Belépés
Koronavírus - Olaszországban tíz alá csökkent a halottak száma egy nap alatt
... hónappal ezelőtt alig tíz járat érkezett, most július második szombatján már kétszáz gép érkezett és indult el, a tavaly ilyenkor mért több mint ezerhez képest.
Giuseppe Conte miniszterelnök pénteken megerősítette, hogy a kormány év végéig meghosszabbítja a járvány miatti vészhelyzetet. A szenátus ellenzéki elnöke szombaton parlamenti szavazást sürgetett a kérdésről akár már...
2020-07-11 19:33:31
Koronavírus - Tánczos Barna szenátornál is kimutatták a fertőzést
... Nemzeti Liberális Párt (PNL) egyik politikusa, Vergil Chitac szenátor kapta el a fertőzést március első felében: ekkor az eset miatt kéthetes házi karanténba vonult Ludovic Orban román miniszterelnök, a kormány több tagja, a PNL állandó bizottsága és szenátusi frakciója, miután a fertőzött az előző napokban kapcsolatba került ezen testületek tagjaival.
Constantin Avramról, az...
2020-07-11 10:31:23
Román ellenzéki képviselő: nem forgott veszélyben az állam épsége, amikor Iohannis Erdély kiárusításával vádolt
... köszöntéssel gúnyolódva azzal vádolta meg szociáldemokrata politikai ellenfeleit, hogy oda akarják adni Erdélyt a magyaroknak, és feltette a kérdést: vajon mit ígért Orbán Viktor magyar miniszterelnök cserébe a megegyezésért? Iohannis arra reagált, hogy a szociáldemokrata párt vezetője által elnökölt képviselőházban nem vitatták meg a határidő eljárta előtt a Székelyföldnek autonó...
2020-07-11 07:04:21
Koronavírus - Franciaországban elérte a 30 ezret a halottak száma, éjfélkor véget ér a rendkívüli állapot
...
Kórházban péntek este 7036 fertőzöttet ápoltak, 157-tel kevesebbet, mint 24 órával korábban, de még mindig vettek fel 136 új beteget. A kórházi betegek közül 496-an szorultak lélegeztetőgépre, 16-tal kevesebben, mint csütörtök este. A járvány kezdete óta először csökkent ötszáz alá a súlyos betegek száma.
Az áprilisi tetőzéskor több mint 7200-an voltak az intenzív osztá...
2020-07-10 22:03:20
Koronavírus - Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású
... kapta, állítsanak össze egy javaslatcsomagot, hogy milyen intézkedésekkel tudják megakadályozni a vírus terjedésének újabb felfutását. Úgy tudja, ezt a javaslatcsomagot Orbán Viktor miniszterelnök a hétvégén áttanulmányozza, és a jövő héten várhatóak különböző intézkedések.
Lakatos Tibor kiemelt egy Tolna megyei esetet, ahol egy esküvőre Ausztriából érkezett a tanú; tünetmen...
2020-07-10 19:52:53
Babis: Csehország elégedetlen, de nem fogja akadályozni a helyreállítási csomag elfogadását
... átszámítjuk. Én határozottan nem kívánok a megállapodás útjában állni, de a maximumot szeretném kiharcolni Csehországnak. Azok a pénzek nekünk kellenek a beruházásokra" - szögezte le a miniszterelnök.
A cseh képviselőház pénteken határozatban támogatta a kormány álláspontját a 750 milliárd euró nagyságú helyreállítási alaphoz. Felszólította a kormányfőt, hogy a tervet és anna...
2020-07-10 19:22:52
Aggasztó hírek érkeztek
... - videó


Ahogy arról a Blikk is beszámolt, újra felgyorsult a koronavírus terjedése a balkáni országokban. Erről beszélt ma reggeli interjújában Orbán Viktor miniszterelnök is, aki szerint fel kell készülni az esetleges szigorításokra a közeljövőben.

A 24.hu most összeszedte, mi is pontosan a helyzet a leginkább érintett Horvátországban, Szlovéniáb...
2020-07-10 17:53:58
Koronavírus - Az olasz miniszterelnök megerősítette a vészhelyzet meghosszabbítását az év végéig
...
Giuseppe Conte a sajtóban megjelent híreket erősítette meg. A római kormány a hosszabbítást önálló rendelettel vezetheti be, nincsen szüksége parlamenti támogatásra.
A kormány döntésének hátterében a járványhelyzet alakulásának követésével megbízott egészségügyi bizottság előrejelzései állnak, melyek szerint a járványveszély nem ért véget, és ősszel második hullám is vár...
2020-07-10 17:22:46
Koronavírus - Belgiumban szombattól kötelező a maszk viselése
...
A miniszterelnöki hivatal által kiadott pénteki nyilatkozatban az is olvasható, hogy a maszk használata egyéb helyeken is "erősen ajánlott."
Az előírások alól kivételt képezhetnek a 12 éven aluliak, és azok, akiknek a maszk viselése egészségügyi okokból, orvos által is igazoltan ellenjavallott.
Amaszkviselés általános bevezetése azért lett szükséges, mert egyre több...
2020-07-10 13:42:24
Koronavírus - DK: Orbán ne zsarolja az EU-t!
... indulhasson el a gazdasági mentőcsomag, ha azonnal leállítják a Magyarországgal szemben kezdett, hetes cikk szerinti eljárást és a kifizetéseket nem kötik jogállami normákhoz.
A miniszterelnök azt akarja, hogy az európai kisvállalkozók és munkanélküliek addig ne kapjanak uniós támogatást, addig ne fordítsanak pénzt a koronavírus elleni gyógyszerek fejlesztésére, amíg az EU ne...
2020-07-10 13:01:56
1 2 3 .............2694 2695 .......4041 4042 ......5387 5388 5389 
Címkék: Tánczos Barna, Iohannis Erdély, Giuseppe Conte, Nemzeti Liberális Párt, Vergil Chitac, Ludovic Orban, Constantin Avramról, Orbán Viktor, Lakatos Tibor, halottak száma, állam épsége, rendkívüli állapot, megbetegedések jelentős, helyreállítási csomag, olasz miniszterelnök, vészhelyzet meghosszabbítását, maszk viselése, tavaly ilyenkor, járvány miatti, szenátus ellenzéki, kérdésről akár, fertőzést március, eset miatt, kormány több, előző napokban, szociáldemokrata párt, határidő eljárta, kórházi betegek, járvány kezdete, súlyos betegek, áprilisi tetőzéskor, intenzív osztá, vírus terjedésének, javaslatcsomagot Orbán, hétvégén áttanulmányozza, jövő héten, esküvőre Ausztriából, megállapodás útjában, maximumot szeretném, pénzek nekünk, cseh képviselőház, kormány álláspontját, koronavírus terjedése, balkáni országokban, esetleges szigorításokra, leginkább érintett, sajtóban megjelent, római kormány, hosszabbítást önálló, kormány döntésének, járványhelyzet alakulásának, miniszterelnöki hivatal,
© 2013 TVN.HU Kft.