Belépés
Fullmetal Alchemist
... alkímia az egyik legfejlettebb tudományos eljárás. A történet egy testvérpárról, Edward és Alphonse Elricről szól, akik a Bölcsek köve után kutatnak, hogy visszaszerezzék testüket,
mivel Edward jobb karját és bal lábát, Alphonse pedig az egész testét elvesztette, miután sikertelenül próbálták alkímiával visszahozni halott édesanyjukat.

Magyarországon az első anime...
2023-03-29 09:48:12
Amiben most élünk,
... magatokat megismerve, másokat segítve, mások felé a jót sugározni. Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz, utólag kiderülhet, hogy jó. Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére, mivel mindenkinek joga van a saját világához. Tökéletes ember nincs, mert akkor nem a földön lennénk. Mindenkit arra tanítok, hogy legyen önmaga, hogy betölthesse azt a feladatot, amire szül...
2023-03-28 22:55:50
Gyógynövények, amelyek csillapítják a hátfájást
... rendelkezik.

A kamilla is remek gyógynövény, hiszen nyugtatólag hat az ízületekre és az izmokra. Ha ilyen panaszaink vannak, napi két csésze kamillateát is elfogyaszthatunk.

Mivel a bojtorjánnak méregtelenítő hatása van, így a vér tisztításában is aktívan részt vesz. Amennyiben a szervezetünk megszabadul a méreganyagoktól, úgy a fájdalom is csökkenhet.
|...
2023-03-27 22:00:05
A sok fruktóz akár még májbetegséget is okozhat
... fenn.

A nem alkoholos zsírmáj egy olyan betegség, amelynek semmi köze az alkoholfogyasztáshoz. Ennél a betegségnél túl sok zsír halmozódik fel a májsejtekben, ami azért is veszélyes, mivel a nem alkoholos zsírmájbetegség akár súlyos májkárosodáshoz is vezethet. Éppen olyan májkárosodáshoz, mint amilyen betegséget az alkohol okoz.

A fruktóz mértéktelen fogyasz...
2023-03-27 21:52:04
Húgyúti fertőzésekre
... érdemes azokat rendszeresen fogyasztani.

A zöld tea is sokat segíthet ennek a betegségnek a megszüntetésében. Katekin nevű vegyületben gazdag, amely antioxidáns hatással rendelkezik. Mivel antimikrobiális hatással is bír, így segít a szervezetből kisöpörni a baktériumokat.

Az almaecet is segítségünkre lehet, hiszen nagy szerepe van a húgyhólyagfertőzés megelő...
2023-03-27 21:48:44
Terjed az SMS-NYAK szindróma
... akadályozzák a köztük futó, az agyba friss vért szállító artériák útját, így az oxigénhiány miatt gyakran alakul ki szédülés, krónikus fejfájás.

Mit tehetünk ellene?

Mivel ezeknek az eszközöknek a használat szinte elkerülhetetlen a mindennapi élet során, ezért próbáljuk meg tudatosan helyes testtartásban használni a mobileszközöket. Ahelyett, hogy a fejünket ...
2023-03-26 16:05:52
A természet illata nyugalommal tölthet el bennünket
... múltbeli élmények és a természetben érezhető illatok hatására.

A természet illata fokozza bennünk a relaxációs érzetet, ez pedig csökkenti a stresszt és a szervezet kortizolszintjét. Mivel a magas kortizolszint sok betegség kialakulásával hozható összefüggésbe, így a természet, az erdő akár még a betegségek elkerülésében is a segítségünkre lehet.
Forrás :http...
2023-03-26 15:54:03
Rejtőzködő villák és történetek a budai hegyekben
... ide, de egész családjával itt is lakott. Úgy tűnik, nem hiába volt a várkastélyszerű külső, egy királyi hercegnek, József Ferencnek is megtetszett a villa. Egy-két vargabetű után - mivel a szokásjog szerint főhercegként nem vásárolhatott egy mezei polgártól, így előbb egy Erdődy gróf kezébe került épület,és onnan a főúrhoz - aki be is költözhetett 1924-ben, újdonsült f...
2023-03-25 19:30:52
Négy jele annak, hogy nem ez az első földi életed !
... Anélkül, hogy egoistának tűnnél, jobban megérted és szélesebb értelemben fogod fel az élet kihívásait, mint mások. Talán ezért is vagy itt: segíteni másoknak elérni a céljaikat.

Mivel éltél már itt, tisztában vagy a türelem, őszinteség és önelemzés fontosságával. Amit más 10 év alatt tanul meg, az neked egy év alatt sikerül, mert a lelked sok mindent átélt már és fel tu...
2023-03-25 13:01:12
A tavaszi allergiának nem muszáj rémálomnak lennie
... hatását. A diófélék, a halak, a gyümölcsök és a zöldségek enyhíthetik az allergiás tüneteket a pollen ellen küzdő aktív összetevők miatt. A halolaj és a krillolaj fogyasztása is javasolt, mivel omega-3 zsírsavakban bővelkednek, amelyek jelentős gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkeznek.

A szezonális allergiák tehát sokféle tünetet okozhatnak. Az allergiát okozó pollene...
2023-03-24 22:30:40
1 2 3 ........8467 8468 ....12701 12702 ....16933 16934 16935 
Címkék: Fullmetal Alchemist, Alphonse Elricről, József Ferencnek, természet illata, budai hegyekben, első földi, tavaszi allergiának, egyik legfejlettebb, egész testét, első anime, magunk képére, saját világához, földön lennénk, bojtorjánnak méregtelenítő, szervezetünk megszabadul, olyan betegség, alkohol okoz, fruktóz mértéktelen, szervezetből kisöpörni, köztük futó, agyba friss, oxigénhiány miatt, használat szinte, mindennapi élet, természetben érezhető, relaxációs érzetet, szervezet kortizolszintjét, magas kortizolszint, erdő akár, betegségek elkerülésében, segítségünkre lehet, várkastélyszerű külső, királyi hercegnek, szokásjog szerint, mezei polgártól, főúrhoz &#8211, élet kihívásait, zöldségek enyhíthetik, allergiás tüneteket, pollen ellen, krillolaj fogyasztása, szezonális allergiák, allergiát okozó, elfogyaszthatunk, kortizolszintjét, megszüntetésében, várkastélyszerű, zsírmájbetegség, mobileszközöket, májkárosodáshoz, méreganyagoktól, visszaszerezzék, elkerülhetetlen, antimikrobiális,
© 2013 TVN.HU Kft.