Belépés
Meghökkentő bölcsességek
... álláshirdetések között, de saját otthonod is akkor lesz, ha minél több lakást megnézel, keresed a lehetőségeket, és teszel az álmod megvalósításáért.

4. életbölcsesség: nem tudsz mindenkinek megfelelni
És igazság szerint nem is kell. Mindenki szeretné, hogy szeressék, de el kell fogadni a tényt, hogy ez lehetetlen. Rá kell jönnöd, bármit teszel, nem fogad el téged....
2024-06-18 23:00:13
Izomgörcs csökkentése táplálékokkal
Az izomgörcs sok mindenkinek okozhat problémát. De mikor is alakul ki?
Izomgörcs akkor jön létre, amikor az izom akaratlanul megfeszül és összehúzódik. Az izomgörcs leggyakrabban a lábakban jön létre, de a test más részein is előfordulhat.

Mi okozza?
Az izomgörcs pontos oka ugyan nem ismert, de léteznek olyan kockázati tényezők, amelyek fokozzák az esélyét: b...
2024-06-16 21:35:10
Nincs Cím
Tényleg megérdemlik azt a kis jutalmat
Tamás Róbert | Június 12, Szerda | 8:00

Szép reggelt kívánok mindenkinek! Úgy fest, új taktikát dolgoztak ki a hatalmi központban. Miután lassan másfél évtizedig nem álltak szóba senkivel az önjelölt hűbérurak, a miniszterek elnökét és a fontosabb udvaroncait verőemberek óvták a gaz újságíróktól, mostanság talán mé...
2024-06-14 06:07:51
El kell fogadni azt,
... ember más, mint én. Lehet, hogy nem egészen értek vele egyet, de segítem abban, ami pozitív benne, és nem azon lovagolok, ami negatív. Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére. Mindenkinek joga van a saját világához.
Tökéletes ember nincs - mert akkor nem a Földön lennénk.
A gyűlölet a szeretet megbetegedése. Le kell a gyűlöletet szerelni, mert az újabb gyűl...
2024-06-13 20:27:46
Előszó
Karinthy Frigyes

Nem mondhatom el senkinek,
elmondom hát mindenkinek

Próbáltam súgni, szájon és fülöm,
mindnyájotoknak, egyenként, külön.

A titkot, ami úgyis egyremegy
S amit nem tudhat más, csak egy megy egy.

A titkot, amiért egykor titokban
Világrajöttem vérben és mocsokban,

A szót, a titkot, a piciny ...
2024-06-11 11:31:20
Isten terve
Isten e nagyszerű tervére nézve örök tanácsvégzésével, mely rendíthetetlen, akár az érchegyek, mindenkinek elrendelte sorsát - árnyakat csakúgy, mint fényes részeket.

Thomas Boston...
2024-06-11 07:12:31
Paul David Tripp Június 10
... hatalomra.
Itt van, amiről az élet szól. A középpontjában egy félelmetes dicsőségű Isten áll - dicsőséges hatalomban, bölcsességben, hűségben, szeretetben és kegyelemben. Itt van az, amire mindenkinek szüksége van - megmentés e dicsőség által. Ez az, amire mindenki teremtetett - hogy ennek a dicsőségnek éljen. Itt van a kegyelem - hogy Isten úgy döntött, hogy örök dicsőségét ...
2024-06-09 22:00:10
5 jel, hogy gondolnak rád
... lakásban, és hirtelen úgy érzed, mintha ott állna melletted valaki, azt jelenti, hogy épp erősen rád gondol az illető személy. A telepatikus kommunikáció egy igen speciális dolog, de nem mindenkinek adatott meg ez a képesség. Használd ki, ha olyan szerencsés vagy, hogy rendelkezel telepatikus adottságokkal.
Forrás : https://facts.hu/5-telepatikus-jel-a mibol-tudhatod-hog...
2024-06-09 20:12:19
A relaxáció ezernyi előnye
... gyakori betegségeket, mint például a megfázás. Ha stresszesek vagyunk, gyulladás alakul ki a szervezetben, és ez megváltoztatja a szervezet immunválaszát. Éppen ezért lenne szüksége mindenkinek néha lazítani, például relaxációs gyakorlatokkal. Most pedig nézzünk is egy ilyen gyakorlatot.

Dr. Andrew Weil nevéhez fűződik az úgynevezett 4-7-8 légzésminta, amely nagyon haté...
2024-06-08 21:54:51
Választások - 2024. június 9-
... esedékes önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Az ezzel kapcsolatos információkat a médiákban naponta olvashatjuk, hallhatjuk. A hétvége számos programot kínál, kínált mindenkinek.

Történelmi jelentőségű választás lesz június 9-én: eldőlhet a háború vagy béke kérdése

Magyarország békéjének és a magyar emberek életének védelme a tét, erről...
2024-06-08 21:30:02
1 2 3 .....5185 5186 ..7777 7778 ...10369 10370 10371 
Címkék: Nincs Cím, Paul David Tripp Június, Tamás Róbert, Karinthy Frigyes, Thomas Boston, Andrew Weil, relaxáció ezernyi, álmod megvalósításáért, izom akaratlanul, izomgörcs leggyakrabban, izomgörcs pontos, hatalmi központban, önjelölt hűbérurak, miniszterek elnökét, fontosabb udvaroncait, magunk képére, saját világához, szeretet megbetegedése, gyűlöletet szerelni, újabb gyűl, élet szól, félelmetes dicsőségű, dicsőségnek éljen, illető személy, telepatikus kommunikáció, igen speciális, szervezet immunválaszát, ilyen gyakorlatot, úgynevezett 4-7-8, ezzel kapcsolatos, médiákban naponta, hétvége számos, háború vagy, magyar emberek, tanácsvégzésével, megvalósításáért, álláshirdetések, mindnyájotoknak, középpontjában, gyakorlatokkal, életbölcsesség, rendíthetetlen, megváltoztatja, világrajöttem, leggyakrabban, információkat, adottságokkal, lehetőségeket, önkormányzati, immunválaszát, táplálékokkal, megbetegedése, bölcsességben, kommunikáció, összehúzódik, bölcsességek, előfordulhat, betegségeket, formálhatjuk, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.