Belépés
Isten és az anyagi javak
... törvénye nem ennyire rugalmas. És ha mi azt tartjuk a fő dolgunknak, hogy Isten akaratát cselekedjük a jelenvaló világban, akkor jobban tesszük, ha gondosan ügyelünk, nehogy ,,modernizáljuk" erkölcsi követelményeinket. Dühíteni tud-e még, hogy társadalmunkat, a legmagasabb rangúaktól a legalacsonyabb rangúakig át- meg átjárja a lopás, a megvesztegetés és a mások kiuzsor...
2021-01-01 22:30:27
LMP: nincs mentség a kormány vétójára
... azzal indokolta: "amíg nem tudjuk, mennyi forrás áll majd rendelkezésre a következő uniós költségvetésből arra, hogy - akár a karbonsemlegesség elérése érdekében - a gazdaságunkat modernizáljuk, nem tudunk a javaslatról felelősen dönteni".
Ungár Péter ezt úgy összegezte: a kormány azért mondott nemet, mert az unió nem ad pénzt. Hozzátette ugyanakkor, hogy a kérdés sokkal súly...
2019-07-03 12:51:34
Átadták a 2018-as Prima Primissima Díjakat
... volt a kulturális mecenatúrában és a segítségre szorulók támogatásában."
A kuratórium elnöke kiemelte: "öröksége arra kötelez minket, hogy a Prima Primissima Díjat fenntartsuk, modernizáljuk, és úgy vigyük tovább, hogy a következő generációk szemében is releváns értékmérőként szolgáljon".
Az eseményen részt vett Áder János köztársasági elnök és felesége, Kásler Miklós, a...
2018-12-07 21:22:13
Az Európai Parlament is jóváhagyta a Juncker-terv meghosszabbítását
... munkahelyeket teremtett és csökkentette az egyenlőtlenségeket" - mondta José Manuel Fernandes néppárti jelentéstevő.
Udo Bullmann szociáldemokrata képviselő hangsúlyozta: "javítjuk, modernizáljuk és a szegényebb régiók számára könnyebben elérhetővé tesszük az alapot".
A tagországok nagyköveti szinten november elején ütötték rá a pecsétet a két uniós társjogalkotó, az Eur...
2017-12-12 13:30:34
A francia kormány kész tíz évvel meghosszabbítani az atomerőművek üzemidejét
... előírja.
Jean-Bernard Levy, a francia állami áramszolgáltató, az EDF elnöke már február közepén jelezte, hogy "az állam hozzájárult ahhoz, hogy a jelenlegi nukleáris parkot úgy modernizáljuk, hogy a 40 évre tervezett üzemidőt 50-60-ra növeljük az atombiztonság garantálása mellett".
Az energetikai átmenetről tavaly elfogadott törvény kimondja, hogy Franciaország energiael...
2016-02-29 14:22:15
Összeverekedett a Fidesz, az MSZP és az LMP azért, hogy nek
... infrastruktúra épüljön, hogy az oktatás és a tényleges munkahelyteremtés kimozduljon a holtpontról. Tessék tenni azért, hogy munkahelyek jöjjenek létre, hogy legyen versenyképes iparunk, hogy modernizáljuk a mezőgazdaságot, az állam támogassa a vállalkozásokat, az önfoglalkoztatást.

Hogy mi módon tudnak tenni ezért, azt én nem tudom, de oldják meg a nem kevés fizetésüké...
2016-01-10 17:29:42
Magyar Idők - Nyereséges lesz a Tokaj Kereskedőház
... komplex megújulási programban rögzített fejlesztések várhatóan 2017 végére készülnek el.
"Elsőként egy irányított erjesztésre alkalmas hűtőtartálycsarnokot építettünk meg. Emellett modernizáljuk az átvevő- és feldolgozóközpontot, a készáruraktárt, elkészül a hűtőtartálycsarnok második üteme, a szegi pincében kialakítunk egy, a teljes borvidéket bemutató látogatóközpontot és e...
2016-01-05 07:03:48
Autópályák lesznek a gyorsforgalmú utakból Csehországban
... döntés hátterét a miniszter.
Tok szerint a csehországi gyorsforgalmi utak mintegy 80-90 százaléka teljes mértékben megfelel az autópályák paramétereinek. "A maradék szakaszokat modernizáljuk. Azon a néhány útszakaszon, ahol ez valószínűleg nem lesz lehetséges, helyi szinten korlátozzuk a sebességet" - mondta Tok.
A módosítások költségeit mintegy három millió koronára (m...
2015-03-31 11:21:28
Szijjártó Belgrádban: újabb határátkelők nyílnak, felújítják a Budapest-Belgrád vasútvonalat
... vasútvonal felújításának előkészületi munkálatait. A két vasúttársaság vezetői hozzálátnak a költségkalkuláció kidolgozásához. "A Budapest és Belgrád közötti vasútvonalat felújítjuk és modernizáljuk. Kétvágányú villamosított vasútvonal jön létre, amelyen a vonatok óránkénti 160 kilométeres sebességgel közlekedhetnek majd" - mondta az államtitkár.
Hozzátette, hogy a megvalósít...
2013-02-22 16:02:11
Léon Degrelle tábornok: A Waffen SS története
... nem teszi meg. Zsukov hozzáfűzte: "Még néhány hónapra van szükségünk ahhoz, hogy kiegyenlítsük néhány hibánkat 1941 vége előtt. 18 hónap szükséges ahhoz, hogy haderőnket teljesen modernizáljuk."

A rendelkezések teljesen pontosak. A legfelső szovjet negyedik tanácsában 1939-ben kimondták, hogy a tisztek szolgálati ideje három év, a katonáké négy év, hadiflotta legénységé...
2013-02-17 22:17:08
1 2 
Címkék: Prima Primissima Díjakat, Európai Parlament, Magyar Idők, Tokaj Kereskedőház, Szijjártó Belgrádban, Léon Degrelle, Waffen SS, Ungár Péter, Prima Primissima Díjat, Áder János, Kásler Miklós, José Manuel Fernandes, Jean-Bernard Levy, anyagi javak, kormány vétójára, 2018-as Prima, francia kormány, atomerőművek üzemidejét, gyorsforgalmú utakból, jelenvaló világban, legmagasabb rangúaktól, legalacsonyabb rangúakig, mások kiuzsor, következő uniós, karbonsemlegesség elérése, gazdaságunkat modernizáljuk, javaslatról felelősen, kormány azért, kérdés sokkal, kulturális mecenatúrában, segítségre szorulók, kuratórium elnöke, következő generációk, eseményen részt, szegényebb régiók, tagországok nagyköveti, francia állami, állam hozzájárult, jelenlegi nukleáris, atombiztonság garantálása, energetikai átmenetről, tényleges munkahelyteremtés, állam támogassa, irányított erjesztésre, szegi pincében, teljes borvidéket, csehországi gyorsforgalmi, autópályák paramétereinek, maradék szakaszokat, néhány útszakaszon,
© 2013 TVN.HU Kft.