Belépés
Erőss Alfréd: Könyörgés
... ország.
Hozzád emeli, Is...
2024-02-24 12:41:28
Paszternák
... megjegyezni, hogy a paszternákot mindig alaposan meg kell mosni, és szükség esetén meghámozni mielőtt elkészítenénk. A változatos felhasználásnak köszönhetően könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe.

Kockázatok és mellékhatások
A paszternák fogyasztása általában biztonságos, de vannak lehetséges kockázatok és mellékhatások:

Fotodermatitisz: A paszter...
2024-02-24 07:42:41
Anyanyelvnek azt a nyelvet
Anyanyelvnek azt a nyelvet vagy nyelveket nevezzük, amelyet az ember gyermekkorában a szüleitől vagy a környezetétől megtanul, és azt a mindennapi élete során természetes módon, külön fordítás nélkül képes használni, illetve gondolatait ezen a nyelven képes a legkönnyebben kifejezni.

Gyakran mondják azt is, hogy anyanyelv az, melyen az adott személy saját gondolatait meg...
2024-02-21 21:23:09
A rendszeres nyújtás hasznos - még idősebb korban is
A rendszeres testmozgás jót tesz az egészségnek. Azonban nemcsak a napi mozgás, hanem a mindennapi nyújtás is nagyon hasznos az egészségünk megőrzése érdekében. Ha nem nyújtunk, akkor a nyakizmaink befeszülnek, a hátunk és a derekunk fájni fog, az ízületeink pedig berozsdásodnak és nehezen mozognak. A rendszeres nyújtás nagyon jót tesz az egészségnek, többek között fokozza a rugalm...
2024-02-18 22:25:08
A fejeskáposzta gyógyhatásairól
... káposzta, azonban fogyasztását nem szabad túlzásba vinni, mert a káposztának mellékhatása is lehet a jódtartalma miatt.

Naponta fogyaszthatjuk főve vagy nyersen salátának, de mindennapi fő eledelünk nem lehet. Ha kúraszerűen szeretnénk fogyasztani, legjobb ha keverjük zellerrel, sárgarépával, mely hasonló hatással van a szervezetünkre.

A savanyú káposzta fok...
2024-02-17 21:36:45
A paszternák gyógyhatásairól
... megjegyezni, hogy a paszternákot mindig alaposan meg kell mosni, és szükség esetén meghámozni mielőtt elkészítenénk. A változatos felhasználásnak köszönhetően könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe.

Kockázatok és mellékhatások
A paszternák fogyasztása általában biztonságos, de vannak lehetséges kockázatok és mellékhatások:

Fotodermatitisz: A pas...
2024-02-15 21:08:01
A házi koszt és az otthonfőzés előnyei
Napjainkban egyre többen döntenek amellett, hogy otthon készítik el a mindennapi ételeiket, és itt azokra az ételeke gondolunk, amelyek főzést és sütést igényelnek. Nem meglepő tény, hogy a házi koszt esetlegesen sokkal egészségesebb lehet, mint például a gyorsétteremben vásárolt ételek. Mutatjuk is néhány előnyét annak, ha otthon főzünk.

Az első indok az otthon elkészít...
2024-02-14 20:58:04
9 DOLOG, AMIT KEVESEN TUDNAK AZ ŐSMAGYAR NYELVRŐL
... micsoda kincs lakozik nyelvükben..."

Valóban nem tudják, vagy csak kevesen!

Hiszen akkor nem sietnének olyan gyorsasággal átvenni az angolszász szavakat, miközben mindennapi nyelvhasználatukban fájdalmasan hagyják zsugorodni gazdag szókincsünket, helyet adva a szlengnek, az új zsargon kifejezéseknek.

(Forrás: Kiss Dénes: "Ős-nyelv nyelv-Ős" 1993; C...
2024-02-12 20:30:15
A mindennapi életben
...


"A mindennapi életben sokkal nehezebb spirituálisnak lenni, mint elméletben. "

Steiner Kristóf ...
2024-02-11 13:30:51
Ezért fogyasszunk sok avokádót!
... hatással van a kiszáradt bőrre.

Arthritiszre is
Az arthritisz fájdalmas csukló és izombetegségre az avokádó magas olajtartalmánál fogva hat. Állítólag az inkák egyik mindennapi táplálékáról van szó, aminek a fogyasztása következtében, ismeretlen betegségnek számított az arthritisz. Az olaj szinte megkeni a csuklókat és az izmokat, hogy nem fejlődik ki ez a civiliz...
2024-02-10 23:39:52
1 2 3 ..........1093 1094 ......1639 1640 .....2185 2186 2187 
Címkék: Erőss Alfréd, AMIT KEVESEN TUDNAK AZ ŐSMAGYAR NYELVRŐL, Kiss Dénes, Steiner Kristóf, rendszeres nyújtás, fejeskáposzta gyógyhatásairól, paszternák gyógyhatásairól, házi koszt, otthonfőzés előnyei, mindennapi életben, paszternákot mindig, változatos felhasználásnak, mindennapi étrendbe, paszternák fogyasztása, nyelvet vagy, ember gyermekkorában, szüleitől vagy, környezetétől megtanul, mindennapi élete, nyelven képes, legkönnyebben kifejezni, adott személy, rendszeres testmozgás, napi mozgás, mindennapi nyújtás, egészségünk megőrzése, nyakizmaink befeszülnek, derekunk fájni, ízületeink pedig, káposztának mellékhatása, jódtartalma miatt, savanyú káposzta, mindennapi ételeiket, ételeke gondolunk, gyorsétteremben vásárolt, első indok, otthon elkészít, angolszász szavakat, kiszáradt bőrre, arthritisz fájdalmas, avokádó magas, inkák egyik, fogyasztása következtében, olaj szinte, fotodermatitisz, gyógyhatásairól, felhasználásnak, olajtartalmánál, gyorsétteremben, izombetegségre, szervezetünkre,
© 2013 TVN.HU Kft.