Belépés
Az építőipari kkv-kat célzó támogatás módosítását kezdeményezte a Magyar Mérnöki Kamara
...
A közlemény szerint a kamara kezdeményezte, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) héten megjelent pályázati felhívásában foglalt feltételekkel szemben az alkalmazotti létszám alsó határa 5 tervezőmérnök, a digitalizációt segítő eszközök beszerzésére megpályázható minimális összeg pedig 10 millió forint legyen.
A kiírás alapján a 6 milliárd forintos forrá...
2019-04-18 18:01:54
William Barr: sem Donald Trump munkatársai, sem egyetlen amerikai nem játszott össze oroszokkal 2016-ban
... szögezte le Barr, és közölte: a nyilvánosságra hozott, és a kongresszusnak megküldött változat nem teljesen azonos, mert bizonyos információk - hírszerzési érdekeket szem előtt tartva - a minisztérium honlapján nyilvánosságra hozott változatban nem szerepelnek, de a kongresszus vezetői megkapják ezeket.
A sajtótájékoztatón a miniszter újságírói kérdésre válaszolva közölte: n...
2019-04-18 17:11:44
Sétálóutcává alakították a nagykanizsai Ady utca egy részét
... szobrászművész Kereskedőfeleségek című életnagyságú alkotása így kerülhetett az újonnan átadott sétálóutca főtérhez közeli végére.
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője azt mondta, hogy hosszú előkészítés után a város lépésről lépésre fejlődik. Ennek egyik eleme az új sétálóutca átadás...
2019-04-18 16:32:03
Gulyás: a bérelt egészségügyi magánberendezések kiváltása a cél
... javaslatában megjelölte a forrásigényt, de jelezte azt is, hogy tudja, az ország teljesítőképességének hol vannak a határai.
Egy másik kérdésre elmondta, az Emberi Erőforrások Minisztériuma tárgyal a fogorvosokkal, akik a háziorvosi ellátás támogatásához képest kevésnek tartják finanszírozásukat.
Az ideális az lenne, ha az orvosok és az ápolónők is olyan jövedelmekkel ...
2019-04-18 13:41:32
ITM: még egy hétig lehet jelentkezni a WRO legorobot versenyre
...
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával idén Magyarország rendezi a World Robot Olympiad (WRO) nemzetközi legorobot építő verseny döntőjét 2019. november 8-10. között Győrben, a verseny hazai selejtezőjére április 26-ig várják az érdeklődők jelentkezését.
A nemzetközi robotépítési és -programozási verseny célja, hogy a gyermekeket és fiatalokat közelebb ...
2019-04-18 12:21:16
PM: digitalizációs és felnőttképzési javaslatokat tett a versenyképességi tanács
... elengedhetetlen az is, hogy a vállalati digitalizációs ismeretek minél előbb a szakképzés részévé váljanak - írják a közleményben.
György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára javaslatot tett a tanács számára a felnőttképzés keresletvezérelt módon történő innovatív átalakítására, amelynek célja, ho...
2019-04-18 12:11:31
Influenza - Csaknem kétszáz halálos áldozatot követelt a járvány Romániában
... a fővárosban jelentkeztek nagyobb számban.
Az idei influenzaszezon annak ellenére volt súlyosabb, hogy idén het...
2019-04-18 11:01:48
Amerikai orvosok, nővérek, patikusok ellen emeltek vádat opiát tartalmú gyógyszerek törvényellenes felírásáért
... programnál, a szegényeket segítő Medicaid és az idősekről gondoskodó Medicare-nél is.
"Amikor egészségügyi szakemberek kábítószer-kereskedőként viselkednek, akkor az igazságügyi ...
2019-04-18 07:04:43
Illegális bevándorlás - Újabb menekültügyi szigorításokról döntött a német kormány
... a lehető legnagyobb mértékben csökkentik, az illetékes országba visszatéréshez szükséges minimumra szorítják a kormány terve szerint.
A kabinet ülésén a munkaügyi és szociális minisztérium két vonatkozó javaslatát is elfogadták és a törvényhozás elé terjesztették. Az egyik a menedékkérők ellátásáról rendelkezik, és csaknem valamennyi kategóriában csökkentést irányoz elő. Az e...
2019-04-17 21:20:46
Újabb kormányátalakításról döntöttek a Romániában hatalmon lévő szociáldemokraták
... mentheti fel lemondása vagy a miniszterelnök bizalmának megvonása esetén, és ugyancsak az elnök jogköre - a kormányfő javaslatára - kinevezni az új tárcavezetőket. Amikor azonban -...
2019-04-17 21:19:40
1 2 3 ..............1486 1487 ........2229 2230 .......2972 2973 2974 
Címkék: Magyar Mérnöki Kamara, William Barr, Donald Trump, Technológiai Minisztérium, Cseresnyés Péter, Emberi Erőforrások Minisztériuma, World Robot Olympiad, György László, építőipari kkv-kat, bérelt egészségügyi, hétig lehet, versenyképességi tanács, járvány Romániában, német kormány, közlemény szerint, kamara kezdeményezte, alkalmazotti létszám, digitalizációt segítő, kiírás alapján, nyilvánosságra hozott, kongresszusnak megküldött, minisztérium honlapján, kongresszus vezetői, miniszter újságírói, újonnan átadott, térség fideszes, város lépésről, másik kérdésre, háziorvosi ellátás, verseny hazai, érdeklődők jelentkezését, nemzetközi robotépítési, vállalati digitalizációs, szakképzés részévé, tanács számára, felnőttképzés keresletvezérelt, fővárosban jelentkeztek, idei influenzaszezon, szegényeket segítő, idősekről gondoskodó, lehető legnagyobb, illetékes országba, kormány terve, kabinet ülésén, menedékkérők ellátásáról, miniszterelnök bizalmának, elnök jogköre, kormányfő javaslatára,
© 2013 TVN.HU Kft.