Belépés
Pozitívnak minősítette a magyar családvédelmi intézkedéseket a cseh kormányfő
...
"Nem állítom, hogy mi ugyanezt az utat fogjuk követni, de ez a helyes hozzáállás a népességnövekedéshez" - szögezte le.
Orbán Viktor miniszterelnök múlt vasárnapi évértékelőjén jelentette be, hogy hétpontos családvédelmi akciótervet indít a kormány. Ennek részeként egyebek között bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását, a legalább négygyermekes nők szja-m...
2019-02-17 12:52:04
Soltész: nemet mondunk a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre
...
Soltész Miklós a miniszterelnök múlt vasárnap bejelentett családvédelmi akciótervének külföldi kritikáira reagálva azt mondta: elfogadhatatlan a szemlélet, amely szerint egy afrikai édesanyától elvehető és más országba vihető a gyermeke csak azért, hogy ott egy olyan problémát orvosoljanak vele, amelynek megoldására az adott ország nem fordított gondot.
"Mi továbbra is á...
2019-02-16 15:41:44
Latorcai: erős családok nélkül nincs sikeres Magyarország
...
Latorcai János (KDNP) köszöntőjében úgy fogalmazott, az elmúlt évek kormányzati intézkedései komoly segítséget jelentettek a családoknak, az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett hétpontos családvédelmi akcióterv pedig további elemekkel erősíti a nemzetközi színtéren is példaértékű és egyedülálló magyar családpolitikát. Ezért bíznak abban, hogy pár éven belül számotte...
2019-02-16 13:21:19
Átadták a Dizseri Tamás szeretetszolgálati díjat
...
Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Protestáns Fórum vezetője köszöntőjében ismertette: az elismerést 2004-ben alapította a Bethesda Kórház, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinata, a Dunamelléki Református Egyházkerület és a németajkú protestáns gyülekezet fóruma, mert fölismerték, hogy "Dizseri Tamás élete és halála olyan üzenet és tanítás, amelyet nem szabad hag...
2019-02-16 13:01:15
Szijjártó: Magyarország érdeke a gazdasági együttműködés növelése Thaifölddel
...
A tárcavezető Csatcsai Szarikulja thaiföldi miniszterelnök-helyettessel folytatott megbeszélést, majd közös sajtótájékoztatójukon hangsúlyozta: térségében Thaiföld az elsőszámú kereskedelmi partnere Magyarországnak, óriási piac, ahol a magyar vállalatok eddig is sikerrel szerepeltek, és szeretnék még szorosabbra fűzni a gazdasági kapcsolatokat a két ország között.

...
2019-02-15 16:51:53
Izraeli lap: a névelő okozta a rövid lengyel-izraeli diplomáciai válságot
... népre.
Nem csak a The Jerusalem Post tévedett, hanem több más, Netanjahut idéző angol nyelvű lapban is azt írták, hogy a "the Poles" ("a lengyelek") kifejezés hangzott el, de ezt a miniszterelnöki hivatal ezt megcáfolta azzal, hogy hangfelvétellel igazolta: a "the" szó nem hangzott el.
Az izraeli kormányfő a múzeumban azt is hozzátette, hogy nem jelentős számú lengyel ...
2019-02-15 15:01:48
Soltész: a gyermekeink adják az ország jövőjét
... egy-egy ilyen tornaterem átadása pedig a sporton keresztül a közösségteremtést, az egészségvédelmet és a lelki életet is erősíti.
Soltész Miklós kifejtette, az Orbán Viktor miniszterelnök által múlt vasárnap bejelentett családvédelmi akcióterv minden korosztályt érint Magyarországon, az ország nagyon nagy többsége pedig örült ezeknek az intézkedéseknek.
A gyerekek befek...
2019-02-15 15:01:21
Saját családtámogatási elképzeléseket nyújt be a parlamentnek a Párbeszéd
...
Szabó Tímea indoklásként azt mondta, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által múlt héten bejelentett csomag nem képes javítani a demográfiai helyzeten, mert a legtehetősebbeket támogatja. Az intézkedések csak néhány ezer, legfeljebb néhány tízezer családon fognak segíteni, de őket sem ösztönzik a gyermekvállalásra - tette hozzá.
A Párbeszéd indítványa duplájára emelné a...
2019-02-15 14:41:19
A parlament elfogadta Románia költségvetését
... voksoltak 2 tartózkodás mellett. A tervezetet a román kormánykoalíció pártjai mellett a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) is támogatta.
A parlamenti vitán Viorica Dancila miniszterelnök elmondta, hogy a költségvetés 5,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol, a kormány optimizmusát pedig azzal indokolta, hogy fejlődik a gazdaság, összesen 50 milliárd lejt (10,5 mi...
2019-02-15 13:21:29
Előrehozott parlamenti választásokat tartanak április végén Spanyolországban
... nélkül, vagy kiírni a választásokat és szót adni a spanyoloknak, én a másodikat választom. Spanyolországnak továbbra is haladnia kell, továbbra is fejlődnie kell" - fogalmazott a miniszterelnök, aki bejelentését megelőzően rendkívüli tanácskozást tartott minisztereivel, döntéséről pedig tájékoztatta VI. Fülöp spanyol királyt is.
A kormányfő azután határozott az előrehozott vá...
2019-02-15 11:51:34
1 2 3 ............2547 2548 .......3821 3822 ......5094 5095 5096 
Címkék: Dizseri Tamás, Orbán Viktor, Soltész Miklós, Latorcai János, Balog Zoltán, Protestáns Fórum, Bethesda Kórház, Magyarországi Református Egyház, Dunamelléki Református Egyházkerület, Csatcsai Szarikulja, Jerusalem Post, Szabó Tímea, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Viorica Dancila, magyar családvédelmi, cseh kormányfő, nemzetközi munkaerő-, gazdasági együttműködés, névelő okozta, rövid lengyel-izraeli, gyermekeink adják, ország jövőjét, parlament elfogadta, utat fogjuk, helyes hozzáállás, fiatal házasok, legalább négygyermekes, miniszterelnök múlt, afrikai édesanyától, gyermeke csak, olyan problémát, adott ország, elmúlt évek, nemzetközi színtéren, elismerést 2004-ben, németajkú protestáns, tárcavezető Csatcsai, elsőszámú kereskedelmi, magyar vállalatok, gazdasági kapcsolatokat, miniszterelnöki hivatal, izraeli kormányfő, sporton keresztül, lelki életet, ország nagyon, gyerekek befek, demográfiai helyzeten, legtehetősebbeket támogatja, intézkedések csak, román kormánykoalíció, parlamenti vitán,
© 2013 TVN.HU Kft.