöke úgy fogalmazott: különleges és örömteli pillanatban vagyunk, a nemzet aranya hazaérkezett, Magyarország aranytartaléka gyarapodott. Megköszönte a munkát mindazoknak, akik az elmúlt egy évben részt vettek a Magyarországra érkezett 63 tonna arany hazahozatalában. Úgy értékelt: egészen különleges gazdaságtörténeti pillanat ez, mert még soha nem volt ily...
2021-07-07 20:45:44
1 2 3 ...............................194 195 ................291 292 ................387 388 389 
Címkék: Krisztus Isten, Paul Washer, Izráel Istenét, Matolcsy György, hála biztatása, kiváltsága akik, utálatos dolgoknak, férfi akaratából, emésztési problémákat, mentális zavarokat, citromfű nyugtató, népéért bemutatott, bűnösök helyett, fegyvereiknek &#8211, egykor hatalmas, hála mindazoknak, terhet boldogan, hálás tekintet, nemzet aranya, munkát mindazoknak, évben részt, gyomorpanaszokat, kimondhatatlanul, beavatkozásának, hazahozatalában, elengedhetetlen, megalapozottak, megparancsolta, aranytartaléka, magyarországra, magyarországon, álmatlanságtól, hasonlóképpen, ragaszkodjunk, gyökereinkhez, fegyvereiknek, aranytartalék, eljöveteléről, folytathatnám, tulajdonítsa, továbbviszik, szervezetben, tiszteletére, hangsúlyozta, elkövetésére, hazaérkezett, tulajdonítja, szorongástól, magyarország, felpezsdítik, perizzieket, eltévedtünk, mindazoknak, jebúsziakat, kánaániakat, változtatni, vétkezzetek, problémákat, fogyasztása, rendelkezik, gyermekeivé, antioxidáns, mindenestül, megigazulás, mindannyian, tökéletesen, elmondhatja,
© 2013 TVN.HU Kft.