Belépés
Regisztrációs problémák
... részéről nem érkezett. Ma felhívtam őket, ahol közölte vki, hogy nagyon sok igénylés érkezett, türelmet kérnek. Nos kérem ez az orbáni magyarország, így kisbetűkkel 2021-ben. Mikor az állam mindent lát és tud, akkor 2 azaz 2db ember a world dokumentumon elküldött adatokat laponként pötyögi be a rendszerbe. Ügyfélkapuval és közvetlen bevitellel sokkal gyorsabb és olcsóbb lenne a do...
2021-05-06 11:29:36
Magas vérnyomás csökkentése
... és koleszterinszinttel, illetve és magas vérnyomással, ami azért is nagyon veszélyes, hiszen ezek mind okai lehetnek a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának. Ezért tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy amennyire csak tudjuk, csökkentsük a hasi zsír mennyiségét.

A dohányzás nagy mértékben károsítja az egészséget és természetesen az ereket is. Minden egyes el...
2021-05-06 09:25:07
Márai Sándor: "Májusnak dallama van..."
Májusnak dallama van, melyet a nemzetközi dalszerzők hasztalan igyekeznek lekottázni. Már mindent megkíséreltek e célból: de mindig csak dallamos zenebona lett belőle, célzásokkal a gyöngyvirágra és a mérsékelten viszonzott szerelemre.
Az igazi májusi dallam mélyebb, s egyáltalán nem érzelgős. Van benne valami a földrengésből. De van benne valami a halál neszéből is. Félelmes ...
2021-05-05 15:07:29
Klíma
... hogy a győri orvosivizsgálat nem viszi el majd az egész napomat, ezért délutánra sok intézni valót szerveztem magamnak:
Jártam boltban vettem pizsamákat, Stefánék bezárnak kiárulnak mindent, most van itt az alkalom jó dolgokat venni jó áron, ki is használtam.
Voltam zöldségesnél megvettem az év első dinnyéjét. Marokkói, édes, de ez az íz még messze van a jól megszokott i...
2021-05-04 19:34:53
Algernon Charles Swinburne : Búcsú
... tud.

Menjünk tovább, s haza; ő nem sirat.
Álmot s napot a szerelem miatt
s késő gyümölcsöt s illatlan virágot
feladtunk, mondva: Légy te, ki arat!
Most nincs fűszál sem; ő mindent levágott.
Vetők, aludni! ránk már nem virad
s ő nem sirat.

Menjünk, nyugodjunk; mert ő nem szivell,
ha róla dallok, arra nem figyel.
Nem látj...
2021-05-04 17:44:27
Szilágyi Domokos: Orgonaillat
... hirtelen, hogy szinte fáj,
alattomosan, nesztelen
rohansz reám - s én, áldozat,
riadt örömmel, részegen
fuldoklom csókjaid alatt.
Leültetnélek, hogy mesélj,
mindent, mindent mondj el nekem,
de torkomon nem jön ki hang,
és nem tudsz szólani te sem,
csak ez a csönd ujjong, dalol
- mint szerelmes lány mosolya -,
hogy ...
2021-05-04 17:38:27
Az Urat imádd!
... keresésével emésztik fel az életüket. Számukra az élet nem több a szexnél, a nőknél, az élvhajhászásnál, a testi örömnél. Aztán vannak akik a családjukat bálványozzák. A család jelenti számukra a mindent.

Aztán ott van a természetimádók csoportja. Meg vannak akik az ember értelmi képességeit istenítik. Egyszóval az emberben meg van a hajlam és a lehetőség arra, hogy bár...
2021-05-04 07:43:05
Én csak játszani jöttem
... világát.

Én csak játszani jöttem,
Orvos leszel, beszélték fölöttem,
S midőn messze tudott nyúlni kicsiny kezem,
Már rég tudtam, mit tervezem.
Hogy célom elérjem, mindent félrelöktem.
Hisz... én csak játszani jöttem.

Van, ki fejcsóválva lesi,
Játékát a másik miként teszi.
Van, ki az életével,
Van, ki két kezével,
Va...
2021-05-03 21:49:38
Üzemorvos
Lassan lejár a 3 évre kapott orvosi alkalmasságim. Holnapra kaptam időpontot Győrbe. A vasút saját üzemorvosához megyek, aki remélem, hogy mindent rendben talál.
Holnap okosabb leszek!...
2021-05-03 20:36:56
Drága Édesanyám!
... másikat a közelharcban, miközben azt sem tudjuk, hogy miért...

Anyukám!
Mindig igyekeztem jó fiad lenni, téged szívből szeretni, ahogyan csak anyát szerethet egy ember. Mindent, mit a szépségről, a finomságról tudok, azt mindet tőled tanultam. És szeretni is. Szeretni élni és szeretni szeretve lenni.
Most utoljára, ezt köszönöm meg neked!
Azt szeretné...
2021-05-03 11:04:53
1 2 3 ........8640 8641 ....12961 12962 .....17280 17281 17282 
Címkék: Márai Sándor, Algernon Charles Swinburne, Szilágyi Domokos, Drága Édesanyám, orbáni magyarország, állam mindent, world dokumentumon, hasi zsír, dohányzás nagy, nemzetközi dalszerzők, mérsékelten viszonzott, igazi májusi, halál neszéből, győri orvosivizsgálat, egész napomat, szerelem miatt, csönd ujjong, testi örömnél, családjukat bálványozzák, család jelenti, természetimádók csoportja, ember értelmi, lehetőség arra, másik miként, vasút saját, finomságról tudok, orvosivizsgálat, élvhajhászásnál, természetimádók, kialakulásának, regisztrációs, természetesen, üzemorvosához, alkalmasságim, ügyfélkapuval, gyöngyvirágra, földrengésből, megkíséreltek, vérnyomással, magyarország, bálványozzák, közelharcban, leültetnélek, dokumentumon, zöldségesnél, családjukat, csökkentsük, mennyiségét, képességeit, csökkentése, célzásokkal, félrelöktem, mérsékelten, keresésével, kisbetűkkel, alattomosan, érrendszeri, orgonaillat, fejcsóválva, finomságról, pizsamákat, szépségről, használtam, gyümölcsöt, nyugodjunk, rendszerbe, bevitellel,
© 2013 TVN.HU Kft.