Belépés
Érelmeszesedés ellen
... anyagokat is tartalmaz, hiszen van benne szelén, foszfor, kálium, fehérje, kolin és pantoténsav. A kálium például egy remek értágító, amely pihentető hatással van az erek számára, mindemellett hatékonyan csökkenti a vérnyomást és megakadályozza a szívkoszorúér-betegség kialakulását.

A sok húsfogyasztás nem egészséges. Valamennyi fehérjére ugyan szüksége van a szervezetü...
2019-11-18 19:35:55
Brit választások - Bíróság: nem kötelező meghívni a tévévitára a liberálisokat és a Skót Nemzeti Pártot
... liberális párt és az SNP egyaránt erőteljesen kampányol azért, hogy az Egyesült Királyság maradjon az Európai Unió tagja. A Skót Nemzeti Párt elsődleges célkitűzései közé tartozik mindemellett Skócia függetlenné válása is.
Mindekét párt rendszeresen és élesen bírálja Jeremy Corbynt, amiért a Munkáspárt vezetője nem hajlandó egyértelműen elkötelezni magát a Brexit-folyamat leá...
2019-11-18 19:22:44
Moody's: globális recesszió nem lesz, de nagy kockázat a kereskedelmi viszályok eszkalálódása
... nyilatkozatok alapján nem egyértelmű, hogy a két ország elégséges mértékben képes lesz-e áthidalni az alapvető nézetkülönbségeket ahhoz, hogy a már kivetett importvámokat visszavonja.
Mindemellett az amerikai-kínai kereskedelmi konfliktus nemcsak a kétoldalú árforgalomról szól, hanem annak a versengésnek is a megnyilvánulása, amelynek tétje az, hogy melyikük tesz szert előnyr...
2019-11-14 22:33:12
Deloitte: elnyerte végső formáját az online számla rendszer
... adatszolgáltatásra.
Fontos változás az is, hogy a számlaösszesítésnél és számlasornál is kötelező új mezők (a számla forintosított nettó értéke és az egységár forintosított értéke) jelennek meg. Mindemellett a normál számláknál kötelezően jelenteni kell a teljesítési dátumot is.
Bár a jelentett tételekre vonatkozó adatok közel 70 százaléka megfelelő minőségű, az adóhat...
2019-11-09 07:04:33
Továbbfejlesztik az uniós adórendszert az elektronikus kereskedelmi csalások ellen
... hozzáférhetnek majd az online vásárlásokra vonatkozó adatokhoz, ami megkönnyíti az ágazatban elkövetett, az EU-ban évente mintegy 5 milliárd euróra becsült áfacsalások elleni küzdelmet. Mindemellett a megállapodás elősegíti a kis- és középvállalkozások adminisztratív terheinek csökkentését is - számol be a sajtóközlemény.
Pierre Moscovici, a gazdasági és pénzügyekért, valamin...
2019-11-08 16:22:38
Tőzsde - Vegyes nyitás az amerikai tőzsdéken
... szárnyra kapott értesüléseket. Péntekre azonban a Washington fenntartásairól megszellőztetett hírek némileg lehűtötték a kedélyeket.
Az árfolyamindexek napokban elért erősödése mindemellett jórészt a vége felé közeledő tőzsdei eredmény beszámoló időszakban publikált kedvező adatoknak volt köszönhető. Az S&P-500 index tagjaiból már 430 tette meg jelentését, kétharmaduk várakoz...
2019-11-08 15:42:19
Gyógyítani orvosságok nélkül
... a fehérjetartalma (25-28%), és tartalmazza valamennyi, a szervezetünk számára fontos és nélkülözhetetlen esszenciális aminosavat, amelyet szervezetünk nem tud önállóan előállítani. Mindemellett nem allergén, viszont jól emészthető, legkevésbé, vagy egyáltalán nem puffasztó, mint a bab. Tartalmaz még vitaminokat, ásványokat, és az anyagcseréhez fontos nyomelemeket. A cukorbetegekné...
2019-11-07 15:11:31
Várakozáson felüli eredményt ért el a harmadik negyedévben a BMW
... az EBIT, mind a bevételarányos jövedelmezőség tekintetében. A vártnál jobb eredmény az új, magas árfekvésű SUV modellek piaci sikerének tulajdonítható.
A 2018-as bázisértéket mindemellett az új járműmodellek típusengedélyének kiadásához szükséges új emissziós tesztelési eljárás, a WLTP szeptemberi bevezetése szorította lejjebb.
A BMW AG januártól szeptemberig 1,866 mill...
2019-11-06 16:11:40
Tőzsde - Vegyes kezdés New Yorkban
... szerdai kereskedés folyamán. Az S&P-500 index tagjaiból már közel négyszáz közzétette negyedéves jelentését és kétharmaduk az elemzői várakozásokat felülmúló adatokról számolt be. Mindemellett az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalások alakulásáról napvilágot látó új értesülések is befolyásolhatják az árfolyamokat.
Az olajár három egymást követő napi emelkedés után szerdán v...
2019-11-06 15:42:15
Brit választások - Sir Lindsay Hoyle a brit parlament alsóházának új elnöke
... helyzet fennmaradása mellett voksol, mivel a szokásjog alapján önmaga nem teremthet olyan többséget, amely az adott beterjesztés javára egyébként nem jött létre.
Az alsóh...
2019-11-04 23:12:09
1 2 3 ................203 .........304 305 ........405 406 
Címkék: Skót Nemzeti Pártot, Lindsay Hoyle, Egyesült Királyság, Európai Unió, Skót Nemzeti Párt, Jeremy Corbynt, Pierre Moscovici, kereskedelmi viszályok, online számla, uniós adórendszert, elektronikus kereskedelmi, amerikai tőzsdéken, harmadik negyedévben, brit parlament, kálium például, remek értágító, erek számára, amerikai-kínai kereskedelmi, kétoldalú árforgalomról, számla forintosított, egységár forintosított, normál számláknál, teljesítési dátumot, jelentett tételekre, online vásárlásokra, ágazatban elkövetett, megállapodás elősegíti, árfolyamindexek napokban, vége felé, szervezetünk számára, anyagcseréhez fontos, bevételarányos jövedelmezőség, vártnál jobb, 2018-as bázisértéket, elemzői várakozásokat, olajár három, szokásjog alapján, adott beterjesztés, továbbfejlesztik, befolyásolhatják, nélkülözhetetlen, megszellőztetett, megnyilvánulása, fehérjetartalma, árfolyamindexek, fenntartásairól, érelmeszesedés, megakadályozza, jövedelmezőség, sajtóközlemény, cukorbetegekné, bevételarányos,
© 2013 TVN.HU Kft.