Belépés
Az olasz Öt Csillag Mozgalom vezetője szerint tény, hogy Franciaország gyarmatosító politikája okozza a migráci
... érdekeltségbe tartozó afrikai államokból alig érkeznek menedékkérők Itáliába, Luigi di Maio kijelentette: Líbiában is a 2011-es "őrült" francia bombázás teremtett káoszt.
Az olasz miniszterelnök-helyettes minderről azután nyilatkozott, hogy Párizsban Nathalie Loiseau Európa-ügyi miniszter kabinetfőnöke bekérette az olasz nagykövetet, Teresa Castaldót az olasz miniszterelnök-...
2019-01-22 10:51:13
Illegális bevándorlás - Di Maio nyilatkozata miatt bekérették az olasz nagykövetet a francia külügyminisztérium
... gyarmatai, mert így kell azokat nevezni, csak a világnak csak a 15. legjelentősebb gazdasága lenne, s annak köszönhetően áll az elsők között, amit Afrikában művel" - mondta az olasz miniszterelnök-helyettes.
Párizs és Róma között nagyon feszült a diplomáciai viszony azóta, hogy 2018 júniusában kormánykoalícióra lépett a Matteo Salvini vezette bevándorlás-ellenes Liga és az el...
2019-01-21 18:22:21
Orbán Viktor a bajor CSU új elnökének: továbbra is számíthat a magyar kormány támogatására
... jómagam és a magyar kormány támogatására" - fogalmazott a kormányfő, sok sikert és jó egészséget kívánva Markus Södernek "felelősségteljes munkájához".
Markus Södert, Bajororsz...
2019-01-21 17:22:01
Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
... magyar fizetés "piszkosul és botrányosan alacsony" - tette hozzá.
Csányi Tamás, aki a Jobbik leendő országgyűlési képviselőjeként mutatkozott be arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és kormány átlépte a Rubikont. Az ellenzéki pártoknak ezért meg kell védeniük a munkavállalókat a saját kormányuktól - jelentette ki.
Bangóné Borbély Ildikó egy kérdésre azt felelt...
2019-01-21 15:52:06
Ismét előrehozott választást írhatnak ki Szerbiában
... előrehozott parlamenti választást a nyugat-balkáni országban. Az Ana Brnabic vezette kabinet megbízatása 2020-ban járna le, de a híresztelések szerint akár már idén áprilisban új miniszterelnöke lehet Szerbiának.
Az előrehozott választásokat az tenné indokolttá, hogy az ellenzék már hét hete tüntet Belgrádban és több szerbiai városban, az államfő lemondását követelve. Aleksan...
2019-01-21 15:01:42
Koszovó hivatalosan is megkezdte a hadsereg megalakítását
...
Az intézmény új névtábláját Ramush Haradinaj miniszterelnök, Rustem Berisha védelmi miniszter és Rahman Rama, a biztonsági szervek parancsnoka leplezte le. Az eseményen történelminek nevezték ezt a napot, és a védelmi miniszter azt is közölte, a biztonsági szervek hadsereggé alakítása mintegy tíz évet vesz majd igénybe.
A koszovói parlament tavaly december 14-én fogadta ...
2019-01-21 14:51:49
Felmérés: a szlovén miniszterelnök pártja átvette a vezetést a jobboldali ellenzéktől a támogatottsági listán
... Szociáldemokraták (SD) 11,7, a Baloldal (Levica) 7,1 és konzervatív Új Szlovénia (NSI) 4,1 százalékos támogatottsággal.
A 4 százalékos parlamenti küszöböt nem érte el Miro Cerar volt miniszterelnök balközép pártja, a Modern Közép Párt (SMC), a balközép Szlovén Nyugdíjasok Párt (DeSUS) és Alenka Bratusek volt miniszterelnök szintén balközép irányultságú pártja (Stranka AB) - m...
2019-01-21 13:11:31
BÉT - Eltérő elemzői várakozások a tőzsdén
... kisebb profitrealizálást tükröznek a múlt heti emelkedés után, ezért enyhe csökkenésre számít, ami a magyar piacon is meghatározó lehet.
A szakértő hozzátette: Theresa May brit miniszterelnök kora délután beszél a Brexit további lépéseiről, ami piacmozgató lehet.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője kifejtette: rövid távon továbbra is optimista a h...
2019-01-21 08:51:15
Az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje is zöldebb Budapestet, jobb közösségi közlekedést szeretne
... akármelyikük nyeri az előválasztást és a főpolgármester-választást, támogatni fogják egymást.
Horváth Csaba, aki fővárosi képviselő a vita elején arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kilenc éve indított háborút Budapest ellen, Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester mindenben kiszolgálta, azaz együtt tették tönkre Budapestet.
Elmondta, Budapestnek szabadság...
2019-01-20 18:42:39
Brexit - Felmérés: a brit vállalatvezetők elvetik a megállapodás nélküli kilépést
... elfogadását.
A válaszadók 2 százaléka előrehozott választások kiírását tartaná jó megoldásnak a kialakult parlamenti patthelyzet feloldására.
Theresa May konzervatív párti miniszterelnök több nyilatkozatában is határozottan elvetette az újabb népszavazás lehetőségét. A legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt is ellenzi az újabb EU-népszavazást, és elsősorban új parlamenti...
2019-01-20 15:11:49
1 2 3 ............2539 2540 .......3808 3809 ......5077 5078 5079 
Címkék: Csillag Mozgalom, Orbán Viktor, Párizsban Nathalie Loiseau Európa-ügyi, Teresa Castaldót, Matteo Salvini, Markus Södernek, Markus Södert, Csányi Tamás, Bangóné Borbély Ildikó, Ramush Haradinaj, Rustem Berisha, Rahman Rama, Miro Cerar, Modern Közép Párt, Szlovén Nyugdíjasok Párt, Alenka Bratusek, Stranka AB, Theresa May, Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, Horváth Csaba, Tarlós István, olasz nagykövetet, magyar kormány, munka törvénykönyvének, hadsereg megalakítását, szlovén miniszterelnök, jobboldali ellenzéktől, támogatottsági listán, brit vállalatvezetők, megállapodás nélküli, olasz miniszterelnök-, világnak csak, elsők között, diplomáciai viszony, ellenzéki pártoknak, saját kormányuktól, nyugat-balkáni országban, híresztelések szerint, előrehozott választásokat, tenné indokolttá, államfő lemondását, biztonsági szervek, eseményen történelminek, védelmi miniszter, koszovói parlament, balközép Szlovén, múlt heti, magyar piacon, szakértő hozzátette, vita elején, kialakult parlamenti,
© 2013 TVN.HU Kft.