Belépés
Két év után hazatérhettek a szétválasztott Bangladesbe
... szervezett videokonferencián Sheikh Hasina, Banglades miniszterelnöke.
Az ikrek szülei kifejezetten kérték, hogy az életükben nagy mérföldkövet jelentő hazabocsátásnál a missziós orvoscsapat vezetője, a műtétsorozat koordinátora, Pataki Gergely is jelen legyen, aki köszönetet mondott az eredményes emberi és szakmai együttműködésért.
Az édesanya az elmúlt hónapokban a kis...
2021-03-17 13:57:58
Cselekvés Alapítvány: sikeresen szétválasztották a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket
... kislánynak megteremtették a jobb élet lehetőségét, a lépések külön is tudományos jelentőséggel bírnak, mert új kezelési lehetőségek előtt nyitják meg az utat.
Az alapítvány magyar orvoscsapatát 2017-ben 15 évnyi hazai és 7 évnyi missziós tevékenység után kérték fel az akkor másfél éves Rabeya és Rukaya szétválasztására.
A teljes egészében magyar tervezésű és kivitelezésű...
2019-08-02 09:11:59
Cselekvés Alapítvány: Bangladesben lesz a fejüknél összenőtt sziámi ikrek végleges szétválasztó műtétje
... szétválasztásuk.
Hozzátették, a sziámi ikrek jól vannak, műtétsorozatuk féléves magyarországi plasztikai sebészeti szakasza sikerrel zárult.
Emlékeztettek: a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány orvoscsapatát 2017 novemberében, 15 évnyi hazai és 7 évnyi missziós tevékenység után kérték fel a szülők és a bangladesi kollégák az akkor másfél éves Rabia és Rukia szétv...
2019-07-16 12:52:19
Az ebola mellett megjelent a Marburg-vírus is
... mondta el hétfőn Jane Aceng, az állami egészségügyi szolgálat igazgatója. A lakosságot a legnagyobb fokú éberségre intették. Az egészségügyi minisztérium riasztott minden sürgősségi orvoscsapatot, amelyeknek tapasztalatuk van az ilyen életveszélyes betegségek elleni küzdelemben.

Tilos az érintkezés

Az eddigi hasonló járványokat viszonylag hamar megfékezték Ug...
2014-10-09 10:51:10
1 
Címkék: Cselekvés Alapítvány, Sheikh Hasina, Pataki Gergely, Kiszolgáltatottakért Alapítvány, Jane Aceng, szétválasztott Bangladesbe, fejüknél összenőtt, ebola mellett, ikrek szülei, életükben nagy, missziós orvoscsapat, műtétsorozat koordinátora, eredményes emberi, elmúlt hónapokban, jobb élet, lépések külön, alapítvány magyar, akkor másfél, teljes egészében, sziámi ikrek, bangladesi kollégák, állami egészségügyi, legnagyobb fokú, egészségügyi minisztérium, ilyen életveszélyes, eddigi hasonló, szétválasztására, szétválasztották, együttműködésért, szétválasztásuk, hazabocsátásnál, miniszterelnöke, szétválasztott, műtétsorozatuk, megteremtették, orvoscsapatot, hazatérhettek, tapasztalatuk, orvoscsapatát, jelentőséggel, életveszélyes, emlékeztettek, magyarországi, műtétsorozat, minisztérium, koordinátora, bangladesben, kivitelezésű, egészségügyi, kifejezetten, mérföldkövet, novemberében, szétválasztó, bangladesbe, megfékezték, járványokat, hozzátették, tevékenység, lehetőségek, orvoscsapat, küzdelemben, lehetőségét,
© 2013 TVN.HU Kft.