Belépés
Kis Szent Teréz kilenced
... imádkoznak. Taníts meg türelemre, kitartásra és szenvedéseim felajánlására.
Teljesítsd be vágyaimat ( ... ), ha ez a Szentháromság akarata. Eszközöld ki számomra, hogy megerősödjem a mindennapi imádságban és segítséget kapjak halálom óráján is, hogy eljuthassak ebből a világból az Atya végtelen békéjébe és megismerhessem Isten gyermekeinek örökké tartó örömét. Amen.
...
2019-09-23 18:39:57
Klinikai pszichológus és vegyész nyerte el idén A nőkért és a tudományért ösztöndíjat
... pszichológiai kezelés sem ad megoldást. A kutatónő az ADHD-val diagnosztizált fiatalokkal végzett vizsgálatai során többek között azt tapasztalta, hogy sok esetben problémájuk van különböző mindennapi funkciókkal, legyen szó az iskoláról vagy a társas kapcsolatok kialakításáról és fenntartásáról. Ezek az úgynevezett társas károsodások sok esetben vezethetnek kirekesztettséghez, tú...
2019-09-23 18:34:12
Idén több tízezer diákot várnak a Biztonság hete 2019 rendezvényeire
... Molnos Dániel, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára elmondta, idén már a 25-30 ezer főt is elérheti a programokra ellátogatók száma.
Hozzátette: a rendezvény célja, a mindennapok biztonságának erősítése, így szó lesz például a közlekedésbiztonságról, a kerékpárok, valamint az új közlekedési eszközök biztonságos használatáról, vagy a tűzmegelőzésről. Felhívta a fi...
2019-09-23 12:11:45
Kis Szent Teréz kilenced
... imádkoznak. Taníts meg türelemre, kitartásra és szenvedéseim felajánlására.
Teljesítsd be vágyaimat ( ... ), ha ez a Szentháromság akarata. Eszközöld ki számomra, hogy megerősödjem a mindennapi imádságban és segítséget kapjak halálom óráján is, hogy eljuthassak ebből a világból az Atya végtelen békéjébe és megismerhessem Isten gyermekeinek örökké tartó örömét. Amen.
...
2019-09-22 16:24:17
Mai harmónia kártyám
... ugyanabból a magból sokféle produktum állítható elő.Üzleti sikert is hoz ez a kártya.
Gondolkodj el azon, hogy a bevett szokásaidat hogyan tehetnéd érdekesebbé, kevésbé unalmassá, mindennapi rutinszerű cselekedeteidet hogyan újíthatnád meg.
Üzeni, hogy a frissesség teremtő erőt vonz.
Erre is gondolj: Olvasd Kosztolányi versét: Útirajzok,- Bologna
,,forrt a...
2019-09-22 08:08:24
A sokoldalú Aszpirin
... pólót.

9. MEGÖLI A SZEMÖLCSÖKET IS
Ha pár aszpirint összetörünk, és rátesszük a szemölcsökre, majd egy sebtapasszal leragasztjuk, akkor napok alatt lehullhat ez a csúnya kinövés, de mindennap ismételjük meg az eljárást.
( FIGYELEM ! NEM MINDEGYIK SZEMÖLCSRE ALKALMAZHATÓ CzI )

10. A BŐRKEMÉNYEDÉS, A TYÚKSZEM IS KEZELHETŐ
Hat darab aszpi...
2019-09-21 20:37:02
Aranyosi Ervin: Ébredjetek – mindennap
... szeretetet.

Ébredjetek,
révedjetek,
ismerjétek meg
a lelketeket.

Ébredjetek,
ébredjetek
a világ szebb lesz
ma tiveletek.

Refrén:
Mindennap új álmot álmodunk,
de nem merjük vágyaink megélni.
Mindennap új csodát hozunk,
csak végre el kéne már mesélni!
Mindennap hiszünk, s csalatkozunk,
mert ...
2019-09-20 06:55:13
A virágos rétet most
... helyezném
benne a szívemet.
A lelkem imádságát,
az ajkam csókjait,
s valóra váltanám mind,
a szíved vágyait.

De oly kicsinyke vagyok,
a...
2019-09-19 21:29:30
Horváth Ildikó: az egészségért tett nemzeti intézkedéseket meg kell osztani
... gazdasága címmel rendezett konferenicán vett részt, elmondta: előadásában beszélt azokról a magyar intézkedésekről, amelyeket az elmúlt években Magyarországon bevezettek.
Így a gyerekek mindennapos testneveléséről, a transzzsírsav-rendelet megalkotásáról, a közétkeztetés reformjáról vagy a nemdohányzók védelméről szóló törvény szigorításáról.
Beszámolt arról is, hogy a t...
2019-09-19 16:41:49
Tuzson: a digitalizáiótól családok, a kkv-k és a magyar kultúra megerősítését várjuk
... járni.
Mint jelezte, olyan oktatás-módszertani reformot terveznek az NKE-n, amely a digitális- és okos-technológiákat a képzések javára, az egyetemi oktatás hasznára fordítja és mindennapok részévé teszi.
A digitalizáció kockázataira térve Koltay András azt is leszögezte: a technológiának minden esetben az ember javát és méltóságát kell szolgálnia. Egyúttal örömét feje...
2019-09-19 15:22:18
1 2 3 ...........2211 2212 .....3316 3317 ......4421 4422 4423 
Címkék: Szent Teréz, Aranyosi Ervin, Horváth Ildikó, Molnos Dániel, Magyar Biztosítók Szövetsége, Olvasd Kosztolányi, MEGÖLI SZEMÖLCSÖKET IS, MINDEGYIK SZEMÖLCSRE ALKALMAZHATÓ, TYÚKSZEM IS KEZELHETŐ, Koltay András, tudományért ösztöndíjat, sokoldalú Aszpirin, virágos rétet, egészségért tett, digitalizáiótól családok, magyar kultúra, mindennapi imádságban, iskoláról vagy, társas kapcsolatok, úgynevezett társas, 25-30 ezer, programokra ellátogatók, rendezvény célja, mindennapok biztonságának, magból sokféle, bevett szokásaidat, frissesség teremtő, sebtapasszal leragasztjuk, csúnya kinövés, világ szebb, lelkem imádságát, ajkam csókjait, szíved vágyait, magyar intézkedésekről, elmúlt években, gyerekek mindennapos, közétkeztetés reformjáról, nemdohányzók védelméről, képzések javára, egyetemi oktatás, digitalizáció kockázataira, technológiának minden, ember javát, digitalizáiótól, testneveléséről, intézkedésekről, cselekedeteidet, tűzmegelőzésről, technológiának, intézkedéseket, fenntartásáról, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.