Belépés
Lengyel választások - A végeredmény szerint is alsóházi többséget szerzett a Jog és Igazságosság
... a kabinet ö...
2019-10-14 23:22:39
Semjén Zsolt: az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megújítására
... is van ebben még elmaradás - tette hozzá.
Másrészt, ahol templomok vannak és a hitélet virágzik, ott a mindennapokban is megmutatkozik ennek pozitív hatása - jelentette ki a miniszterelnök-helyettes, felidézve egy régi mondást, amely szerint olcsóbb templomokat építeni, mint börtönöket.
Semjén Zsolt hangsúlyozta, hogy az egyház spirituális, erkölcsi szolgálata semmi más...
2019-10-14 21:12:38
Orbán Viktor: a magyar-lengyel ezeréves barátság az egyik legfontosabb erőforrásunk
... kezelése során" - írta Orbán Viktor, hozzátéve: többször bebizonyosodott már, hogy "a legnehezebb helyzetekben is számíthatunk egymásra".
Orbán Viktor biztosította a lengyel miniszterelnököt, hogy kormánya a jövőben is kész a szoros együttműködésre, hogy "minél eredményesebben képviselhessük közös érdekeinket".
"Sok erőt, egészséget és kitartást kívánok Önnek a követke...
2019-10-14 20:42:22
Orbán Azerbajdzsánban - Erdogannal tárgyalt a kormányfő kétoldalú és nemzetközi ügyekről
...
Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár a találkozó után az MTI-nek kifejtette: a török elnök köszönetet mondott azért, hogy Budapesten a közelmúltban megnyitották a Türk Tanács első európai irodáját.
A kétoldalú kapcsolatok további fejlesztéséről is tárgyaltak, Orbán Viktor pedig azt mondta, nagy várakozással tekint a magyar-török kor...
2019-10-14 18:22:19
Orbán Azerbajdzsánban - Orbán: további lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben
... Viktor, miután kíséretével megérkezett az azeri fővárosba, az elnöki palotában tartott találkozón arról beszélt, mindig megtiszteltetés a magyaroknak, ha Bakuba látogathatnak.
A miniszterelnök elmondta, vannak már magyar befektetések Azerbajdzsánban, és az együttműködés további lehetősége is nagyon ígéretes.
A kormányfő azt is mondta, méltányolja, hogy az azeriek jóindul...
2019-10-14 17:22:36
Brexit - A brit kormány szabadkereskedelmi viszonyt akar az EU-val, törvényben garantálja az EU-állampolgárok j
... megállapodással, akár anélkül.
Folyamatosan hangoztatja ugyanakkor azt az álláspontját is, hogy a kormány tartja magát a megállapodás nélküli Brexitet tiltó törvényhez.
A brit miniszterelnök eddig nem részletezte, hogy ezt a nyilvánvaló ellentmondást miképp oldaná fel.
A brit kormány e hónap elején terjesztette be Brexit-megállapodási javaslatát az EU-nak, az előző ...
2019-10-14 14:41:42
Katalán válság - A katalán kormány elutasítja, a spanyol kormány elfogadja az ítéletet
... ítélet a spanyol alkotmány három elvének megsértésén alapul, ezek pedig az egyenlőség, a területi sokszínűség és az ország területi egységének sérthetetlensége.
Az ügyvezető miniszterelnök szerint a függetlenségi vezetők figyelmen kívül hagyták a katalán társadalom nem függetlenségpárti többségének jogait, de törekvéseik megbuktak. Arra kérte a katalán kormányt, hogy minden k...
2019-10-14 14:32:37
Román kormányalakítás - Egymásnak ellentmondó feltételekkel támogatnák a pártok egy új kormány beiktatását
... mondta: Rom...
2019-10-14 13:42:08
Követ adsz?
... befolyásukat oly gyakran a maguk hasznára fordították, és nem az ország javára, ez felülhaladta azt a mértéket, amit Javaharlal Nehru el tudott viselni. Azt fontolgatta magában, hogy lemond miniszterelnöki tisztéről, és elvonul valahová messzire, hogy belső egyensúlyát visszanyerje. Ez idő tájt meglátogattam, és a beszélgetésünk végén adtam neki egy üvegcsét tele tablettákkal, ame...
2019-10-14 11:46:24
Katalán válság - Kilenc függetlenségi vezetőt ítéltek el zendülés miatt
... vannak, többen csaknem két éve.
A februárban kezdődött per során a legfelsőbb bíróság 52 tárgyalást tartott és 422 tanút hallgatott meg, köztük Mariano Rajoyt, Spanyolország volt miniszterelnökét.
Az eljárásban a vádlottak ártatlannak vallották magukat az ellenük felhozott vádpontokban. "Az én nézőpontomból semmi, amit tettünk nem bűncselekmény, és azokból a bűncselekmén...
2019-10-14 11:32:43
1 2 3 ............2599 2600 .......3898 3899 ......5197 5198 5199 
Címkék: Semjén Zsolt, Orbán Viktor, Orbán Azerbajdzsánban, Havasi Bertalan, Miniszterelnöki Sajtóirodát, Türk Tanács, Javaharlal Nehru, Mariano Rajoyt, végeredmény szerint, unióban Magyarország, legtöbb pénzt, magyar-lengyel ezeréves, egyik legfontosabb, kormányfő kétoldalú, magyar-azeri gazdasági, brit kormány, katalán kormány, spanyol kormány, hitélet virágzik, régi mondást, egyház spirituális, legnehezebb helyzetekben, lengyel miniszterelnököt, szoros együttműködésre, találkozó után, török elnök, közelmúltban megnyitották, kétoldalú kapcsolatok, azeri fővárosba, elnöki palotában, miniszterelnök elmondta, együttműködés további, azeriek jóindul, kormány tartja, megállapodás nélküli, brit miniszterelnök, nyilvánvaló ellentmondást, spanyol alkotmány, területi sokszínűség, ország területi, ügyvezető miniszterelnök, függetlenségi vezetők, katalán társadalom, katalán kormányt, maguk hasznára, ország javára, beszélgetésünk végén, üvegcsét tele, februárban kezdődött, legfelsőbb bíróság, vádlottak ártatlannak,
© 2013 TVN.HU Kft.