Belépés
Szijjártó: magyar-amerikai közös alapot hoztak létre magyar vállalkozások exporttámogatására
... évente százmilliárd euró feletti kivitelértéket teljesít - tette hozzá.
A magyar gazdaság számára az Európai Unión kívül az első számú exportpiac az Egyesült Államok - emlékeztetett. Hozzátette: amellett, hogy az országnak ott nagy lehetőségei vannak, azt is tudni kell, hogy ez egy rendkívül nehezen bevehető piac. Utóbbi dacára Magyarország tavaly 3,5 milliárd dollár értékben...
2019-11-19 07:41:05
Krónika 9. rész (azonnali kérdések)
... elnökválasztás előtt a magyarellenességről ismert, korábban egy fasiszta szervezetben tevékenykedő román politikussal kampányolt, egy súlyos korrupciós botrányba keveredett jelölt mellett.
Hozzátette: a Momentum alelnöke, Donáth Anna pedig Szlovákiában "támadta hátba" a magyarokat azzal, hogy egy szlovák pártnak kampányolt, és arra szólította fel a magyarokat, hogy legyenek ...
2019-11-18 19:22:57
Krónika 4. rész (interpellációk)
... államtitkára azzal kezdte válaszát: nem fog összeomlani a magyar víziközmű-rendszer, ahogy egyetlen olyan hálózat sem, amelynek katasztrófáját az ellenzék rendszeresen vizionálja.
Hozzátette: 2010-ben egy négy évtizede elmaradó korszerűsítésekkel működő hálózat működött Magyarországon, a kormányzat viszont már a következő évben megtette az első lépéseket a helyzet orvoslására...
2019-11-18 16:52:29
Süli: hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet Paks 2 finanszírozási szerződésének módosítása
... 2026-ban kezdené a 10 milliárd eurós hitel törlesztőrészletének és a kamatának a visszafizetését, hanem akkor, amikor a blokkokat üzembe helyezték - jelezte a tárca nélküli miniszter.
Hozzátette, a módosítás a törlesztési határidőket érinti, a finanszírozási szerződés egyéb feltételeit nem.
Süli János hangsúlyozta azt is, hogy a fővállalkozó Roszatom októberben átadta az...
2019-11-18 15:32:55
Nagy István: válságban az európai méhészet
... feltüntetésével.
Fontos az is, hogy a nemzeti méhészeti programok forrásait olyan tevékenységekre használják fel, amelyek közvetlenül vagy közvetve a méhek egészségére irányulnak. Hozzátette, a régi felszerelések használata jelentősen hozzájárul a kedvezőtlen egészségügyi feltételek kialakulásához, a méhészek azonban nem tudják modernizálni alacsonyan jövedelmező vállalkozása...
2019-11-18 11:42:17
Kásler: a kormány intézkedéscsomaggal segíti a cukorbeteg gyerekeket
... szöveti cukor mérésére alkalmas szenzort befogadja a társadalombiztosítás, és azt is, hogy az inzulinpumpa és kiegészítői egységesen 98 százalékos tb-támogatással lesznek elérhetők.
Hozzátette, 500 millió forinttal támogatják a diabétesz centrumokat és 100 millióval a civil szervezeteket.
Az intézkedés része továbbá, hogy az óvodákban, iskolákban támogatják a beteg gyer...
2019-11-18 08:42:20
Átadták a kárpátaljai Técső magyar támogatással felújított református templomát
... évezredes története is mutatja, vannak pillanatok, amikor nem marad más, mint hogy hátunkat a hitnek vessük, nem marad más, mint a magyarság, amely összefűz és közösségben tart" - mondta. Hozzátette: amikor egy templomot megújítunk, akkor helyet teremtünk hitünk gyakorlásának, otthont adunk a magyar közösségnek és megbecsüljük azt az igyekezetet, amellyel elődeink megépítették....
2019-11-17 18:53:34
Telefonon egyeztettek a kínai és amerikai kereskedelmi tárgyalók
... gazdasági főtanácsadója pénteken megerősítette: a felek közelednek egy kereskedelmi konfliktus lezárását elősegítő megállapodáshoz, az aláírás pontos dátumát azonban egyelőre nem tűzték ki. Hozzátette azonban: a részmegállapodás aláírása miniszteri szinten is megtörténhet, nem feltétlen szükséges tehát a két elnök találkozójára várni.
A várakozások szerint a kidolgozás alatt...
2019-11-17 08:51:00
Magyarország gazdasági együttműködési megállapodást kötött Malajziával
... gazdaságú országok számára, mint Magyarország, nagymértékben meghatározó az exportteljesítmény, fontos, hogy szoros és eredményes kapcsolatot tartson fenn a délkelet-ázsiai térséggel.
Hozzátette, ebben a térségben Malajzia az egyik főszereplő, gazdasága kifejezetten gyorsan nő, egyre vonzóbb beruházási, befektetési célpont a világ legnagyobb vállalatai számára is.
Kitér...
2019-11-15 18:41:44
Nagy István: az agráriumban a generációváltás számos feladattal jár
... nélkül azonban az utódok kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek. Bár a területük megvan, de ha nincs szabályozva az öröklés, akkor a terület feldarabolódhat vagy elveszhet - mutatott rá.
Hozzátette, ahhoz is szabályozás szükséges, ha a gazda át szeretné adni a gazdaságát utódjának. Ezen a két területen komoly jogalkotási munka folyik - jelezte.
Kifejtette: a fiatal gazdákna...
2019-11-15 17:52:12
1 2 3 ....................488 489 ..........732 733 ..........975 976 977 
Címkék: Nagy István, Európai Unión, Egyesült Államok, Donáth Anna, Süli János, európai méhészet, cukorbeteg gyerekeket, kárpátaljai Técső, generációváltás számos, magyar gazdaság, első számú, rendkívül nehezen, fasiszta szervezetben, súlyos korrupciós, magyarokat azzal, szlovák pártnak, ellenzék rendszeresen, négy évtizede, kormányzat viszont, következő évben, első lépéseket, helyzet orvoslására, blokkokat üzembe, tárca nélküli, törlesztési határidőket, finanszírozási szerződés, fővállalkozó Roszatom, nemzeti méhészeti, méhek egészségére, régi felszerelések, kedvezőtlen egészségügyi, méhészek azonban, diabétesz centrumokat, civil szervezeteket, intézkedés része, beteg gyer, hitnek vessük, templomot megújítunk, magyar közösségnek, felek közelednek, kereskedelmi konfliktus, aláírás pontos, részmegállapodás aláírása, várakozások szerint, kidolgozás alatt, délkelet-ázsiai térséggel, térségben Malajzia, egyik főszereplő, világ legnagyobb, utódok kiszolgáltatott, területük megvan, terület feldarabolódhat,
© 2013 TVN.HU Kft.