Belépés
Bizonyságaidról beszélj
... kegyességet.

Ászáf azonban példaszerű döntésre jutott. Elhatározta, hogy kételyeit nem mutatja ki, nehogy ezáltal Isten gyermekei megbotoljanak, sőt elessenek.

Valószínű, hogy olykor mindnyájunkban feltámadnak a kételyek, a kérdések. Különösen olyankor, amikor úgy látjuk, nem bírjuk tovább az egészet, amikor a hullámok összecsapnak fölöttünk, és akkor könnyen...
2019-02-04 08:33:38
Szép gondolatok...
... barátom, minden győzelem között az első és a legszebb, viszont gyengének bizonyulni önmagunkkal szemben minden vereség között a legrútabb és a leghitványabb. Ez pedig arra vall, hogy mindnyá...
2018-06-06 18:35:50
Váci Mihály: Valami nincs sehol
... művet és minden életet,
- kezünket mindenkinek újra odanyújtani.

Újra kezdeni mindent e világon,
- megteremteni, ami nincs sehol,
de itt van mindnyájunkban mégis,
belőlünk sürgetve dalol,
újra hiteti, hogy eljön
valami, valamikor, valahol...

(Váci Mihály)

...
2018-05-25 18:30:22
(Nem változik semmi, csak ismétlődik a folyamat)
... költözik. (nem változik semmi, csak ismétlődik az életünk folyamata)

Miért különbözteti meg a társadalom az özvegy és az elvált fogalmát? Mindennapi kérdésként merül fel mindnyájunkban, akiket megkülönböztet a társadalom. Ez a megkülönböztetés, sajnos a köztudatban is meggyökeresedett.
Ha meghal a férjem, akivel boldogan, vagy boldogtalanul éltem: szegény özvegyass...
2018-05-23 23:39:10
Valakit megöleltem

Valakit megöleltem, vagy ő ölelt engem, és a legelső gondolatom nem az öröm volt, hanem az, hogy "Jaj! Ebből baj lesz!" Mindnyájunkban van drótakadály! Bennem is, benne is. És amikor oda kell adnom magam, félek, hogy megszúr. Sebezhető leszek. És sebzek.
Müller Péter...
2018-04-15 16:40:56
Ha itt nem találsz
... minden művet
és minden életet
kezünket mindenkinek
újra odanyújtani

Újra kezde...
2018-02-13 00:49:13
Holnap vasárnap! (évközi 2. vas B év)
... változtatta.

A Jézussal való találkozásunk bizonyossága
bennünket is kell, hogy ösztönözzön arra,
hogy ezt a megrendítő élményünket
közöljük másokkal.
Az Úr képes meglátni mindnyájunkban
a jóra való képesség meglétét.
Az az ember, aki találkozik Jézussal,
és benne felismeri az Isten Fiát,
az a feléje szóló hívásnak engedelmeskedve...
2018-01-13 23:59:03
Szerveződik az „örök imádás” Sopronban
...
......
Justo Antonio Lofeudo tanúságtételekkel színesített előadást tart a szentségimádás fontosságáról, gyümölcseiről, így ébresztve mindnyájunkban kedvet és vágyat az Úrral való mélyebb és bensőségesebb kapcsolat megélése után a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony F...
2018-01-11 17:44:45
Reformáció 500 - Felavatták a reformáció emlékművét Debrecenben
... esküdött fel".
"Ma a hitünkért kell harcolni" - hangoztatta, megjegyezve, hogy a reformáció annyi, mint "visszafordulni a gyökerekhez, megtalálni azt, amiben hiszünk, ami közös mindnyájunkban: emlékezni az Úrjézus tanítására".
"Izmusok jönnek-mennek, de a hit védelme, a keresztény emberek védelme örök kötelesség" - mondta Kósa Lajos az emlékmű avatásán.
Papp László,...
2017-10-31 19:54:44
Heti útravaló Müller Pétertől - 298. rész
... szeretni? Ó, Istenem, én hányszor éreztem már!"

Valakit megöleltem, vagy ő ölelt engem, és a legelső gondolatom nem az öröm volt, hanem az, hogy ,,Jaj! Ebből baj lesz!" Mindnyájunkban van drótakadály! Bennem is, benne is.


Mindnyájunkban van ...
2017-10-10 23:35:37
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: Váci Mihály, Müller Pétertől, Müller Péter, Isten Fiát, Justo Antonio Lofeudo, Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony, Kósa Lajos, Papp László, reformáció emlékművét, hullámok összecsapnak, életünk folyamata, elvált fogalmát, legelső gondolatom, öröm volt, megrendítő élményünket, jóra való, szentségimádás fontosságáról, hitünkért kell, reformáció annyi, keresztény emberek, emlékmű avatásán, meggyökeresedett, megkülönböztetés, bizonyságaidról, engedelmeskedve, megkülönböztet, mindnyájunkban, visszafordulni, szentségimádás, boldogtalanul, bensőségesebb, találkozásunk, leghitványabb, megbotoljanak, fontosságáról, gyümölcseiről, különbözteti, megteremteni, bizonyossága, összecsapnak, változtatta, feltámadnak, ösztönözzön, debrecenben, mindenkinek, élményünket, drótakadály, önmagunkkal, odanyújtani, köztudatban, megjegyezve, gyökerekhez, elhatározta, hangoztatta, szerveződik, kegyességet, színesített, megöleltem, gondolatok, tanítására, keresztény, reformáció, felavatták, megtalálni, bizonyulni, ismétlődik, gondolatom, társadalom,
© 2013 TVN.HU Kft.