Belépés
A fogyasztói magatartások kutatásával foglalkozó központ kezdte meg működését a Pécsi Tudományegyetemen
... felfigyel-e az alany, vagy mennyire hatékony egy adott termékkihelyezés, üzleten belüli kommunikációs anyag. A stabil szemkamerával pedig egy weboldal felhasználóbarát jellegét, illetve egy internetes vásárlási folyamat gördülékenységét, hatékonyságát tudják mérni.
Németh Péter ismertetése szerint a központ már dolgozott együtt szállodával és kereskedelmi lánc üzletében is vé...
2020-01-29 09:21:02
Újabb csúcsra emelkedett az online kiskereskedelmi forgalom Németországban
...
A németországi fogyasztók 94 milliárd euró értékben adtak le megrendeléseket árucikkekre és szolgáltatásokra az internetes áruházakban és a csomagküldő szolgáltatóknál 2019-ben, ami 9,9 százalékos növekedés az egy évvel korábbi 85,5 milliárd euróhoz képest.
A leginkább meghatározó trend a mobil eszközök térnyerése, az okostelefonnal vagy táblagéppel leadott rendelések a...
2020-01-21 18:06:43
Bankkártyával is ki lehet fizetni a határidőn túli pótdíjakat
...
A közleményben azt írták, hogy a fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártyaadatokat megadva jut el az ügyfél a befizetésig. A tranzakció mobil eszközről is kezdeményezhető.
A BÖK Kft. saját fejlesztésének köszönhetően az érintettek kényelmes, gyors és biztons...
2019-12-05 13:42:23
Nem ért véget az árveszély Velencében
... pedig a megemelkedett vízben szétmállnak.
A velenceieket szirénazúgás fi...
2019-11-16 12:41:10
Elindult az országos Takarékbank
... adózott eredmény fenntartható elérése a cél - jelezte a bank.
A Takarékbank szolgáltatásai a folyamat végén minden csatornán elérhetővé válnak: hagyományos ügyintézéssel, telefonon és interneten, illetve ezek személyre szabott kombinációjával.
A tájékoztatás szerint a pénzintézet jelentős üzleti korszerűsítést tervez, új termékekkel és szolgáltatásokkal, új, korszerű, di...
2019-11-06 12:31:55
Bővült a Neumann Társaság ingyenesen letölthető kiberbiztonsági tankönyve
... működésének leírása, illetve egy külön ismertető arról, hogy miként érdemes otthon szabályozni a digitális eszközök használatát a gyermekek számára, és hogyan lehet megóvni őket például az internetes zaklatástól.
Az új kiadás emellett konkrét tippekkel is szolgál arra, hogy miként tudjuk megóvni az adatainkat utazás közben, például ha idegen, éttermi vagy szállodai wifi háló...
2019-10-17 16:51:43
Cisco: három év múlva a wifi lesz a legfőbb internetes csatorna
...
A társaság szerint tovább növekszik a hotspotok elterjedtsége is, a Cisco becslései szerint a nyilvános, vezeték nélküli internet-hozzáférési pontok száma 2021-ben világszerte meghaladja az 500 milliót, ami a 10 évvel ezelőtti érték 500-szorosa.
Az elemzés alapján a wifi 6 már az idén új korszakot nyit: az új szabvány már az 5G-vel azonos technológiai alapokra épül, de a...
2019-10-04 07:11:01
Harmincöt borászat és félszáz program a Villányi Vörösbor Fesztiválon
... fesztiválbu...
2019-09-14 16:31:28
A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására
... hozzá.
A Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország a jövőben közösen bővíti majd gigabitképes szolgáltatásait, az egyesült vállalat képes lesz teljes körű - mobil-, vezetékes szélessávú internet, televízió és telefon - szolgáltatások nyújtására.
A felvásárlással a Vodafone Európa legnagyobb vezetékes szolgáltatója lesz: 116,3 millió mobil-, és 22,1 millió televíziós üg...
2019-07-18 11:31:59
Magyar egyetemisták tanulhatnak az 5G rendszerek működéséről Kínában
... kultúrával, majd a második héten a Huawei székhelyén, a dél-kínai Sencsenben a cég legújabb technológiáival, egyebek mellett az ötödik generációs mobil távközlési rendszerekkel, a Dolgok Internete (IoT) megoldásokkal és a mesterséges intelligenciával (AI) kapcsolatos fejlesztésekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők.
Gecse Mariann, a Huawei Technologies Hungary Kft. kormányzat...
2019-06-03 23:48:20
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: Pécsi Tudományegyetemen, Neumann Társaság, Villányi Vörösbor Fesztiválon, Németh Péter, Vodafone Magyarország, Vodafone Európa, Dolgok Internete, Gecse Mariann, Huawei Technologies Hungary Kft, fogyasztói magatartások, online kiskereskedelmi, határidőn túli, árveszély Velencében, országos Takarékbank, wifi lesz, legfőbb internetes, adott termékkihelyezés, stabil szemkamerával, weboldal felhasználóbarát, internetes vásárlási, németországi fogyasztók, internetes áruházakban, csomagküldő szolgáltatóknál, leginkább meghatározó, mobil eszközök, okostelefonnal vagy, fizetés folyamata, bankok hasonló, tranzakció mobil, érintettek kényelmes, megemelkedett vízben, velenceieket szirénazúgás, folyamat végén, tájékoztatás szerint, pénzintézet jelentős, külön ismertető, digitális eszközök, gyermekek számára, internetes zaklatástól, adatainkat utazás, társaság szerint, hotspotok elterjedtsége, elemzés alapján, 5G-vel azonos, jövőben közösen, egyesült vállalat, második héten, dél-kínai Sencsenben,
© 2013 TVN.HU Kft.