Belépés
EYOF - Négy magyar érem csütörtökön
...
A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint az atléták közül Kőszegi Mira 200 méteres síkfutásban, Varga Gréta Barbara 2000 méteres akadályfutásban ezüst-, Molnár Attila 400 méteren pedig bronzérmet nyert. Szintén a harmadik helyen végzett a cselgáncsozó Szegedi Dániel Gergő a -66 kilogrammos súlycsoportban.
A 88 fős magyar csapat eddig hat ezüst- és kile...
2019-07-25 22:21:50
Jöő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor
... közleményében.
Mint írják, Battonya testvérvárosában, a romániai Pécska településen zenés, táncos, irodalmi esttel szórakoztatják a magyar anyanyelvű lakosságot július 26-án.
A battonyai Molnár C. Pál Emlékházban négy elismert festőművész kiállításokkal mutatkozik be 27-én, valamint a település polgárainak szintén zenés, táncos irodalmi estet tartanak délután.
Ebbe...
2019-07-20 17:41:53
Megválasztották az Európai Parlament parlamentközi küldöttségeinek tagjait
... fenntartott kapcsolatokért felelős és az EU-Izland parlamenti vegyes bizottságba és az Európai Gazdasági Térség (EGT) parlamenti vegyes bizottságába delegált küldöttség póttagja lett.
Molnár Csaba (DK) a délkelet-ázsiai országokkal és a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségével (ASEAN) fenntartott kapcsolatokért felelős küldöttség tagja, az Egyesült Államokkal fenntartott kapcso...
2019-07-18 12:31:50
Megoldották a lakóházakat is veszélyeztető csapadékvíz elvezetését Körmenden
...
Molnár Dániel elmondta: a szélsőséges időjárás miatt a városrészben egyre nagyobb gondot okozott a csapadékvíz elvezetése, a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű esővíz gyakran a lakóingatlanokat is veszélyeztette.
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében elnyert pályázati forrásból csaknem 15 kilométeres szakaszon sikerült megoldani a csapadékvíz biz...
2019-07-17 07:05:07
Önkormányzat 2019 - Szabados Ákos jelenlegi polgármestert támogatja a pesterzsébeti Fidesz
... oktatási-nevelési intézmények fejlesztését. Kiemelten támogatnák továbbá a pesterzsébeti időseket, akiket tisztelnek - olvasható a Földesi Gyula választókerületi elnök jegyezte posztban.
Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke április 6-án még azt jelentette be, hogy a főváros legtöbb kerületében közös polgármesterjelöltet állított az MSZP, a Párbeszéd, a DK, valamint a Moment...
2019-07-16 22:22:41
Székely János püspök is a húrok közé csapott
... csónakúsztatást a Zala folyón.
A szombati táborzáró szentmisén szülők, ...
2019-07-15 20:10:52
Huszonnégy alkotást vetítenek az idei Vertigo Filmhéten
... Filmdíjjal elismert Egy nap, és Pálfi György legújabb filmje, Az Úr hangja is. A napot a Szász Attila-Köbli Norbert alkotópáros új filmje, az Apró mesék zárja Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente főszereplésével.
Július 28-án francia filmek szerepelnek a programban. A Raoul Taburin című családi film nyitja a francia filmek sorát, amelyet a Bazi nagy francia lagz...
2019-07-13 14:31:41
Költségvetés - Kocsis: a cél, hogy Magyarország tovább erősödjön
... közösségi oldalán közzétette azzal a valótlan megjegyzéssel, miszerint a honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.
Arra a felvetésre, hogy a Molnár Csaba DK-s EP-képviselőnek írt levelét az ellenzék a parlamenti pozícióikat érintő fenyegetésként értékelte, a Fidesz frakcióvezetője úgy reagált: nem fenyegetett meg senkit.
Hangsúl...
2019-07-12 15:11:28
Vadai: a DK akkor sem változtat politikáján, ha elveszíti a parlamenti bizottsági helyeit
... fogják segíteni "Európa és az európai Magyarország ellenségeit" akkor sem, ha elveszik tőlük a parlamenti bizottsági pozícióikat, és akkor sem, "ha lófejjel az ágyunkban ébredünk".
Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője egy Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett levelében korábban bejelentette, a DK képviselőinek kezdeményezésére az Európai Parlament szociáldemo...
2019-07-12 12:52:12
Kocsis: a DK az első pillanatban megkezdte az áskálódást Brüsszelben Magyarország ellen
...
A fideszes politikus a Facebook-oldalán közzétett levélben emlékeztetett, hogy Molnár Csaba szerdán szintén levélben arról tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét, hogy a DK képviselőinek kezdeményezésére az EP szociáldemokrata frakciója úgy döntött, nem szavazza meg a Fidesz jelöltjeit az EP szakbizottsági tisztségeire.
Kocsis Máté erre adott válasz...
2019-07-11 18:41:02
1 2 3 4 ...................943 944 ..........1415 1416 ..........1885 1886 1887 
Címkék: Battonyai Alkotótábor, Európai Parlament, Szabados Ákos, Székely János, Vertigo Filmhéten, Brüsszelben Magyarország, Magyar Olimpiai Bizottság, Kőszegi Mira, Varga Gréta Barbara, Molnár Attila, Szegedi Dániel Gergő, Molnár, Európai Gazdasági Térség, Molnár Csaba, Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségével, Egyesült Államokkal, Molnár Dániel, Településfejlesztési Operatív Program, Földesi Gyula, Molnár Zsolt, Pálfi György, Szász Attila-Köbli Norbert, Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica, Molnár Levente, Raoul Taburin, Molnár Csaba DK-s EP-képviselőnek, Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Orbán Viktor, Kocsis Máté, pesterzsébeti Fidesz, húrok közé, idei Vertigo, parlamenti bizottsági, első pillanatban, áskálódást Brüsszelben, atléták közül, harmadik helyen, cselgáncsozó Szegedi, romániai Pécska, magyar anyanyelvű, battonyai Molnár, település polgárainak, délkelet-ázsiai országokkal, szélsőséges időjárás, városrészben egyre, csapadékvíz elvezetése, hirtelen lezúduló, pesterzsébeti időseket,
© 2013 TVN.HU Kft.