Belépés
Február 14-től látható a mozikban a Kölcsönlakás
... helyzetkomikummal dolgozó vígjáték mindazokat ki fogja szolgálni, akik felhőtlen szórakozásra vágynak - hangsúlyozta Dobó Kata. Hozzátette: a film alapjául szolgáló színdarabot, hasonlóan A miniszter félrelép című 1997-es vígjátékhoz, Ray Cooney írta.
A színdarabot 2016 óta sikerrel játsszák a Játékszínben, többek között Dobó Kata szereplésével, aki elmondta: a színpadi tapa...
2019-01-22 10:41:17
Mogherini: a tagországok támogatják az álhírek elleni uniós cselekvési tervet
... Bizottság által 2018. decemberben előterjesztett, a félretájékoztatással szembeni cselekvési tervet, amelyet az unió tagországai határozottan támogatnak.
Mogherini az uniós külügyminiszterek tanácskozását követően tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a szakminiszterek hangsúlyozták, hogy közös és átfogó választ kell adni az unión kívülről érkező beavatkozások okozta biztonsá...
2019-01-21 20:32:19
Szijjártó: lopakodó kísérlet zajlik a megbukott bevándorlási politika visszahozására
... forgalmát jelentik, a Spanyolországban regisztrált illegális határátlépők száma egy éve alatt megduplázódott, ahogy a Cipruson is az adatok megkétszereződéséről számoltak be - mondta a miniszter.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a februárra tervezett EU-Arab Liga miniszteri találkozó nyilatkozatának migrációs fejezetében hivatkozási alapként szerepel az ENSZ globális migráció...
2019-01-21 16:41:51
Kásler: folytatódnak a vidéki egészségügyi fejlesztések
... kórház beruházása, amelynek révén az ottani regionális onkológiai centrum már minden olyan diagnosztikai és terápiás kezelést biztosít, amit az Országos Onkológiai Intézet - tette hozzá a miniszter.
Kásler Miklós beszélt arról is, hogy a magyar onkológiai stratégiáról néhány évtizeddel ezelőtt lezajlott viták után példaértékű ellátórendszer alakult ki Magyarországon. Ennek cs...
2019-01-21 14:11:40
Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott
... eléri a 2 százalékos GDP-arányos honvédelmi költségvetési szintet. A magyar gazdaság teljesítése nyomán viszont a tavalyra tervezett 1,07 százalékos arány végül 1,4 százalék lett. Így a miniszter szerint, ha a fejlődési ütem megmarad, előbb is teljesíteni tudják a GDP 2 százalékos arányát.
Kiemelte továbbá: a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program költségvetési h...
2019-01-20 08:11:15
Háromszorosára bővült a balatonfüredi orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó cég területe
...
Az új balatonfüredi üzemegység átadó ünnepségén Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentette: a beruházáshoz 350 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert el a vállalat a Nagyvállalati beruházás támogatási program kereteiből, amelyekből eddig összesen mintegy 160 milliárd forint fejlesztés valósult meg, és a program idén is folytatódik.
Zettwitz Sándor, a ...
2019-01-18 13:31:34
Felújítják a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházat
...
Vigh László (Fidesz) miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője a színházban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta: csaknem 40 évvel az épület megnyitása után történhet meg a teljes felújítás, amelynek tervezési munkálataihoz az elmúlt év végén kormányhatározat biztosított 255 millió forintot.
"A falakon kívül szeretnénk mindent kicserélni" - fogalmazo...
2019-01-18 12:01:19
ITM: sikeres nemzetközi minták alapján újulhat meg a hazai kutatóintézeti hálózat
...
Az innovációs és technológiai miniszter a konzultáción a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs rendszer megújítására irányuló kormányzati terveket mutatta be a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetei meghívott és teljes létszámban megjelent vezetőinek - közölte az ITM.
Palkovics László helyzetértékelése szerint Magyarország az innovációs teljesítményben kedvező adot...
2019-01-17 17:22:21
Illegális bevándorlás - Szijjártó Péter: el akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szük
...
"Brüsszeli és New York-i ENSZ- és EU-tisztviselők el akarnak minket altatni, és azt a képzetet akarják kelteni, mintha a migrációs válságnak már vége volna" - fogalmazott Szijjártó Péter. A miniszter mindazonáltal kiemelte, hogy Törökországban tavaly 50 százalékkal több illegális bevándorlót fogtak el, mint 2017-ben; 175 ezerről 265 ezerre nőtt a feltartóztatottak száma. Span...
2019-01-17 15:02:30
Kásler: 50-80 millió forintra pályázhatnak a háziorvosi praxisok és praxisközösségek
...
A miniszter közölte, az egészségmegőrző program célja a leggyakoribb halálokok, a szív- és érrendszeri, a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak csökkentése, valamint a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezők felmérése.
A programra összesen 5,8 milliárd forintot biztosít a kormány - fűzte hozzá.
A miniszter a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország! cí...
2019-01-17 12:31:52
1 2 3 ...............572 573 ........858 859 ........1143 1144 1145 
Címkék: Hevesi Sándor Színházat, Szijjártó Péter, Dobó Kata, EU-Arab Liga, Országos Onkológiai Intézet, Kásler Miklós, Haderőfejlesztési Program, Varga Mihály, Zettwitz Sándor, Vigh László, Magyar Tudományos Akadémia, Palkovics László, York-i ENSZ-, tagországok támogatják, álhírek elleni, megbukott bevándorlási, vidéki egészségügyi, magyar gazdaság, zalaegerszegi Hevesi, hazai kutatóintézeti, háziorvosi praxisok, film alapjául, miniszter félrelép, színdarabot 2016, színpadi tapa, unió tagországai, uniós külügyminiszterek, szakminiszterek hangsúlyozták, unión kívülről, februárra tervezett, ottani regionális, magyar onkológiai, tavalyra tervezett, miniszter szerint, fejlődési ütem, program idén, térség országgyűlési, színházban tartott, épület megnyitása, teljes felújítás, falakon kívül, innovációs teljesítményben, képzetet akarják, migrációs válságnak, miniszter mindazonáltal, feltartóztatottak száma, miniszter közölte, egészségmegőrző program, leggyakoribb halálokok, daganatos megbetegedések,
© 2013 TVN.HU Kft.