Belépés
Vigyázzatok, hogyan hallgatjátok!
... a férj: "Látod, te sosem figyelsz! Már az elején azt mondtam: "Te vagy a vonat mozdonyvezetője.""
Ez a kis történet jól mutatja, hogy gyakran nem figyelünk oda arra amiket nekünk mondanak. Melyik férj vagy feleség ne tapasztalta volna már, hogy mormogja, hogy "ühü", miközben a párja beszél, de az elméje ki van kapcsolva? Egy férj eldobta az újságját, egyenesen a felesége szem...
2024-05-17 23:26:01
Az ikerlángok könnyen találkoznak
... pillanatot. A szikra fényénél megpi...
2024-05-10 19:18:44
Amellett, amit az emberek

Amellett, amit az emberek azért mondanak vagy tesznek, mert így érzik természetesnek, és amellett, amiről a könyvek, a metróban látható plakátok vagy a viccek alapján tudják, hogy mit kell gondolniuk, ott van még mindaz, amiről a társadalom öntudatl...
2024-05-09 18:57:39
Elfogadható dicséret
... dicséretet, de a dicsérő dicséret helyett inkább a kérések felsorolásába téved. Mások úgy tűnik, kifogynak a szavakból (vagy talán attól félnek, hogy rossz vagy elfogadhatatlan dolgokat mondanak). Feladják, és azt gondolják: Te jó ég, még egy olyan egyszerű dolgot sem tudok megtenni, mint Isten dicsérete!
Ne keseredj el, ha úgy tűnik, hogy a dicséreted nem felel meg a követel...
2024-05-08 22:30:29
Amikor valami lelassít minket
... ,,Három nap múlva visszajövök". Felment a Sínai-hegyre, hogy találkozzon Istennel.

Találkozás az elnökkel

Ez arra emlékeztet, amit az elnökkel való találkozásról mondanak a Fehér Házban. A találkozó akkor kezdődik, amikor az elnök készen áll, és addig nincs vége, amíg fel nem áll. Te az ő kedvére szolgálsz.

Ugyanez vonatkozik Mózesre és Istenre is....
2024-04-28 10:24:19
Megszentelődés
Április 27

Megszentelődés

,,Egyébként pedig, testvéreim, kérünk titeket, és intünk az Úr Jézus nevében, hogy amint tőlünk tanultátok, hogyan kell Istennek tetsző módon élnetek - s amint éltek is -, ebben jussatok még előbbre... Az az Isten akarata, hogy megszentelődjetek: hogy tartózkodjatok a paráznaságtól." (1Thessz 4:1,3)

A...
2024-04-26 22:55:23
Amikor a rák lelassít
... nap múlva visszajövök". Felment a Sínai-hegyre, hogy találkozzon Istennel.

Találkozás az elnökkel

Ez arra emlékeztet, amit az elnökkel való találkozásról mondanak a Fehér Házban. A találkozó akkor kezdődik, amikor az elnök készen áll, és addig nincs vége, amíg fel nem áll. Te az ő kedvére szolgálsz.

Ugyanez vonatkozik Mózesre és Istenre is...
2024-04-26 00:10:32
Fekete István - Akác
...

Lombján fehéren ring a virág,
alatta csendes, puha a világ,
felette méhek donganak,
a kasba mézet róla szednek,
virágján néha megpihennek,
s ha jó vagy: mesét mondanak.

Ágán sok csúnya, hosszú tövis,
eldugva fészek - néha öt is,
s a fészekben dalos madár ...
Hozzá ne nyúlj, mert kerted járja,
fiait férge...
2024-04-18 22:57:00
Reménység és erő Krisztustól egy szenvedő világ számára
... nem kritizálta. Nem mondta, hogy "ez a mondat nem volt nyelvtanilag helyes". Túlságosan örült annak a ténynek, hogy a fia él. Néha az újonnan megtért keresztyének helytelen dolgokat is mondanak, de vigyáznunk kell, hogy ne kritizáljuk őket túl szigorúan, hanem örüljünk az új élet jeleinek.
Ha szem előtt tartjuk, hogy az evangelizáció magában foglalja a lelkileg halott emberek...
2024-04-18 22:39:01
Radikális szeretet
... a lusta embert, aki nem akar dolgozni, vagy a bolondot, aki rosszul költi el a pénzét, és amikor Pál előírja, hogy annak, aki nem akar dolgozni, nem szabad ételt adni, akkor ők itt nem mondanak ellent Jézus tanításának.
b.)Nézd meg ennek a szakasznak a szövegkörnyezetét. Amint azt a legutóbbi istentiszteleten láttuk, Jézus feketén-fehéren meghúzza a határt az Ő útja és az ado...
2024-04-18 22:32:25
1 2 3 .................623 624 ........934 935 .........1245 1246 1247 
Címkék: Fekete István, Fehér Házban, ikerlángok könnyen, szenvedő világ, vonat mozdonyvezetője, párja beszél, férj eldobta, felesége szem, szikra fényénél, emberek azért, metróban látható, viccek alapján, társadalom öntudatl, dicsérő dicséret, kérések felsorolásába, olyan egyszerű, elnökkel való, találkozó akkor, elnök készen, kasba mézet, fészekben dalos, újonnan megtért, evangelizáció magában, lelkileg halott, lusta embert, legutóbbi istentiszteleten, istentiszteleten, elfogadhatatlan, mozdonyvezetője, megszentelődés, tartózkodjatok, természetesnek, depositphotos, találkozásról, felsorolásába, paráznaságtól, evangelizáció, hallgatjátok, nyelvtanilag, keresztyének, kritizáljuk, tapasztalta, találkoznak, találkozzon, visszajövök, vigyázzatok, megpihennek, krisztustól, tanításának, elfogadható, emlékeztet, társadalom, gondolniuk, találkozás, vigyáznunk, vonatkozik, ikerlángok, pillanatot, szakasznak, kritizálta, dicséretet, dicséreted, tanultátok, testvéreim, túlságosan, szolgálsz, szavakból, radikális, legutóbbi, helytelen, dicsérete,
© 2013 TVN.HU Kft.