Belépés
Párbeszéd: Szijjártó Péter mondjon le!
...
Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője vasárnap Budapesten, a Külügyminisztérium épülete előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta, öt napja nem tudni, hogy Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök miért, milyen körülmények között jött Magyarországra, és a magyar kormány miért "asszisztál" a meneküléséhez.
Nem tudni azt sem, hogy a kormány miért nem teljesíti a haza...
2018-11-18 14:46:06
Markus Söder bajor miniszterelnök megpályázza a CSU elnöki tisztségét
...
A január 19-én tartandó rendkívüli kongresszuson várhatóan egyedüli jelöltként induló politikus a Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság hírportálján ismertetett nyilatkozatában elmondta, hogy hosszú mérlegelés után és számos CSU-tag kérésének eleget téve készen áll a párt szolgálatába állni, ezért megpályázza az elnöki tisztséget.
Jelezte, hogy...
2018-11-18 14:16:05
Fáklyás felvonulással emlékezett Budapest egyesítésére az MSZP és a Párbeszéd
...
Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke azt mondta: Budapest úgy mondja el 145 éves történelmét, hogy a jövő nemzedékeinek követendő példát mutat és intő példát is nyújt, hogy minek nem szabad megtörténnie.
Felelevenítve 145 év történelmét Molnár Zsolt arra kérte a résztvevőket, vegyék kezükbe a város sorsát, formálják a jövőt, egyesítsék Budapest szabadságszerető választ...
2018-11-17 23:08:19
Fidesz: a baloldal kifosztotta Budapestet
...
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője és budapesti elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP és a DK szombati, a kormány és a főváros megállapodásának aláírásával kapcsolatos nyilatkozataira reagált.
Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester Budapest kifosztásáról írt alá szándéknyilatkozatot. A DK pedig úgy látja, a...
2018-11-17 23:07:48
Mol-INA-ügy - Horvát belügyminisztérium: az Interpol végrehajtó bizottsága Horvátország javára döntött Hernádi
...
A közlemény szerint az ügyben Horvátország és Magyarország írásban alátámaszthatta indokait, miután az Interpol Horvátországgal és Magyarországgal konzultációkat is folytatott.
Végezetül mindkét állam részéről lehetőség volt arra, hogy bizonyítékul felhozza állításait az Interpol végrehajtó bizottságának dubaji ülésén, amely után a szervezet Horvátország javára döntött,...
2018-11-17 23:07:09
Főpolgármesteri Hivatal: Horváth Csaba nem értett meg semmit a főpolgármester nyilatkozatából
...
Az ellenzéki képviselő sajtótájékoztatóján a megállapodás aláírására reagálva azt mondta, "a szándéknyilatkozat annyit sem ér, mint a papír, amelyre nyomtatták". Hozzátette, Tarlós István "bábfőpolgármesterként" folytathatja munkáját, hiszen egy kérdésre elismerte, akkor is támogatja a Fideszt, ha nem tartják be a mostani megállapodást.
A Főpolgármesteri Hivatal az MTI-...
2018-11-17 23:00:25
Andrej Babis kormányfő távozását követelték Prágában
...
A civil szervezetek által megszervezett tüntetés résztvevői gyakorlatilag megtöltötték a történelmi Óvárosi teret. A kormányfő ismételten közölte: nem kíván távozni hivatalából. A bársonyos forradalom évfordulója alkalmával megtartott tüntetéseket szerinte előre betervezték, s céljuk, hogy eltávolítsák őt a közéletből.
A kormányfő ellenes tüntetéseket elsősorban az vált...
2018-11-17 23:00:14
Gulyás: erősödik a főpolgármester szerepe a budapesti fejlesztésekben
...
Gulyás Gergely hangsúlyozta: a miniszterelnök elnökletével és a főpolgármester társelnökségével egy-két havonta összeülő tízfős, a kormány és a főváros által delegált tagokból álló testület minden esetben konszenzussal hozza majd meg döntéseit a legfontosabb kérdésekről.
Beszámolt arról is, hogy a testület az alakuló ülésén a többi között a HÉV-fejlesztésekkel kapcsolat...
2018-11-17 22:50:41
Orbán Viktor részvétét nyilvánította Pap Géza erdélyi püspök családjának
...
Az MTI-hez szombaton, a temetés napján eljuttatott levélben a kormányfő felidézte, megrendüléssel értesült arról, hogy az Erdélyi Református Egyházkerület 45. püspöke, főtiszteletű Pap Géza már nincs közöttünk.
Orbán Viktor úgy fogalmazott: a zord idők kipróbált és határozott vezetőket követelnek, akik nem rettennek meg a viharos szelektől, hanem kitartóan és hűségesen ...
2018-11-17 22:49:52
Még az idén megkezdi működését a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa
...
Tarlós István a főváros napján, Budapest egyesítésének 145. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a kormányfő jelenlétében jelentette be, hogy a rendezvény előtt aláírták a "tekintélyes horderejű és széleskörű" megállapodást, amelynek eredményeképpen "a főváros forrásbiztosítási lehetőségei előremozdulnak".
A kormany.hu-n közzétett megállapodásban az olvasható: Tarló...
2018-11-17 22:48:48
1 2 3 ............2516 2517 ......3774 3775 .......5031 5032 5033 
Címkék: Szijjártó Péter, Markus Söder, Főpolgármesteri Hivatal, Horváth Csaba, Andrej Babis, Orbán Viktor, Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, Barabás Richárd, Nikola Gruevszki, Bayerischer Rundfunk, Molnár Zsolt, Kocsis Máté, Tarlós István, Interpol Horvátországgal, Gulyás Gergely, Erdélyi Református Egyházkerület, baloldal kifosztotta, főpolgármester nyilatkozatából, főpolgármester szerepe, budapesti fejlesztésekben, idén megkezdi, magyar kormány, kormány miért, január 19-én, párt szolgálatába, elnöki tisztséget, jövő nemzedékeinek, város sorsát, főváros megállapodásának, közlemény szerint, ügyben Horvátország, szervezet Horvátország, ellenzéki képviselő, megállapodás aláírására, kérdésre elismerte, mostani megállapodást, civil szervezetek, történelmi Óvárosi, kormányfő ismételten, bársonyos forradalom, kormányfő ellenes, miniszterelnök elnökletével, főpolgármester társelnökségével, főváros által, legfontosabb kérdésekről, alakuló ülésén, többi között, temetés napján, kormányfő felidézte,
© 2013 TVN.HU Kft.