Belépés
Az ember mint a teremtő [...]
Rudolf Steiner: Az ember mint a teremtő, alakító és alkotó kozmikus szó harmóniája

2.

[A Nap-átvilágította légkör és az állatöv. A mindenség régiói. Az ember kapcsolata a bolygórendszerrel. A három csábító hívás és a belőlük fakadó veszély. A rezgések összegződésének törvénye. Az Állathármasság tanítása: a világmindenség írásjele. Az ember három válasza az egy...
2019-01-17 14:28:22
Jobbik: a hatalom fél
... népet, egy egész társadalmat migránsokkal riogat, miközben a közpénzeket lopja".
Aki félelemkeltésre építi a politikáját, megöli a társadalom lelkét, arra egy fiatal lány nyugodtan mondhatja, hogy alattomos és ocsmány és undorító - fogalmazott, hozzátéve, a diák államfőre használt szavait erősnek és helytelennek tartja.
Közölte: az ombudsmanhoz fordul annak kivizsgálását...
2019-01-16 15:02:23
Mai evangélium – 2019. január 11.
... mert nem hisz Isten tanúságában, amelyet Fiáról tett.
Ez a tanúságtétel pedig abban áll, hogy az Isten örök életet adott nekünk, és ez az élet az ő Fiában van. Aki tehát magáénak mondhatja a Fiút, annak van élete. Akiben nincs az Isten Fia, annak nincsen élete.
Ezt azért írtam nektek, akik hisztek az Isten Fiában, hogy tudjátok: örök életetek van.
Ez az Isten igéje...
2019-01-11 10:18:29
A keresztyén szülőknek imádkozni kell gyermekeikért
A keresztyén szülőknek imádkozni kell gyermekeikért


Hogy a gyermekekből jó emberek legyenek, az kettőtől függ: a jó neveléstől és az Isten kegyelmétől. A jó nevelés szükséges, de önmagában nem elég. Mert eleitől fogva sok példa mutatja, hogy jól nevelt gyermekekből is sokszor rossz ember lesz. Sőt megesik az is, hogy két gyermek közül, akiket ugyanazok az istenfélő...
2019-01-10 17:15:24
A Romák valódi eredete
... olvassa a Bibliát, és ilyenkor gyakran fel is kiáltanak meglepődve: ,,Hiszen az összes törvényünk és szabályunk meg van írva a Bibliában!" A zsidókon kívül egyetlen nép sem mondhatja ezt el magáról, sem az indiaiak, sem mások.


(Most következik a fenti idézetből kihagyott rész)
"Mindenesetre a bizánci birodalomban kezdettől fogva a cigány jövendőm...
2019-01-10 10:42:26
Szijjártó: 2018-ban külgazdasági rekordokat döntött Magyarország
... beruházások következtében Németországon kívül Magyarország az egyetlen olyan ország Európában, ahol megtalálható mindhárom német vezető autómárka saját gyártóegysége - ezt a világon még Kína mondhatja el magáról. Emellett a Jaguár, a Nissan és a Ford is szolgáltató funkciókat ellátó központot működtet az országban - közölte.
Rámutatott: a magyar kormány keleti nyitás politiká...
2019-01-03 14:57:22
A legszebb Szív
... volt sebekkel, helyenként a hiányzó darabokat másokkal helyettesítették, amelyek nem illettek oda tökéletesen, helyenként meg nem is pótolták, csak a fájó seb látszott.

- Hogy mondhatja, hogy neki van a legszebb a szíve? - suttogták az elképedt emberek. A fiatal, miután figyelmesen szemügyre vette az öreg szívét, a szemébe nézett és nevetve megszólalt:

- Azt ...
2018-12-21 14:45:37
Mirsad Terzic 2020-ig Veszprémben kézilabdázik
... tizedik idénye.
Terzic eddig 432 mérkőzésen 600 gólt szerzett veszprémi színekben, nyolcszoros magyar bajnoknak, kilencszeres Magyar Kupa-győztesnek, kétszeres SEHA Liga-győztesnek mondhatja magát, és négyszer szerepelt a Bajnokok Ligája négyes döntőjében.
"Nem volt egyszerű a helyzetem, hiszen edzőváltás történt, amelyet követően ismét bizonyítanom kellett. Végül David ...
2018-12-20 21:15:28
A GVH versenyfelügyeleti eljárást indított az Academic Singles társkereső weboldallal szemben
... a szolgáltatás igénybe vétele néhány kattintással lehetséges, a felmondásnak alaki követelményeknek kell megfelelnie, példaként említették, hogy a szerződést a fogyasztó kizárólag úgy mondhatja fel érvényesen, ha postán vagy faxon külföldi címre, illetve faxszámra erről nyilatkozatot küld.
A versenyfelügyeleti eljárás megindítása nem jelenti azt, hogy a vállalkozás a feltéte...
2018-12-11 12:13:26
OGY Krónika 2. rész (napirend előtt)
... visszavásárolhatóságát, megjegyezve, meglehetősen rövid idő alatt sok intézkedés született e téren.
Szólt a béremelésekről, megjegyezve, ahol a GDP 5,2 százalékkal emelkedik, akkor senki nem mondhatja, hogy rossz helyzetben van a gazdaság.
A kormányzat külpolitikai törekvéseiről szólva kijelentette, "mi a szabad nemzetek szövetségeként képzeljük el az Európai Uniót, és e...
2018-12-10 15:51:58
1 2 3 ...................231 232 .........347 348 ..........462 463 464 
Címkék: Mirsad Terzic, Academic Singles, Rudolf Steiner, Isten Fia, Isten Fiában, Magyar Kupa-győztesnek, SEHA Liga-győztesnek, Bajnokok Ligája, Végül David, Európai Uniót, ember mint, keresztyén szülőknek, legszebb Szív, mindenség régiói, ember kapcsolata, három csábító, belőlük fakadó, rezgések összegződésének, világmindenség írásjele, ember három, egész társadalmat, közpénzeket lopja, társadalom lelkét, fiatal lány, diák államfőre, ombudsmanhoz fordul, tanúságtétel pedig, kettőtől függ, összes törvényünk, zsidókon kívül, fenti idézetből, bizánci birodalomban, cigány jövendőm, egyetlen olyan, magyar kormány, hiányzó darabokat, elképedt emberek, öreg szívét, szemébe nézett, szolgáltatás igénybe, felmondásnak alaki, fogyasztó kizárólag, kormányzat külpolitikai, szabad nemzetek, helyettesítették, követelményeknek, félelemkeltésre, összegződésének, szövetségeként, béremelésekről, állathármasság, világmindenség, gyermekeikért, németországon, következtében, átvilágította, gyártóegysége, kivizsgálását, nyilatkozatot,
© 2013 TVN.HU Kft.