Belépés
Százszázalékos lett három napelempark pályázati támogatása Pécsen
...
A politikus a 750 millió forintos fejlesztés helyszínén, a Füzes dűlőben tartott sajtótájékoztatón beszámolt arról, hogy az átadás előtt álló, fél megawatt teljesítményű napelemparkok olyan jelentős pécsi intézmények villamosenergia-igényének jelentős részét fedezik majd, mint a Kodály Központ, a Zsolnay-negyed, a Pécsi Nemzeti Színház, a műjégpálya és a Hullámfürdő.
Kie...
2020-08-04 12:21:44
Cáfolta négy tudományegyetem, hogy közös orvosegyetemet akarnának létrehozni
...
A négy egyetem közös közleménye szerint, amelyet az SE juttatott el kedden az MTI-hez, a magyar orvos- és egészségtudományi egyetemek- Debreceni Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Szegedi Tudományegyetem - a felsőoktatás, kutatás, betegellátás vezető, "nemzetközi szinten is legelismertebb, kiemelt intézményei", amelyek "igen nagy bizalmat élveznek a magyar la...
2020-07-29 07:20:32
Horvát kormányalakítás - A horvát kijelölt miniszterelnök bemutatta miniszterjelöltjeit
...
A kijelölt miniszterelnök bejelentette, hogy csökkentik a tisztségviselők számát, valamint összevonnak több járást is az országban.
Plenkovic az EU-csúcsról utazott haza, hogy a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) tágabb elnökségét tájékoztassa az új kormány összetételéről, majd megossza azt a nyilvánossággal. A politikus ezt követően visszautazik Brüsszelbe.
Plenkov...
2020-07-20 20:23:48
Úzvölgyi katonatemető - Jogerős ítélet kötelezi Bákó megye prefektusát a temetőre vonatkozó iratok kiadására
...
Az ítélet kivonatát a romániai bíróságok portálján tették közzé. A pert Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke indította magánszemélyként, miután a Bákó megyei prefektus elutasította adatigénylési kérését.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben megválasztott politikus az MTI-nek elmondta: az igényelt iratok azt bizonyíthatják, hogy Darmanes...
2020-07-14 17:02:44
Koronavírus - Szijjártó: minden magyart biztonságban kell tudnunk
...
A miniszter kiemelte: Magyarország történetének legnagyobb repatriálási akciójában végzett munkájukért harminchárom külügyminisztériumi dolgozó vehetett át elismerést a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.
Hangsúlyozta: a minisztérium az elmúlt hónapokban 11 073 olyan magyar állampolgár hazajutását segítette, akik a koronavírus-járvány miatt külföldön rekedtek.
Kö...
2020-07-10 11:32:10
Orbán: nemzeti önbecsülés nem képzelhető el az agrárium nélkül
...
A kormányfő a Karmelita kolostorban tartott rendezvényen kiemelte: ha kellő távolságtartással, indulatok nélkül tekintenek vissza az elmúlt időre, az látható, hogy 2010 előtt a magyar vidék a legnagyobb vesztesek közé tartozott a forráselosztások, a fejlesztések, a beruházások és a modern szabályozás megalkotása szempontjából.
Közölte: 2010-ben Fazekas Sándor miniszterké...
2020-07-09 11:52:10
ezért rendelt meg 16 ezer lélegeztetőgépet Kínából
... Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sincs tisztában, akit a csütörtöki Kormányinfón kérdeztünk erről.

Egyes gépek árairól korábban érdeklődtünk az illetékes minisztériumnál, de nem kaptunk választ, ahogy laptársunk, a 444.hu sem, ezért újabb e-mail helyett a veszélyhelyzet elmúltával közérdekű adatigénylést nyújtottunk be a Külügyminisztériumnak, hogy me...
2020-06-26 22:03:25
Újraindult a nyomozás a francia elnöki hivatal vezetője ellen egy összeférhetetlenségi gyanú miatt
...
Alexis Kohler korábban a pénzügy-, illetve a gazdasági minisztériumnak, később pedig annak az olasz-svájci magáncégnek az egyik tisztségviselője volt, amely üzleti ügyben tárgyalt a francia állammal, és amelynek tulajdonosaihoz rokoni kapcsolatok fűzik.
Kohler ellen az Anticor nevű korrupcióellenes szervezet még 2018-ban tett panaszt befolyással való üzérkedés, összeférh...
2020-06-24 19:42:56
Koronavírus - Pozitív lett az ukrán elnök feleségének a tesztje koronavírusra
...
"Jól érzem magam, de járóbeteg-kezelésben vagyok, elszigetelve a többi családtagomtól, hogy ne veszélyeztessem őket" - írta az Instagramon az Ukrajinszka Pravda hírportál beszámolója szerint.
Közölte, hogy férje, az ukrán elnök és két gyermekük koronavírus-tesztje negatív lett.
Az elnöki iroda közleményében megerősítette, hogy Olena Zelenszka jól van és jelenleg n...
2020-06-12 15:32:23
Amerikai tüntetések - A szenátus illetékes bizottsága megszavazta a katonai támaszpontok átnevezését
...
Az illetékes bizottság - szembe menve Donald Trump elnök előző este kinyilvánított álláspontjával - úgy döntött, hogy módosítja a védelmi költségvetési törvényt, és az elfogadott módosítással beiktatja a jogszabályba a konföderációs vezetőkről elnevezett támaszpontok átnevezésének kötelezettségét. Ennek végrehajtására a védelmi minisztériumnak (Pentagon) három év áll a rendel...
2020-06-12 07:02:50
1 2 3 ....................67 68 ...........101 102 ...........134 135 136 
Címkék: Kodály Központ, Pécsi Nemzeti Színház, Debreceni Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Horvát Demokratikus Közösség, Borboly Csaba, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Fazekas Sándor, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Alexis Kohler, Ukrajinszka Pravda, Olena Zelenszka, Donald Trump, horvát kijelölt, temetőre vonatkozó, agrárium nélkül, francia elnöki, ukrán elnök, tesztje koronavírusra, szenátus illetékes, katonai támaszpontok, átadás előtt, négy egyetem, magyar orvos-, kijelölt miniszterelnök, tisztségviselők számát, ítélet kivonatát, romániai bíróságok, pert Borboly, igényelt iratok, miniszter kiemelte, elmúlt hónapokban, elmúlt időre, magyar vidék, legnagyobb vesztesek, modern szabályozás, csütörtöki Kormányinfón, illetékes minisztériumnál, veszélyhelyzet elmúltával, gazdasági minisztériumnak, olasz-svájci magáncégnek, egyik tisztségviselője, francia állammal, többi családtagomtól, elnöki iroda, illetékes bizottság, védelmi költségvetési,
© 2013 TVN.HU Kft.