Belépés
Az énekesmadarak tengeri átkelését vizsgálják magyar kutatók
... természetvédelmi szervezetek munkáját.
A szervezet idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettel, valamint albán és olasz szervezetekkel közösen kezdett vizsgálatba.
A mostani expedíciót azután hívták életre, hogy egy Albániában gyűrűzött fülemülesitkét a tavaszi vonulás során Észak-Olaszországban fogtak vissza. "Ez is azt a feltételezést erősíti, hogy az Otra...
2019-10-11 12:31:17
Brexit - Az ír kormányfővel tárgyal Boris Johnson csütörtökön
... lelt.
Boris Johnson és Angela Merkel német kancellár kedden félórás telefonbeszélgetést tartott, és a Downing Street b...
2019-10-09 19:12:16
Brexit - A skót főbíróság elhalasztotta a döntést a rendezetlen Brexit elkerülésének kikényszerítéséről
... Johnson és Angela Merkel német kancellár kedden félórás telefonbeszélgetést tartott, és a Downing Street szóvivőjének beszámolója szerint Merkel azt közölte a brit miniszterelnökkel, hogy a mostani brit javaslatcsomag alapján "rendkívül valószínűtlennek" tartja a megállapodást.
A német kormány nem részletezte a beszélgetés tartalmát, arra hivatkozva, hogy magánjellegű megbesz...
2019-10-09 14:21:48
Czóbel Béla egyik remekműve a Kieselbach Galéria őszi árverésén
... tanúskodnak erről, hanem a nemzetközi aukciós házak leütései is. Eddigi leütési rekordja 4 millió 400 ezer euró (1,46 milliárd forint) volt a párizsi Sotheby's árverezőházánál 2016-ban.
A mostani aukción szereplő Blanc című festménye Hantai érett periódusából való, a festő emblematikus, gyűrtnek (pliage) nevezett technikájával készült. A 1960-tól készített pliage képek közöt...
2019-10-09 12:41:40
Brexit - Brit kormányforrás: London nem készül új megállapodási javaslattal
...
A Downing Street tájékoztatása szerint Angela Merkel német kancellár kedden telefonon közölte Boris Johnson brit miniszterelnökkel, hogy a mostani brit javaslatcsomag alapján "rendkívül valószínűtlennek" tartja a megállapodást.
A The Spectator című, a kormányzó brit Konzervatív Párthoz közelálló heti politikai folyóirat online kiadása kedden ismertette egy meg nem neveze...
2019-10-08 13:21:17
Megkezdődött a Hungexpo revitalizációs programja
... megilleti, de megfelelő helyszín híján eddig csak korlátozottan tudott részesülni a minőségi turizmus egyik legfontosabb és nem utolsó sorban legjövedelmezőbb ágából, az üzleti turizmusból. A mostani fejlesztéssel a főváros lehetőséget kap bármilyen méretű nemzetközi kongresszus, konferencia befogadására.
A felújított, korszerűsített Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítá...
2019-09-30 17:31:38
Több mint 50 milliárd forintból újul meg a Hungexpo
... már régóta megillette, de megfelelő helyszín híján eddig csak korlátozottan tudott részesülni a minőségi turizmus egyik legfontosabb és legjövedelmezőbb ágából, az üzleti turizmusból. A mostani fejlesztéssel a főváros lehetőséget kap, gyakorlatilag bármilyen méretű nemzetközi kongresszus, konferencia befogadására - tette hozzá a vezérigazgató.
A most kezdődő beruházás nyomán...
2019-09-30 10:41:07
Londoni elemzők: a világgazdaság "még" nincs a recesszió szélén
... történelmi távlatú visszatekintésben meglehetősen gyakori több sokkhatás egyidejű vagy egymást időben átfedő jelentkezése. Ennek alapján messze nem tekinthető minimálisnak az a veszély, hogy a mostani globális növekedési lassulás sorozatos negatív sokkokat okozó, önerősítő folyamattá válik.
Erre a kockázatra más nagy londoni házak is felhívták a figyelmet legutóbbi előrejelzé...
2019-09-23 20:02:31
FIFA-gála - Zsóri szerint Messi vagy ő kaphatja a Puskás-díjat
... megnyerné, az lenne a hab a tortán.
Szöllősi György, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete arról beszélt, hogy az elmúlt évek tapasztalata alapján talán már nem is remélt pillanat a mostani.
"Hiszen nemcsak arról van szó, hogy a legnagyobb magyar futballistáról, Puskás Ferencről elnevezett Puskás-díjat tizenegyedik alkalommal adják majd át a FIFA-gálán, tehát ez ...
2019-09-23 10:01:06
1 2 3 ...........................166 167 ..............249 250 .............331 332 333 
Címkék: Boris Johnson, Czóbel Béla, Kieselbach Galéria, Magyar Madártani, Természetvédelmi Egyesülettel, Angela Merkel, Downing Street, Konzervatív Párthoz, Hungexpo Budapest Kongresszusi, Szöllősi György, Puskás Ferencről, énekesmadarak tengeri, skót főbíróság, rendezetlen Brexit, recesszió szélén, komáromi Csillag, tervezett kiállítás, szervezet idén, mostani expedíciót, tavaszi vonulás, feltételezést erősíti, brit miniszterelnökkel, mostani brit, német kormány, beszélgetés tartalmát, nemzetközi aukciós, párizsi Sotheby, mostani aukción, festő emblematikus, 1960-tól készített, kormányzó brit, minőségi turizmus, üzleti turizmusból, mostani fejlesztéssel, főváros lehetőséget, most kezdődő, mostani globális, figyelmet legutóbbi, magyar futball, elmúlt évek, legnagyobb magyar, jelentős részét, komáromi Igmándi, műtárgyakra veszélyes, mostani hétvégén, látogatók előtt, műtárgyak beköltöztetése, valószínűtlennek, legjövedelmezőbb, természetvédelmi, árverezőházánál, futballistáról, beköltöztetése, revitalizációs,
© 2013 TVN.HU Kft.