Belépés
Rosszcsont manó
Vers a lányaimnak... (eredeti fordítással)

Ha karomban tartalak az olyan mintha áthatolna a felhőkön a nap sugara,
(olyan nehezek vagytok már majd leszakad a kezem)
Abban a pillanatban arra gondolok ez bárcsak örökké tartana.
(bár letenni minél előbb szeretnélek titeket)
Rengeteg apró örömöt tudtok pillanatok alatt csinálni,
(na és persze sok ...
2018-12-12 19:49:18
Két világban élünk
...,,Két világban élünk - vagy egy két részből álló világban, ahol az egyik részt látjuk, a másikat nem. Saját biztonságunk érdekében arra figyelmeztetnek, hogy úgy éljünk, mintha a nem látható világ (a valóság többi része) valójában igazabb, súlyosabb és veszélyesebb lenne, mint a valóságnak az a része, amit látunk."

-John Eldredge-...
2018-12-12 18:23:59
Fővárosi Közgyűlés - A képviselők támogatták az e-jegyrendszer projektjének átalakítását
... a fővárost kárt - közölte.
A főpolgármester az mondta: amikor az előző ciklusban a BKK sikert ért el, akkor az ellenzék azt a BKK kizárólagos sikerének tüntette fel, és úgy tettek, mintha nem is lenne városvezetés. "Most, amikor úgy érzik, hogy valamiről találtak valamit, (...) úgy csinálnak, mintha nem is lenne BKK, hanem csak a fővárosi városvezetés" - tette hozzá.
Tar...
2018-12-12 18:22:49
A szakszervezetek a szociális párbeszéd felélesztését követelik a kormánytól
... Szakszervezetének (TBDSZ) elnöke a kormányzati igazgatásról szóló törvényről elmondta, hogy ez a törvény a kormányzati igazgatásban dolgozókat "a betanított munkások szintjére fogja süllyeszteni, mintha egy óriási, 70 ezer embert foglalkoztató összeszerelő üzemben dolgoznának majd." Kijelentését azzal indokolta, hogy a törvény hatályba lépésével nem fog számítani sem a tisztviselő...
2018-12-12 15:11:55
Gonosz
...,,A legtöbb ember nem úgy él, mintha a Történetnek lenne egy Gonosz Szereplője, aki zűrzavarossá teszi az életet."

-John Eldredge-...
2018-12-11 17:06:22
Az NVB nem hitelesítette Hadházy Ákos népszavazási kérdéseit
... hitelesíthető. Rádi Péter felhívta a figyelmet arra, hogy a gyűlöletkeltést a polgári törvénykönyv és a büntető törvénykönyv is szabályozza és tilalmazza, a kérdésből azonban úgy tűnik, mintha ez nem lenne jelenleg is szabályozva. Emellett a kérdésből a jogalkotó sem tudhatja, mi az a "többlet", amivel a jelenleg hatályos szabályozást ki kellene egészítenie.
A határozatok ne...
2018-12-11 17:05:24
-a bőség benned is ott van - folytatás
... évig csak néztem a telefonomat, de senkinek nem kellettem, annak ellenére, hogy Budapesten, milyen sok ember él.

Az igényem a ,,kell"-re megvolt, de a félelmeim mintha sokkal többet jelentettek volna számomra, mint az, hogy eltüntessem az álmaimat, és elkezdjem élni őket. Nagyon hűen visszatükrözi az akkori énemet, hiszen ,,segítséget" nyújta...
2018-12-11 13:21:15
Cseri Kálmán gondolataiból
... minden nap ugyanabban a pulóverben jön iskolába, és van egy húga is. A mama megengedte, a kislány kimosta, becsomagolta a két pulóvert, és elmondta: amikor hazafelé jött, boldogabb volt, mintha ő kapott volna ajándékot.
Ez meg van írva: jobb adni, mint venni.
Hallottunk egy családról, akik nagy nyomorúságban vannak. Az egyik házaspár elhatározta, hogy elmegy, és a számos...
2018-12-10 08:38:09
Felelős, hívő élet
..."Úgy vegyük ki részünket a jövő alakításából, mintha minden rajtunk múlna, és úgy bízzunk Istenben, mintha minden Rajta múlna."

- Ágoston - ...
2018-12-09 20:34:01
Testvériséget sürgetett Ferenc pápa Advent második vasárnapján
... süllyesztette őket. Innen pedig csakis a többiek iránti szeretet, gondoskodás és testvériség emelheti ki őket, mindenekelőtt a rászorulók irányában.
Ferenc pápa hasonlata szerint olyan, mintha az emberi kapcsolatok útja tele lenne lukakkal, de "lukakkal teli úton nem lehet haladni".
Hangsúlyozta, hogy a társadalom sivatagjában elsőkként a hívőknek kell utat mutatniuk, ...
2018-12-09 15:32:26
1 2 3 .....5334 5335 ..8001 8002 ..10667 10668 10669 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Hadházy Ákos, Cseri Kálmán, Gonosz Szereplője, Rádi Péter, képviselők támogatták, e-jegyrendszer projektjének, szociális párbeszéd, olyan mintha, pillanatban arra, egyik részt, valóság többi, fővárost kárt, előző ciklusban, fővárosi városvezetés, kormányzati igazgatásról, kormányzati igazgatásban, betanított munkások, törvény hatályba, legtöbb ember, figyelmet arra, polgári törvénykönyv, büntető törvénykönyv, kérdésből azonban, jelenleg hatályos, félelmeim mintha, akkori énemet, mama megengedte, kislány kimosta, egyik házaspár, jövő alakításából, többiek iránti, rászorulók irányában, emberi kapcsolatok, társadalom sivatagjában, hívőknek kell, gyűlöletkeltést, szakszervezetek, figyelmeztetnek, főpolgármester, felélesztését, mindenekelőtt, visszatükrözi, testvériséget, hitelesítette, gondolataiból, foglalkoztató, hitelesíthető, nyomorúságban, süllyesztette, kijelentését, projektjének, zűrzavarossá, biztonságunk, népszavazási, jegyrendszer, összeszerelő, süllyeszteni, városvezetés,
© 2013 TVN.HU Kft.