Belépés
Egységben lenni Krisztussal
... egyesülsz vele, hogy belőled és belőle egyetlen személy lesz, aki már nem választható ketté, szét nem szakítható, személyed már mindenkor Krisztuson csügg, és nagy őrvendezéssel biztosan mondhatja: - Én Krisztus vagyok, nem személyesen ugyan, hanem Krisztus igazságossága, győzelme, élete; minden, ami az övé, az enyém. - Krisztus pedig azt mondja: - Én ez a szegény bűnös ember vagy...
2019-03-21 09:05:18
Férfi labdarúgás B.L. középdöntő 2019 évben
... állította Domínguez... A torinói mérkőzés, Ronaldo mesterhármasa, az Atleti kiesése előtt!...
A tények viszont nem hazudnak. A keddi esti torinói mérkőzés után még ezeket mondhatja el magáról:
Ő az egyetlen játékos, aki 127 gólt szerzett az UEFA kupakiírásainak történtében.
Ő az, aki 77 mérkőzésen a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában 78 gólban működött köz...
2019-03-13 09:28:38
Olyan a nő
Olyan a nő, akár a szél, s a vihar, hogy
mire képes senki előre meg nem mondhatja.

Robert Merle


...
2019-03-13 05:38:49
Szentlélek
...,,A Szentlélek az, aki alkalmassá tesz, hogy kijelentsük: 'Jézus az Úr'. Sőt: 'Senki sem mondhatja: 'Jézus Úr', csakis a Szentlélek által.'"

-John Stott-...
2019-03-11 16:43:31
Római Szent Franciska szerzetesnő rendalapító
... maga így vallott róla: ,,Alakra olyan, mint egy kilenc év körüli gyermek. Megjelenése egyszerre szeretetre méltó és tartózkodó. Tekintetének isteni tisztaságát emberi szó ki nem mondhatja. Arca általában derűs, és pillantása a lélekben tüzes áhítatot gyújt. Ha ránézek, nyilvánvalóvá válik előttem az angyali természet fensége és emberi természetünk gyarlósága."
...
2019-03-09 11:33:38
Öröm
..."Olyan dolog az öröm, hogy róla nem mondhatja senki: meg nem tapasztalta még sohasem. És azért megtaláljuk és fölismerjük újra emlékezetünkben, midőn halljuk a boldogság nevét."

- Ágoston -...
2019-03-04 17:50:58
Légy becsületes.Megteheted, hogy hazudsz, akinek csak akarsz
"Légy becsületes. Megteheted, hogy hazudsz, akinek csak akarsz, akár nekem is. De saját magadnak mindig felelősséggel tartozol. Egyszerű dolog ez. Valahol a tarkódban mindig érezni fogod, helyes-e, amit teszel, vagy sem. Ott van egy mérőszalag, és azon rovátkák. Közelebb visz-e a...
2019-02-22 21:13:02
Kozák Danuta és Liu Shaolin Sándor lett az Év sportolója
... világbajnokságon.
Sportolóként nap mint nap azért edzek, hogy a versenyen a legjobbamat nyújtsam. A díjakkal máshogy van, általában nem nyerek, most azonban ennek nagyon örülök, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy megelőzte Hosszú Katinkát" - fogalmazott.
- Az edzők kategóriájában az olimpiai bajnok rövid pályás gyors korcsolya váltót felkészítő Bánh...
2019-02-15 11:29:05
M4 Sport-Az Év sportolója gála - Liu Shaolin Sándor és Kozák Danuta az elmúlt év legjobbja
... világbajnokságon.
"Sportolóként nap mint nap azért edzek, hogy a versenyen a legjobbamat nyújtsam. A díjakkal máshogy van, általában nem nyerek, most azonban ennek nagyon örülök, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy megelőzte Hosszú Katinkát" - fogalmazott.
Liu Shaolin Sándor és Kozák Danuta is először nyert.
Az edzők kategóriájában az olimpiai bajnok rövidp...
2019-02-14 23:22:24
Falcsik Mari versei
... énnekem?
Hogy énem egyben ketrecem,
hogy éned egyben börtönöd,
és megreped, ha feltöröd.
S a fény, ami vonzott messziről
elszökik, míg a fal összedől
de másképp ki mondhatja meg,
hogy ami csillog, gyöngy, vagy üveg?
Hullik a fényed, szétpereg
felszedlek, összegyűjtelek.


HA ...
2019-02-13 15:30:37
1 2 3 ...................232 233 .........349 350 .........464 465 466 
Címkék: Római Szent Franciska, Kozák Danuta, Shaolin Sándor, Sport-Az Év, Falcsik Mari, Bajnokok Ligája, Robert Merle, Jézus Úr, Hosszú Katinkát&#8221, Hosszú Katinkát, szegény bűnös, torinói mérkőzés, tények viszont, keddi esti, egyetlen játékos, lélekben tüzes, angyali természet, boldogság nevét, tarkódban mindig, legjobbamat nyújtsam, díjakkal máshogy, edzők kategóriájában, olimpiai bajnok, világbajnokságon, kupakiírásainak, emlékezetünkben, kategóriájában, összegyűjtelek, igazságossága, nyilvánvalóvá, mesterhármasa, őrvendezéssel, felelősséggel, tekintetének, sportolóként, természetünk, fogalmazott, megjelenése, megtaláljuk, rendalapító, szerzetesnő, személyesen, szakaszában, választható, krisztussal, legjobbamat, tisztaságát, fölismerjük, kijelentsük, történtében, tapasztalta, mérőszalag, becsületes, megteheted, szentlélek, centerblog, szeretetre, caroladiva, krisztuson, szakítható, pillantása, középdöntő, tartózkodó, gyarlósága, alkalmassá, sportolója, labdarúgás, felkészítő, felszedlek, mérkőzésen, boldogság,
© 2013 TVN.HU Kft.