Belépés
szabad pálinakfőzés

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán/MTI/MTVA

Orbán szerint a szabad pálinakfőzés bebizonyította, hogy a tartós dolgok gondolata nem csak Budapesten születik meg

Amit azonnal tudni kell
,,Miközben az ország fontos átalakuláson megy keresztül, ...
2020-09-27 22:05:48
90
Hosszú ideje miniszterelnöki emléklapot és kilencvenezer forintot kapnak a kilencvenedik életévüket betöltő személyek.

A gratulációt idehaza, Mosonmagyaróváron, önkormányzati képviselő, alpolgármester, polgármester személyesen adja át a születésnaposnak,ha az illető így kéri.

Az ilyen köszöntésekről a 26 150 példányban megjelenő Lajta Press heti régiós keres...
2020-09-03 06:10:19
Orbán Viktor: újabb tiltó intézkedések jönnek
A legnagyobb veszély továbbra is a koronavírus-fertőzés behurcolása, ezért szükség lesz újabb tiltó intézkedésekre - mondta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
A miniszterelnök elmondta: a magyar állapotokhoz képest a legtöbb országban romlik a koronavírus-helyzet, ezért az a korábbi állítása, hogy Magyarország számára a legnagyobb ...
2020-09-01 13:14:56
Harminc év, harminc név
...
1991. Göncz Árpád, köztársasági elnök, emlékmű avatás
Németh Boldizsár,( 1928-2007) Mosonmagyaróvári '56-os Egyesület titkár
1992. Katona Tamás, Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára
1993. Plutzer István, Mosonmagyaróvár polgármestere
1994. Tőkés László, Királyhágómelléki Református Egyházmegye püspöke
1995. Világhy ...
2020-08-22 05:40:34
Így árusították ki Gyurcsányék a Balatont
... leiratának részleteit.

A balatonaligaiak és a szocialista vezetők egyik megbeszélésén dr. Kajdi József, Antall József miniszterelnök hivatalának vezetője és Szilvásy György, a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára képviselte az állam és pártérdeket és magyarázta meg, miért nem visszaadják, hanem hasznosítják a MSZMP vagyonát, amiről törvényt is alkottak.
|...
2020-08-20 19:00:31
A szociáldemokratákat kérte fel kormányalakításra az észak-macedón államfő
... mandátum jutott.
Korábban a szociáldemokraták kijelentették, az albán kisebbség támogatására számítanak a kormányalakításkor, ám a DUI vezetése közölte, a támogatásért cserébe a miniszterelnöki posztot kérik, így az ország történetében először albán nemzetiségű kormányfője lehetne Észak-Macedóniának. Ettől a lehetőségtől Zoran Zaev eddig elzárkózott, a konzervatív VMRO-DPMNE ...
2020-08-13 12:51:51
Határon túli magyar fiataloknak kezdődött vitorlástábor Orfűn
...
Szili Katalin, a Kárpát-medencei autonómiatörekvések egyeztetéséért felelős miniszterelnöki megbízott a rendezvényenazt mondta: a tábor is mutatja, hogy a nemzeti összetartozás évében tervezett rendezvényeknek legalább egy részét sikerült, illetve sikerül megtartani a koronavírus-világjárvány ellenére.
Az augusztus 14-éig tartó kárpát-medencei vitorlástáborról szólva ki...
2020-08-12 07:15:40
Nyitrai Zsolt: a kormány kiemelt stratégiai partnerei a horgászok és a haltermelők
...
A magyar horgászok közössége az egyik legnagyobb civil szervezet Magyarországon, több mint 600 ezer taggal - mondta a Szövetségben a horgászokkal címen közzétett videóban a miniszterelnöki megbízott, megköszönve nekik, hogy védik és óvják a vízi és vízparti környezetet.
Bokor Károly, az egyik legismertebb horgászati szakíró a videóban arról beszélt, hogy a horgászok ma ...
2020-08-01 10:41:23
A lengyel kormánypárt EP-képviselője tiltakozik a testvérváros programban hozott brüsszeli döntés ellen
... elutasítás kapcsán a lengyel igazságügyi miniszter, Zbigniew Ziobro szerdán "határozott fellépésre" szólítótta fel Mateusz Morawiecki kormányfőt. Ziobro követelésére reagálva a lengyel miniszterelnöki hivatal vezetője, Michal Dworczyk miniszter egy csütörtöki interjúban elmondta: amennyiben az EB döntését hivatalosan is kézbesítik a lengyel kormánynak, az "minden bizonnyal magyará...
2020-07-31 11:21:49
Tizenöt autót adtak át a halőröknek
... negyedmillióval nőtt a horgászok száma Magyarországon, így a Mohosz - több mint 650 ezer taggal - Magyarország legnagyobb társadalmi szervezete - tette hozzá.
Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott közölte, hogy a kormány és a Mohosz együttműködése a magyar horgásztársadalomnak és a horgászturizmusnak is kedvez.
A közelmúlt intézkedései közül kiemelte, hogy az orvhalá...
2020-07-29 07:09:34
1 2 3 .............334 335 .......501 502 .......668 669 670 
Címkék: Orbán Viktor, Nyitrai Zsolt, Miniszterelnöki Sajtóiroda, Fischer Zoltán, Lajta Press, Kossuth Rádió Jó, Göncz Árpád, Németh Boldizsár, Katona Tamás, Miniszterelnöki Hivatal, Plutzer István, Tőkés László, Királyhágómelléki Református Egyházmegye, Kajdi József, Antall József, Szilvásy György, Zoran Zaev, Szili Katalin, Bokor Károly, Zbigniew Ziobro, Mateusz Morawiecki, Michal Dworczyk, észak-macedón államfő, kormány kiemelt, lengyel kormánypárt, testvérváros programban, szabad pálinakfőzés, tartós dolgok, ország fontos, kilencvenedik életévüket, gratulációt idehaza, ilyen köszöntésekről, legnagyobb veszély, miniszterelnök elmondta, magyar állapotokhoz, legtöbb országban, szocialista vezetők, szociáldemokraták kijelentették, albán kisebbség, támogatásért cserébe, miniszterelnöki posztot, ország történetében, lehetőségtől Zoran, konzervatív VMRO-DPMNE, rendezvényenazt mondta, nemzeti összetartozás, részét sikerült, augusztus 14-éig, magyar horgászok, egyik legnagyobb, horgászokkal címen,
© 2013 TVN.HU Kft.