Belépés
Gyöngyöspatai iskolaügy - Horváth László: egy rendkívül káros modellt jutalmaznak pénzzel
... szegregált oktatást elmarasztaló kúriai döntés, miszerint 100 millió forint kártérítést ítéltek meg azoknak a romáknak, akiket 2004-től külön oktattak a helyi iskolában.
A miniszterelnöki megbízott hangsúlyozta: a gyöngyöspatai iskola pedagógusait megbélyegezték és az intézményt tették felelőssé, mert nem készítette fel roma tanulóit megfelelő tudással, azonban ha külön nézzü...
2020-05-27 12:22:11
Németh Szilárd: a magyarok minden körülmények között számíthatnak a katonákra
... irányító törzsek 105 helyen felügyelik a létfontosságú vállalatokat és a kritikus infrastruktúrát - ismertette Németh Szilárd.
Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott hangsúlyozta: Magyarország kormányának fő célja a magyar emberek biztonságának védelme.
Biztonság nélkül nincs fejlődés, gazdasági növekedés. A Magyar Honvédség pedig a ...
2020-05-21 16:12:31
Koronavírus - Az orvostudomány vezető szakembereivel egyeztetett a miniszterelnök
... Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjána...
2020-05-16 09:31:37
Köszönet és megbecsülés az ápolóknak
... helytállását megköszönve úgy fogalmazott, hogy míg az orvosok jelentik az egészségügy "agyát", az ápolók a "szívet és a lelket".
Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott arról szólt, hogy köszönettel tartozunk a mintegy 70 ezer ápolónak, akik honfitársaink egészségét óvják és életeket mentenek.
"Áldozatos és felelősségteljes munkáj...
2020-05-13 10:14:04
Kásler: a magyar ápolók minden körülmények között helytállnak
... megköszönve úgy fogalmazott, hogy míg az orvosok jelentik az egészségügy "agyát", az ápolók a "szívet és a lelket".

Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott arról szólt, hogy köszönettel tartozunk a mintegy 70 ezer ápolónak, akik honfitársaink egészségét óvják és életeket mentenek.
"Áldozatos és felelősségteljes munkájukat soksz...
2020-05-12 13:12:08
Szili: egy perc is elég, hogy áldozzunk a nemzetért, a nemzeti közösségekért
... Bizottság közmeghallgatást tartson a témában.
Szili Katalin kiemelte: a petíciót már nemcsak a nemzetiregiok.eu ol...
2020-05-01 08:20:55
Koronavírus - Magyar Posta: az emberek elfogadták a kézbesítés új eljárási rendet
... céllal, hogy a közvetlen fizikai kontaktust elkerüljék, így ma már aláírás nélkül vehetik át az emberek a küldeményeket.
Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott arra hívta fel a figyelmet, hogy a Magyar Posta szolgáltatásai között külön költség nélkül elérhető az elektronikus csekkbefizetés, emiatt nem kell a postahivatalba menni.
A ...
2020-04-17 12:55:03
Koronavírus - Kormány: járvány idején is szükség van véradókra
... időszakban beteg volt, koronavírusos beteggel, fertőzöttel találkozott.
Matusovits Andrea hozzátette: a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, véradással nem.
Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott is a véradás fontosságát hangsúlyozta.
Magyarországon több mint negyedmillió önkéntes véradó él. Koronavírus-járvány idején mindenkitől azt kérik, hogy maradjanak otthon,...
2020-04-09 11:31:44
Koronavírus - Diabetes társaság: a cukorbetegek maradjanak otthon és folytassák a kezelést
... érvényessége a veszélyhelyzet idején meghosszabbodik, ezekért a papírokért nem kell elmenni a diabetológushoz - tette hozzá.
Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a videóban elmondta, hogy Magyarországon több mint egy millióan élnek cukorbetegséggel.
Nekik különösen fontos, hogy koronavírus idején otthon maradjanak - emelte ki.|...
2020-03-31 11:31:46
Koronavírus - Az orvostudomány képviselőivel egyeztetett Orbán Viktor
... Menedzserképző Központjának vezetője - mindketten korábbi egészségügyi államtitkárok -, Bedros Róbert, az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának beruházásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott vett részt.
Orbán Viktor kiemelte: szeretné megismerni a lehető legtöbb szakértő véleményét annak érdekében, hogy a kormány továbbra is a kellő időben hozhassa meg a szüks...
2020-03-26 11:11:38
1 2 3 ..........36 37 .....55 56 .....72 73 74 
Címkék: Horváth László, Németh Szilárd, Magyar Posta, Orbán Viktor, Nyitrai Zsolt, Magyar Honvédség, Szócska Miklós, Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjána, Szili Katalin, Matusovits Andrea, Menedzserképző Központjának, Bedros Róbert, Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának, rendkívül káros, magyarok minden, orvostudomány vezető, magyar ápolók, nemzeti közösségekért, emberek elfogadták, cukorbetegek maradjanak, orvostudomány képviselőivel, helyi iskolában, miniszterelnöki megbízott, gyöngyöspatai iskola, intézményt tették, létfontosságú vállalatokat, kritikus infrastruktúrát, magyar emberek, orvosok jelentik, közvetlen fizikai, elektronikus csekkbefizetés, postahivatalba menni, koronavírus cseppfertőzéssel, véradás fontosságát, veszélyhelyzet idején, kiemelt társadalmi, videóban elmondta, millióan élnek, lehető legtöbb, kormány továbbra, kellő időben, cseppfertőzéssel, felelősségteljes, cukorbetegséggel, közmeghallgatást, miniszterelnöki, meghosszabbodik,
© 2013 TVN.HU Kft.