Belépés
Szijjártó: bővíti gödi akkumulátorgyártó üzemét a Samsung SDI
... gyártóközpontjának vezetője azt mondta, hogy a cég a világ egyik legjobb akkumulátorgyártójává nőtte ki magát.
A vállalat üzleti kapcsolatai Magyarországon 2001-ben indultak, akkor még a monitor üzletágban, akkumulátort 2016 óta gyártanak. Több mint egymilliárd eurót fektetnek be Magyarországon, új munkahelyeket teremtenek - közölte. Reményét fejezte ki hogy a magyar üzem a ...
2019-10-10 16:22:52
Félmilliárdos fejlesztési támogatást kapott a Bajcsy-Zsilinszky Kórház
... két csúcstechnológiájú speciális röntgenkészüléket helyezhetett üzembe a támogatásból.
Az államtitkár elmondta, lehetősége nyílik az intézménynek százötven számítógépet és nyolcvan monitort is lecserélni, megjegyezve, hogy digitális egészségügyről a hozzá tartozó modern eszközök nélkül nem lehet beszélni.
Horváth Ildikó kiemelte, azon dolgoznak, hogy a következő években...
2019-10-03 13:38:00
Több e-hulladék keletkezik idén Magyarországon tavalyhoz képest
... elektronikai és elektromos hulladék mennyisége. Ennek 70 százalékát döntően a házhoz szállítások során visszavett hűtők és egyéb háztartási nagygépek adják, a régi képcsöves televíziók és monitorok aránya 18 százalékot tesz ki - írták.
Bíró Péter, a vállalat szolgáltatási és környezetvédelmi termékmenedzsere a közleményben kiemeli, hogy a MediaMarkt átvesz használaton kívüli...
2019-09-23 13:22:05
Brexit - Hitelminősítők: a megállapodás nélküli Brexit jelentős és végleges veszteséget okozna a brit gazdaságn
...
A Moody's Investors Service kedden Londonban ismertetett új Brexit Monitor tanulmánya kiemeli, hogy a brit hazai össztermék (GDP) máris csökkent az idei második negyedévben, a brit feldolgozóipar és az építőipar aktivitását mérő szektorszintű beszerzésimenedzser-indexek (BMI) pedig 2013, illetve 2009 óta nem látott mélypontra süllyedtek a múlt hónapban.
A Moody's elemzés...
2019-09-10 19:22:39
Szíves üdvözlet - monitoron át
...
2019-08-29 17:15:55
Vásárhelyi kórházigazgató: Márki-Zay Péter nem tesz eleget az őt elmarasztaló bírósági ítéletnek
... a bírósági ítéletnek. A 800 ...
2019-07-04 12:51:49
Ráébredni önmagad határaira fájdalmas tapasztalat
... azzal , hogy nem számít a határozottságod , döntéseid, pénzed .. semmi sem számít . Mert létezik egy Akarat mely felülírja a sajátod .
Fogod a kezét, simítod a homlokát , hallgatod a monitor csipogását , nézed a csövek összevisszaságát ... és ott az intenzíven Apum mellett kislány lettem megint aki segítségre vár, aki tehetetlen .
Lassan összehúzza magát ilyenkor a lél...
2019-06-30 09:07:05
Prevederile referitoare la folosirea limbii materne au dispărut din proiectul Codului administrativ
... UDMR a reuşit să întroducă în cod o serie de prevederi în favoarea folosirii limbii materne în varianta acceptată de Parlamentul României anul trecut, dar acesta nu a putut fi publicat în Monitorul Oficial, deoarece s-a dovedit a fi neconstituţional.
Guvernul acum pregăteşte o ordonanţă de urgenţă pentru adoptarea Codului administrativ, dar a eliminat din noul text prevederi ...
2019-06-06 13:01:34
Zelenszkij beterjesztette a parlamentnek az államfő leváltását szabályozó törvényt
... információkkal. Olekszandr Daniljuk, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács frissen kinevezett új titkára előző nap egy videoüzenetben hozta nyilvánosságra, hogy a hivatal egyik szobájából monitorok és titkos információkat tartalmazó szerverek tűntek el, a nyomozó iroda erre hivatkozva indította meg a vizsgálatot.
Zelenszkij szerdán elutazott a nyugat-ukrajnai Lviv megyei Szel...
2019-05-29 17:45:21
Fehér oroszlán született a Szegedi Vadasparkban
... követően az egész családot láthatja a közönség az oroszlánok tágas kifutójában. Addig az érdeklődők az oroszlánházban figyelhetik meg a kölyköt, akinek lépéseit kamera is követi, így egy monitoron és az állatkert honlapján akkor is látható, ha nincs az üvegfal közelében.
Az igazgató elmondta, ez a második alkalom, hogy sikerült szaporítani a ritka színváltozathoz tartozó oros...
2019-05-24 11:59:15
1 2 3 .......................142 143 ............213 214 ............284 285 
Címkék: Samsung SDI, Bajcsy-Zsilinszky Kórház, Márki-Zay Péter, Szegedi Vadasparkban, Horváth Ildikó, Bíró Péter, Investors Service, Brexit Monitor, Parlamentul României, Monitorul Oficial, Olekszandr Daniljuk, Védelmi Tanács, megállapodás nélküli, brit gazdaságn, államfő leváltását, világ egyik, vállalat üzleti, monitor üzletágban, magyar üzem, államtitkár elmondta, intézménynek százötven, hozzá tartozó, következő években, házhoz szállítások, régi képcsöves, vállalat szolgáltatási, közleményben kiemeli, brit hazai, idei második, brit feldolgozóipar, építőipar aktivitását, múlt hónapban, bírósági ítéletnek, monitor csipogását, csövek összevisszaságát, intenzíven Apum, videoüzenetben hozta, hivatal egyik, nyomozó iroda, nyugat-ukrajnai Lviv, egész családot, oroszlánok tágas, oroszlánházban figyelhetik, állatkert honlapján, üvegfal közelében, igazgató elmondta, második alkalom, ritka színváltozathoz, nemzetbiztonsági, összevisszaságát, termékmenedzsere, környezetvédelmi, színváltozathoz, határozottságod,
© 2013 TVN.HU Kft.