Belépés
Koronavírus - Donald Trump New York kormányzójával egyeztetett a gazdaság újraindításáról
... szorult kórházi ápolásra. A New York városához tartozó Long Island-en például 44-ik napja folyamatosan csökken az újonnan kórházba szállítottak száma, s ez a megye szerdán meg is kezdte a mindennapi élet újraindításának első szakaszát.
A baltimore-i Johns Hopkins egyetem és kórház szerda déli adatai szerint egyébként az Egyesült Államokban a regisztrált fertőzöttek száma töb...
2020-05-27 21:13:32
Péter a kőszikla olasz történelmi film - vallásos
... körbeveszik a római katonák, és letartóztatják. Az immár magára hagyott római keresztény közösség örömmel fogadja Pétert, akit Anna és Dávid fogadnak szerény hajlékukba. Itt ismeri meg mindennapi életüket, gondjaikat, szolgaságukat, az ellenük való támadásokat. Ráadásul a Pál életben maradásáért folytatott harca is kudarcba fullad.
*
Forgatókönyvíró: Francesco Arlanch, S...
2020-05-27 19:56:28
Csökken a magyarországi madárállomány
... tartó - vonulók mellett már a rövid távú - az európai Mediterráneumba tartó - vonulóinkat is érinti.
Az információk az MME által Közép-Kelet-Európában 2019-ben elsőként elindított Mindennapi Madaraink Monitoringja (MMM) vizsgálatból származnak, ami a biológiai sokféleség-vizsgálatok tekintetében a világ frontvonalába tartozik.
Az MMM hazánk főbb élőhelytípusaiban száml...
2020-05-27 10:41:52
Ismerd meg Pio atya gondolatait a rózsafüzérről
... egyetlen fegyver a mai világ bűnei, veszedelmei ellen.
Fogd meg az anyukád kezét
A sötétség idején a rózsafüzérbe kapaszkodni olyan, mintha megfognád Égi Édesanyád kezét. Imádkozd mindennap a rózsafüzért! Bízd rá magad Máriára - Ő gondoskodik rólad.
Mellette
A figyelmünk irányuljon az Üdvözlégyre és a köszöntésekre, amelyekkel a Szent Szűz felé fordulunk,...
2020-05-27 08:05:57
Amerikai előválasztás - A georgiai kormányzó felajánlotta a republikánus konvenció megrendezését
... észak-karolinai Charlotte városából, amennyiben a rendezvénynek az eredeti tervek szerint otthont adó Észak-Karolina demokrata párti kormányzója, Roy Cooper nem indítja újra a tagállam mindennapi életét.
"Sajnos, a demokrata párti Roy Cooper kormányzó még mindig a lezárás hangulatában él" - írta Trump, leszögezve: több ezer republikánus készül örömmel arra, hogy augusztusban ...
2020-05-27 07:05:01
Szent Pio atya brevériuma
... száműzetésben élő testvéreket, megszabadítja a lelkeket a purgatórium tüzétől. Mit akarhatok még?
- Atyám, mi a sz...
2020-05-26 20:47:39
Ne aggódjatok!
... igyekszünk magunkhoz kötni a javakat, hogy megtartsuk őket magunknak, de ezek a bilincsek újabb gondokat jelentenek.
A javakkal való visszaélés abban áll, hogy a biztonságunk érdekében mindennap szükségünk van rájuk. A gond mindig a holnap félelme. A javak a mához tartoznak. Éppen az tesz olyan bizonytalanná, mert a holnap számára akarom őket biztosítani. Elég minden napnak a...
2020-05-26 20:41:58
A Mária Út zarándokblogot indít
A Mária Út zarándokblogot indít, amelyen rövid videókat adnak közre mindennap a zarándoklás népszerűsítésére. Missziós célja, hogy az Isten igéje terjedjen. (2Tessz.3.1). Dr. Székely János megyéspüspök is megosztja gondolatait a témában.

Zarándok Vlog youtube csatorna linkje https://www.youtube.com/channel/UC_l osr3mxLhRwQzrGR01WJQ?fbclid=IwAR2JID bGaEEIIGVJobV4_d9BS...
2020-05-26 20:15:39
Koronavírus - Eldobott gumikesztyűk és maszkok szennyezik a Földközi-tengert
... szervezet alapítója, aki a Facebookon közzétett videofelvételeken örökítette meg a víz alatti szennyezést, egy "új szennyezési forrásról" beszélt.
Antibes közelében búvárkodva a mindennapos műanyagszemét, így az üres vizespalackok között talált eldobható arcmaszkokat és gumikesztyűket. "Ezeket a maszkokat nemrég találtuk, de több milliárd lesz belőlük" - figyelmeztetett....
2020-05-26 17:02:57
Költségvetés - LMP: teljes vakrepülés a javaslat
... jövedelemadó és vagyonadó bevezetését javasolja a kiugróan nagy vagyonokra, az off-shore cégeket pedig elzárnák a közpénzektől.
Mivel a gazdaságnak azok a részei stabilak, ahol a mindennapi szükségleti cikkeket gyártják, így ezen területeken hazai vagy regionális keretek között kell kielégíteni a keresletet.
Fejlesztendő az energiahatékonysági beruházásokkal foglalkozó...
2020-05-26 15:12:28
1 2 3 ...........2218 2219 .....3327 3328 ......4435 4436 4437 
Címkék: Donald Trump New York, Szent Pio, Mária Út, Long Island-en, Johns Hopkins, Egyesült Államokban, Francesco Arlanch, Mindennapi Madaraink Monitoringja, Szent Szűz, Székely János, Zarándok Vlog, gazdaság újraindításáról, kőszikla olasz, magyarországi madárállomány, georgiai kormányzó, republikánus konvenció, újonnan kórházba, megye szerdán, mindennapi élet, baltimore-i Johns, regisztrált fertőzöttek, római katonák, immár magára, ellenük való, rövid távú, európai Mediterráneumba, világ frontvonalába, anyukád kezét, sötétség idején, rózsafüzérbe kapaszkodni, figyelmünk irányuljon, eredeti tervek, tagállam mindennapi, demokrata párti, lezárás hangulatában, purgatórium tüzétől, bilincsek újabb, javakkal való, biztonságunk érdekében, gond mindig, holnap félelme, mához tartoznak, tesz olyan, holnap számára, zarándoklás népszerűsítésére, mindennapos műanyagszemét, üres vizespalackok, maszkokat nemrég, kiugróan nagy, off-shore cégeket, gazdaságnak azok, részei stabilak, mindennapi szükségleti, jidbgaeeiigvjobv,
© 2013 TVN.HU Kft.