Belépés
Honnan ered Álomfogó? Jó éjszakát mindenkinek!

Honnan ered Álomfogó?

A sziú törzs egyik leghíresebb régi indián legendája szerint egyszer élt egy indiai anya, aki nem tudta az éjjel-nappal folyton csak síró gyermekét megnyugtatni.
Annak ellenére, hogy a gyermek elaludt, álmában mégis nyugtalanul kapálózo...
2024-02-20 20:22:17
A társ
Ne azért akarj párkapcsolatban élni, mert épp egyedül vagy és kell valaki!
Ne azért akarj kapcsolatot, mert már mindenkinek van körülötted, csak neked
nincs! Szóval, ne azért kelljen csak, hogy legyen valakid! És ne is csak azért
legyen, hogy elmondhasd, van valakid! Azzal pedig végképp ne ámítsd
magadat, hogy ,,óh, majd megszeretem!". Aki ugya...
2024-02-20 04:00:30
Névnapodra Szeretettel
Névnapodra Szeretettel


SlidePlayer
...
2024-02-19 22:30:12
A rendszeres nyújtás hasznos - még idősebb korban is
... egyensúlyunk, ez pedig nagyon lényeges ahhoz, hogy idősebb korunkban mobilisak maradjunk.

A rendszeres nyújtás sokat segít a relaxációban és a stresszoldásban is.

Nem mindenkinek van szüksége ugyanolyan hosszú és intenzitású nyújtásra. Van, akinek elegendő 5-10 perc is, míg másoknak szükségük lehet harminc perces teljes testnyújtásra is.

Sokféle iz...
2024-02-18 22:25:08
Az orbáncfű gyógyhatásai
... orbáncfű szerotonint és melatonint is tartalmaz : mindkettő szabályozza a hangulatot

Ha a depresszió kerül szóba és valaki nem szeretne antidepresszánst szedni, akkor általában mindenkinek az orbáncfű jut eszébe. Ez a gyógynövény azonban nemcsak depresszió és szorongás esetén nagyon hatékony, hanem például a gyulladás csökkentésében és más betegségek megelőzésében és le...
2024-02-18 20:46:02
Ahogy emelkedik a rezgésszint,
... energiája egymásnak feszül.
Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek.
A hazugságok, önáltatások ideje lejárt.
Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel.
Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk.
Nem szabad e...
2024-02-18 20:37:56
Facebookon kaptam
...
Nagyon szépen köszönöm .
Szép estét , és jó éjszakát kívánok szeretettel .
Puszillak .

"Ami a szívből jön , a végtelenségből jön , s ami a végtelenségből jön , mindenkinek kincse . A szív művei halhatatlanok ."

GárdonyiGéza
...
2024-02-15 21:38:30
A megvilágosodás hatásai
... fordítóján (értelmezőjén) megy keresztül és tárolódik el, könnyebb befogadnom, mint egy kívülről érkező üzenetet. Ennek oka a kommunikáció során használt fogalomnyelv szerkezetében rejlik. Mindenkinek könnyebb megértenie önmagát, mint valaki más gondolatait. Ezért az Isten mindig belülről tanít és szól hozzám, bennem, általam.

14. A megvilágosodott személy ismeri az ist...
2024-02-15 13:23:23
Szabó Gyuri bácsi - A bükki fűvesember előadása
... tölteni, az úgynevezett Pekingi nyilatkozatot, ahol hat pontban rögzítették, hogy mit kell a kormányoknak tenni, meg a népnek, az orvostársadalomnak.

Azzal kezdődik, hogy mindenkinek kötelessége a saját egészségével törődni. Egyértelmű. Legjobban saját magunk tudunk vigyázni az egészségünkre. Aztán azzal folytatja, hogy a kormány hozzák meg a megfelelő rendelkezéseket, ...
2024-02-12 22:00:14
Sütőtök, a gyógyító
... választásunk. Akár a tél elején is megkezdhetjük a kúrát. A májbetegek számára talán az egyetlen segítség, de két csészénél többet ne fogyasszunk. Egyébként az étkezésben, nincs recept, mindenkinek a saját felszívó képességétől függ a gyógyulás.

Vágjuk szeleteke, kaparjuk ki a magját egy evőkanállal, kenjük meg mézben elkevert fahéjjal, süssük 175 fokon kb. 45-60 perci...
2024-02-10 23:52:52
1 2 3 .....5179 5180 ..7768 7769 ...10357 10358 10359 
Címkék: Névnapodra Szeretettel, Szabó Gyuri, rendszeres nyújtás, orbáncfű gyógyhatásai, megvilágosodás hatásai, bükki fűvesember, sziú törzs, indiai anya, éjjel-nappal folyton, gyermek elaludt, depresszió kerül, gyógynövény azonban, gyulladás csökkentésében, úton egyedül, szív művei, kívülről érkező, kommunikáció során, megvilágosodott személy, úgynevezett Pekingi, kormányoknak tenni, saját egészségével, kormány hozzák, megfelelő rendelkezéseket, májbetegek számára, egyetlen segítség, saját felszívó, antidepresszánst, párkapcsolatban, stresszoldásban, rendelkezéseket, megvilágosodott, tapasztalhatjuk, megvilágosodás, végtelenségből, csökkentésében, halhatatlanok, egészségünkre, szerkezetében, megkezdhetjük, nyilatkozatot, megelőzésében, testnyújtásra, egészségével, kormányoknak, választásunk, gárdonyigéza, gyógyhatásai, képességétől, megnyugtatni, értelmezőjén, ismeretségek, relaxációban, fogalomnyelv, kommunikáció, egyensúlyunk, rögzítették, nyugtalanul, mindenkinek, megoldatlan, önáltatások, félelmeivel, leghíresebb,
© 2013 TVN.HU Kft.