Belépés
Fidesz: Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
... migránsok elosztását erőlteti, erre utalnak a bevándorláspárti politikusok, a brüsszeli bizottság nyilatkozatai és tettei.
A Fidesz határozottan kiáll amellett, amit Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja is tartalmaz, azaz egyetlen országot se lehessen kötelezni akarata ellenére migránsok befogadására - rögzítette.
Hozzátette: a bevándorláspártiak arra készülnek, hogy h...
2019-04-18 12:51:37
EP-választás - 53 ezer ajánlást adott le a DK
... DK szóvivője, akitől azt kérdezték, hogy hazaárulás-e, ha egy kormányon levő erő orosz ügynököket enged be a magyar titkosszolgálatokhoz. A politikus úgy fogalmazott: Orbán Viktor miniszterelnök néhány hete különböző diplomáciai kedvezményeket adott egy orosz banknak, és ezzel "valószínűleg egy orosz titkosszolgálati központot telepített Budapestre". A magyar miniszterelnök ezzel ...
2019-04-18 12:41:13
Megégettek egy bangladesi lányt, aki szexuális zaklatással vádolta meg iskolaigazgatóját
... oldalakon.
A rendőrség 15 embert vett őrizetbe az ügyben. Az iskolaigazgató továbbra is őrizetben van, a lányt filmre vevő rendőrtisztet pedig áthelyezték. Sejk Haszina Vazed bangladesi miniszterelnök azt ígérte Nuszrat családjának, hogy a lány meggyilkolásáért felelős összes embert bíróság elé állítják.
A Banglades Mahila Parisad nevű jogvédő csoport szerint 2018-ban 9...
2019-04-18 11:21:37
EP-választás - Czunyiné: a választás tétje, hogy megfelelő válaszokat adjunk a migrációra
... támogassanak olyan tervezeteket, amelyek a migrációt ösztönzik.
Elmondta, hogy a Fidesz országszerte, így Komárom-Esztergom megyében is folytatja az aláírásgyűjtést Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának támogatásáért, amelynek célja a bevándorlás megállítása.
A képviselő kijelentette, azért kérik a Fidesz-KDNP választási listájának támogatását, hogy meg...
2019-04-18 11:21:16
EP-választás - Európában a magyar mezőgazdaság növekedési üteme a második legnagyobb
... migráció ügyét kezelni - jelentette ki Font Sándor.
A politikus arra buzdított, hogy ez ellen a legnagyobb ellenállást kell kifejteni a szavazatokkal, valamint Orbán Viktor miniszterelnök 7 pontos javaslatának támogatásával.
Kiemelte: elutasítják az Európai Egyesült Államok logikáját, amelyet Macron francia elnök és a Demokratikus Koalíció is a kampánytémájába vett, és...
2019-04-17 21:43:03
Izraeli választások - Kormányalakítási megbízást kapott Benjámin Netanjahu
... amelyeknek nem kellett volna, és kiemelte az Izraelben élő összes nemzetiség és vallás együttélésének, és együttműködésének fontosságát.
Benjámin Netanjahu közölte, hogy egyaránt miniszterelnöke kíván lenni a rá szavazó és a nem rá szavazó polgároknak. Emlékeztetett az eddigi kormányzása során elért eredményekre, és ezek folytatását ígérte.
Az államfő a múlt kedden meg...
2019-04-17 21:39:10
The Wall Street Journal: Washington és Peking várhatóan május végén aláírja a kereskedelmi megállapodást
... kitűztek céldátumokat, de ezeket eddig nem sikerült betartani.
A legutóbbi dátumra Donald Trump amerikai elnök utalt, amikor április 4-én a Fehér Házban fogadta Liu He kínai miniszterelnök-helyettest, a kínai delegáció vezetőjét. Trump akkor azt mondta: "négy héten belül, talán kicsit előbb, talán később, de valami nagyon nagyszabású dolgot jelentünk be".
Kedden Larry K...
2019-04-17 21:36:08
Brexit - Felmérés: a legtöbben Farage új Brexit Pártjára szavaznának, ha lesznek brit EP-választások
... közepén, mivel nem értettek egyet addigi pártjuk Brexit-stratégiájával.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May konzervatív párti miniszterelnök kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megál...
2019-04-17 21:34:47
Semjén: a külhoni magyarság jogvédelmének élharcosa távozott Hámos László halálával
... nemcsak az amerikai, de az erdélyi, kárpátaljai és a Kárpát-medence többi régiójában élő magyarság megőrzése, jogvédelme és magyar identitásának megerősítése területén - hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes.
Semjén Zsolt rámutatott: Hámos László a határon túli magyarok emberi jogi helyzetének folyamatos figyelésével, a jogsértésekkel szembeni rendszeres és határozott fell...
2019-04-17 21:32:44
Fidesz: az EP bevándorláspárti többsége újabb migrációt támogató tervet fogadott el
... voksoláson a Fidesz-KDNP képviselői nemmel szavaztak, de a magyar baloldal EP-képviselői nem utasították el a javaslatot. A szerdai történések újra megerősítik, amit Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja is megcélzott: a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak, illetve Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándor...
2019-04-17 21:21:53
1 2 3 ............2560 2561 .......3840 3841 ......5119 5120 5121 
Címkék: Benjámin Netanjahu, Wall Street Journal, Brexit Pártjára, Hámos László, Orbán Viktor, Sejk Haszina Vazed, Banglades Mahila Parisad, Font Sándor, Európai Egyesült Államok, Demokratikus Koalíció, Donald Trump, Fehér Házban, Kedden Larry, Theresa May, Semjén Zsolt, Soros György, bangladesi lányt, választás tétje, magyar mezőgazdaság, második legnagyobb, kereskedelmi megállapodást, legtöbben Farage, külhoni magyarság, bevándorláspárti politikusok, brüsszeli bizottság, kormányon levő, orosz banknak, orosz titkosszolgálati, magyar miniszterelnök, iskolaigazgató továbbra, lányt filmre, lány meggyilkolásáért, migrációt ösztönzik, aláírásgyűjtést Orbán, bevándorlás megállítása, képviselő kijelentette, politikus arra, legnagyobb ellenállást, kampánytémájába vett, eddigi kormányzása, múlt kedden, legutóbbi dátumra, kínai delegáció, brit EU-tagság, eredeti menetrend, határidőt eddig, londoni alsóház, határon túli, jogsértésekkel szembeni, magyar baloldal, szerdai történések, migráció kezelését, brüsszeli bürokratáktól,
© 2013 TVN.HU Kft.