Belépés
A gyenge veseműködés tünetei
... felel a vér megtisztításáért, illetve a méreganyagok szervezetből történő kihajtásáért, amit a vizelet ürítése révén hajt végre. Nagyon lényeges, hogy odafigyeljünk a vesénk egészségére, mivel, ha megbetegszik, sok más egészségügyi problémánk keletkezhet.

Előfordulhat, hogy a vese nem tudja elvégezni a feladatait, nem kielégítő a szervezet méregtelenítése, ami miatt tox...
2021-08-03 21:10:27
A pikkelysömör természetes ellenszerei
... Kúraszerűen természetes módszereket is alkalmazhatunk, például adhatunk a fürdővizünkhöz Epsom-sót, fürdőolajat vagy holt-tengeri sót.

A forró vizet és a szappant azonban kerüljük, mivel súlyosbíthatják a tüneteket. Fürdés után pedig még a nedves bőrt kenjük be speciális pikkelysömör gyógyítására alkalmas kenőcsökkel, krémekkel.

Mivel a stressz miatt is fellá...
2021-08-03 20:18:06
Az agy egészségének megőrzése idősebb korban is fontos
... neurodegeneratív változásokat okoz, azaz csökkennek az agyi funkciók és a kognitív működés is zavart szenvedhet. Ezért is kulcsfontosságú a vitaminok és ásványi anyagok rendszeres bevitele, mivel ezek a tápanyagok csökkentik a kognitív hanyatlás kockázatát.

A táplálkozás tehát kulcsszerepet játszik az egészséges agyműködés fenntartásában. Különösen igaz ez az idősebb sz...
2021-08-03 20:16:24
Soha ne légy szomorú
... látod a fényt, a Napot, nyisd ki jobban ...
2021-08-02 18:22:59
Az édesköményről
... édesköménymag a szem egészségét is támogatja, hiszen nagy mennyiségben tartalmaz A-vitamint, amely nélkülözhetetlen a szem számára. Az édeskömény-kivonat hasznos lehet glaukóma kezelésére.

Mivel ez a mag rostokban is gazdag, így a fogyókúránkat is támogathatja, de vízhajtóként is jól működik és javítja az anyagcserét is.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a...
2021-08-01 21:32:21
A biozöldségekről
Szinte mindenhonnan azt halljuk, hogy táplálkozzunk egészségesen, fogyasszunk minél több organikus, bioélelmiszert, mivel ezek a legegészségesebbek. Ez valóban így van. Mindenképpen érdemes egy kicsit több pénzt fizetni ezekért a táplálékokért, hiszen hosszabb távon sokkal jobban megéri, mivel támogatják az egészségünket. Mutatjuk is, hogy miért.

Amennyiben biotáplálékot...
2021-08-01 21:22:10
Hormonműködést zavaró táplálékok
... más, mint egy stresszhormon, amelynek reggel a legmagasabb a szintje és este a legalacsonyabb.

A hagyományos fehér cukor nagyobb mennyiségű fogyasztása szintén nem egészséges, mivel megzavarhatja a hormonok munkáját. Leginkább az inzulin működését érintheti, ami először inzulinrezisztenciát, majd cukorbetegséget okozhat. A cukor a ghrelin és a leptin, azaz az éhség és a...
2021-08-01 21:19:39
Kisfőnök
... volt a közelben, mentőt hívtam, elvitte. Ennyi a történet röviden, igen, de erről kell(ene) egy jelentést írni a központ felé. A baj az, ha megírom, akkor a főnöknek ezzel foglalkoznia kell. Mivel az állomásfőnök szabadságon van, ezért a kisfőnök lenne az akinek ezt megkell tennie. Persze azonnal jelezte, hogy ne csináljak semmit. Én csökönyös vagyok és megírtam, és el is küldtem ...
2021-07-30 20:22:44
Légy kezdeményezője a jónak!
... királlyal vagy a hadseregparancsnokkal?"

Elizeus nem volt megelégedve a válaszával, amikor az asszony azt felelte neki, hogy meg van elégedve, hogy nincs szüksége semmire mivel itt lakik, a saját népe körében. Megkérdezte a szolgáját, hogy mit lehetne tenni érette, hogy nélkülöz-e valamit az asszony. Kezdeményezett és az első úttorlasz nem állította meg. Van itt e...
2021-07-30 07:40:44
Datolya előnyeiről
... neurodegeneratív betegségek.

A férfiak esetében a szexuális egészséget is javíthatja ez a gyümölcs, hiszen fokozza a spermaszámot és támogatja a jobb szexuális teljesítményt is.

Mivel a datolyának gyulladáscsökkentő hatása is van, segíthet megakadályozni, hogy az agyban plakkok képződjenek. Ez azért is lényeges, mert ezek hozzájárulnak a kognitív funkciók han...
2021-07-29 21:02:33
1 2 3 ........8380 8381 ....12570 12571 ....16759 16760 16761 
Címkék: gyenge veseműködés, pikkelysömör természetes, méreganyagok szervezetből, vizelet ürítése, vesénk egészségére, szervezet méregtelenítése, fürdővizünkhöz Epsom-sót, forró vizet, szappant azonban, nedves bőrt, stressz miatt, agyi funkciók, kognitív működés, tápanyagok csökkentik, kognitív hanyatlás, táplálkozás tehát, egészséges agyműködés, szem egészségét, szem számára, kicsit több, hagyományos fehér, hormonok munkáját, inzulin működését, történet röviden, jelentést írni, központ felé, főnöknek ezzel, állomásfőnök szabadságon, kisfőnök lenne, saját népe, első úttorlasz, férfiak esetében, szexuális egészséget, jobb szexuális, agyban plakkok, kognitív funkciók, nélkülözhetetlen, megtisztításáért, neurodegeneratív, biozöldségekről, gyogyszernelkul, kulcsfontosságú, méregtelenítése, súlyosbíthatják, cukorbetegséget, kezdeményezője, hormonműködést, legalacsonyabb, megakadályozni, kezdeményezett, fenntartásában, alkalmazhatunk, fürdővizünkhöz, bioélelmiszert, odafigyeljünk, kulcsszerepet, hozzájárulnak,
© 2013 TVN.HU Kft.