Belépés
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók

...
2020-07-04 22:00:11
Végső búcsút vettek a pólólegendától, Kárpáti Györgytől
A Farkasréti temetőben csütörtökön utolsó útjára kísérték Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a Nemzet Sportolóját, aki június 17-én, életének 85. évében hunyt el.
Nagyobb kép
............................
2020-07-03 12:17:50
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
...

DK: a bilincs és a gázspray nem az iskolába való

Bősz Anett (DK) a kormányt bírálta az iskolarendszer egyenlőtlenségei miatt, és úgy vélte: az iskolaőrség nem lesz megoldás a problémákra.
A gondokat nem lehet bilinccsel, gumibottal és gázspray-vel megoldani, ezek az eszközök nem az iskolákba, hanem börtönbe valók - jelentette ki.
Orbán Viktor, mi...
2020-06-29 16:22:48
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
...

LMP: mi lesz a vasúti mellékvonalakkal?

Keresztes László Lóránt (LMP) azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy mit terveznek a vasúti mellékvonalakkal. Azt mondta, a balliberális kormányok intézkedései a vidék ellen, a vasúti mellékvonalak ellen irányultak, és akkor a mostani kormányzó erők tiltakoztak, most mégis ezt a hagyományt követik.
A mellékvonalak...
2020-06-29 15:23:04
Átadták a Magyar Klasszikus Zene Ifjú Nagykövete Díjat
... klasszikus zene megismertetését és terjesztését szolgáló kimagasló művészeti teljesítménye elismeréseként vehette át az oklevelet a díjat alapító Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől.
Kásler Miklós az utánpótlás fontosságát hangsúlyozva bejelentette, hogy a Virtuózok hatodik évada, a Virtuózok V4+ Közös nyelven beszélünk című műsorfolyam a visegrádi négyek ta...
2020-06-29 13:34:18
Három jelölt indul az eurócsoport elnöki tisztségéért
...
A jelöltek között van Nadia Calvino spanyol miniszterelnök-helyettes, a gazdasági és digitális átalakulásért felelős miniszter, Paschal Donohoe, Írország pénzügyekért, közkiadásokért és reformokért felelős minisztere, valamint Pierre Gramegna luxemburgi pénzügyminiszter.
Az elnököt az eurócsoport minisztereinek egyszerű többségével, azaz legalább 10 szavazattal választjá...
2020-06-26 14:01:45
Megkezdődött a szavazás az orosz alkotmánymódosításról
...
A szavazást eredetileg április 22-én tartották volna meg, de a Covid-19-járvány miatt Vlagyimir Putyin elnök elnapoltatta. Az új időpontot hivatalosan július 1-jére tűzte ki - a szavazóhelyiségek zárása után ezen a napon kezdődik majd meg a szavazatszámlálás -, de a választási és az egészségügyi hatóságok úgy döntöttek, hogy a torlódás és a fertőzésveszély csökkentése érdekéb...
2020-06-25 12:34:14
Sikeres volt a védekezés, eltörlik a vásárlási idősávokat
Gulyás: sikeres volt a védekezés, eltörlik a vásárlási idősávokat
2020, június 18 - 13:13


Sikeres volt a koronavírus-járvány elleni védekezés Magyarországon, sikeresebb, mint Nyugat-Európa sok államában - értékelt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a kormányinfón, miután 98 nap után véget ért a veszélyhelyzet. Bejelente...
2020-06-19 16:10:11
Koronavírus - Német miniszter: Európába irányuló menekülthullámokhoz vezethet a járvány Afrikában
...
"Brüsszel nem várhat, amíg összeomlanak egész országok, zavargások kezdődnek és ellenőrizetlen menekülthullámok indulnak" Afrikában - mondta Gerd Müller a Rheinische Post című német lapnak a nemzetközi fejlesztéspolitikai ügyekért felelős tagállami miniszterek tanácsának hétfői videokonferenciája elé időzített nyilatkozatában.
A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) polit...
2020-06-08 13:21:27
Amerikai tüntetések - Barack Obama bátorítónak tartja a tömegtüntetéseket
...
Az Obama Alapítvány, illetve a volt elnök egyik, fiatal afroamerikai férfiakat segítő szervezete által rendezett online beszélgetésen Obama a koronavírus-járvány okozta válságról és a rendőri erőszakról szólva kiemelte: az elmúlt hetek történései rávilágítanak "az Egyesült Államokban tapasztalható strukturális problémákra".
Obama üdvözölte a fiatalok aktivitását, dicsérő...
2020-06-04 07:06:34
1 2 3 ...................243 244 ..........365 366 ..........486 487 488 
Címkék: Kárpáti Györgytől, Magyar Klasszikus Zene Ifjú Nagykövete Díjat, Barack Obama, HATALMAS VAGYON FELETT RENDELKEZNEK VÖRÖSBÁRÓK, Kárpáti György, Nemzet Sportolóját, Bősz Anett, Orbán Viktor, Keresztes László Lóránt, Kásler Miklóstól, Kásler Miklós, Virtuózok V4+ Közös, Nadia Calvino, Paschal Donohoe, Pierre Gramegna, Vlagyimir Putyin, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Gerd Müller, Rheinische Post, Keresztényszociális Unió, Obama Alapítvány, Egyesült Államokban, eurócsoport elnöki, vásárlási idősávokat, járvány Afrikában, iskolába való, kormányt bírálta, iskolarendszer egyenlőtlenségei, vasúti mellékvonalakkal, balliberális kormányok, vidék ellen, vasúti mellékvonalak, mostani kormányzó, hagyományt követik, díjat alapító, emberi erőforrások, utánpótlás fontosságát, visegrádi négyek, jelöltek között, eurócsoport minisztereinek, szavazást eredetileg, szavazóhelyiségek zárása, napon kezdődik, egészségügyi hatóságok, fertőzésveszély csökkentése, volt elnök, rendőri erőszakról, elmúlt hetek,
© 2013 TVN.HU Kft.